Taxi Leeuwarden

Voordelige taxidienst met vaste prijzen

Bent u op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer? Of heeft u bijvoorbeeld nood aan een betrouwbare taxi service? Zodat u steeds met een goed gevoelTaxi Leeuwarden van de ene locatie naar de andere kan gaan? Dan kan u beroep doen op Leeuwarden Taxi.

Wij zijn de perfecte keuze voor al uw verplaatsingen. Want wij zijn intussen al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in luchthavenvervoer. En dat dan ook over heel Nederland en België. Wij bieden daarnaast ook al jaren onze intercity taxi diensten aan. Bovendien niet enkel naar nationale maar ook naar internationale locaties.

Onze ervaren chauffeurs brengen u bovendien stipt en veilig naar uw bestemming. Ondertussen kan u genieten van een comfortabele rit in een luxueuze wagens. Een wagen aangepast aan de grootte van uw gezelschap, bijvoorbeeld busjes tot 8 personen.

Bij Taxi service Leeuwarden staat u daarenboven nooit voor verrassingen, omdat wij altijd op tijd zijn. U ziet namelijk meteen de prijs voor uw rit, dus u hoeft niemand opbellen om te bestellen. Daarnaast wij werken altijd met lage, vaste prijzen. Die krijgt u te zien, zodra u uw adres heeft ingevuld in het boeking systeem.

Reserveer dus snel uw taxi!

Hierom kiest u best voor Luchthaventaxi Leeuwarden!

  • Gegarandeerd lage, vaste prijzen vanuit uw regio

  • Professionele chauffeurs

  • Prijs per auto, niet per persoon

  • Privé deur-tot-deur taxi service

  • Comfortabele, luxueuze wagens

  • Beveiligde online boeking

  • 24/24 en 7/7 bereikbaar

Taxi Leeuwarden

Bestel Uw Taxi In 3 Eenvoudige Stappen

Boek uw taxi op voorhand via onze website. Geef eerst uw adres in en krijg dan meteen een offerte.

In de prijs is alles al inbegrepen. Dus ook de wachttijd, de parking en de BTW. Klik op “Nu bestellen” indien u akkoord gaat met de prijs.

Nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u ook een bevestigingsvoucher. Hierin staan de gegevens van de chauffeur en het noodnummer.

BOEK UW TAXI DUS NU!

Reken op Taxi service Leeuwarden voor uw vervoer naar luchthavens in Nederland, België en Duitsland.

Luchthavenvervoer Leeuwarden – Schiphol:

Via ons is het nu wel héél goedkoop taxi boeken naar Amsterdam Airport Schiphol vanuit Leeuwarden. Ga dus nu voor een gunstige prijs naar de Koninklijke luchthaven Schiphol vanuit uw regio.

Luchthavenvervoer Leeuwarden – Eindhoven:

Een comfortabele taxi van Eindhoven Airport naar Leeuwarden. Of van uw regio naar de vliegbasis Eindhoven. Deze connectie maakt deel uit van ons vast aanbod luchthavenvervoer van Leeuwarden naar Eindhoven.

Luchthavenvervoer Leeuwarden – Rotterdam:

Zoekt u een betrouwbare, goedkope taxi van de Rotterdam The Hague Airport naar Leeuwarden? Bereken dan hier snel de taxi prijs voor luchthavenvervoer van Leeuwarden naar Rotterdam.

Luchthavenvervoer Taxi Leeuwarden – Maastricht:

U wenst een taxi naar vlieghaven Maastricht, oftewel luchthaven van Maastricht Aachen vanuit Leeuwarden? Lees dan snel verder over ons goedkoop luchthavenvervoer van Leeuwarden naar luchthaven in Maastricht.

Luchthavenvervoer Taxi Leeuwarden – Zaventem:

Zoekt u nog snel een taxi van of naar Brussels Airport, de nationale luchthaven van België? Kies dan voor ons goedkoop luchthavenvervoer van Leeuwarden naar Zaventem.

Luchthavenvervoer Taxi Leeuwarden – Charleroi:

Wij brengen dagelijks toeristen van Brussels South
Charleroi Airport naar Leeuwarden. De Luchthaven van Gosselies is vooral gekend om zijn low-budget vluchten. En daarbij hoort dus een low-budget taxi voor luchthavenvervoer van Leeuwarden naar Charleroi!

Luchthavenvervoer Taxi Leeuwarden – Cologne Bonn:

Keulen: Soms is het goedkoper om via Cologne Bonn Airport te vliegen en een taxi te nemen tot Keulen luchthaven. Wij bieden goedkoop luchthaventransfers aan naar Duitsland, vanuit Leeuwarden naar Keulen.

Luchthavenvervoer Taxi Leeuwarden – Düsseldorf:

Düsseldorf: Een goedkoper vliegticket kunnen boeken vanuit Düsseldorf Airport? En zoekt u nu dus een taxi van Leeuwarden naar de Flughafen Düsseldorf? Bij ons vindt u goedkoop luchthavenvervoer naar Duitsland, vanuit Leeuwarden naar Düsseldorf.

Luchthavenvervoer Taxi Leeuwarden – Frankfurt:

Een taxi van Flughafen Frankfurt (FRA) nodig? Oftewel de luchthaven van Frankfurt. Ontdek dan snel onze lage tarieven voor goedkoop luchthavenvervoer vanuit Leeuwarden naar Frankfurt.

Luchthavenvervoer Leeuwarden – Antwerpen:

De Internationale Luchthaven Antwerpen is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Leeuwarden naar de luchthaven van Deurne voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Leeuwarden naar Antwerpen.

Luchthavenvervoer Taxidienst Leeuwarden – Luik:

Luchthaven Luik is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Leeuwarden naar de luchthaven van Luik voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Leeuwarden naar Luik.

Low-cost privé taxi voor luchthaventransfer vanuit Leeuwarden – nu met vaste prijzen!

Het grootste voordeel van Taxi Shuttle Leeuwarden is dat we werken met lage, vaste prijzen … tot wel 45% goedkoper dan andere taxibedrijven. En dat zowel voor luchthaven taxi service als voor intercity taxidienst. Wij bieden taxi’s aan voor een gezelschap van 2 tot 8 personen.

Een taxi is bij ons trouwens ook gewoon gemakkelijk te boeken online of via de app. Want bij Airport service Leeuwarden staat uw comfort en gemak op de eerste plaats. Daarom zorgen we ook altijd voor een luxueuze Mercedes om u te vervoeren naar de luchthaven van uw keuze.

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven?

De prijs voor luchthavenvervoer vanuit Leeuwarden hangt natuurlijk af van de locatie van de luchthaven. Maar u kan altijd rekenen op de laagste prijzen naar Düsseldorf Airport, Schiphol, Maastricht, Keulen luchthaven, Charleroi, Zaventem, en veel andere luchthavens.

Bereken de taxi prijs naar luchthaven simpelweg via ons online boekingssysteem. In tegenstelling tot andere taxibedrijven in Leeuwarden, weet u bij ons exact hoeveel de vervoerskosten luchthaven zullen bedragen. Dit ziet u namelijk meteen bij de boeking. Geen onaangename verrassingen dus bij Leeuwarden Taxi!

Wordt een van onze
tevreden klanten!

Krijg een offerte & Reserveer Online
Taxi Leeuwarden

Goedkoop luchthavenvervoer
bespaar tot 45%

Taxi Leeuwarden

Professionele
chauffeurs met jarenlange ervaring

Taxi Leeuwarden

Gemakkelijk & beveiligd
online boekingssysteem

Taxi Leeuwarden

Meer dan 230 000
tevreden klanten per jaar