Luchthavenvervoer 2017-04-30T09:24:20+00:00

Luchthavenvervoer

Airport Taxis – Goedkoop luchthavenvervoer met vaste prijzen.

Wij bedienen zowel binnenlands als buitenlands luchthavenvervoer. Luchthavenvervoer Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland, Spanje.

 

Gemakkelijke stappen van taxi boeking:

  • Bestel uw taxi op voorhand.
  • Gebruik ons boekingsysteem, geef uw adres in en het systeem geeft u de prijs op en dan kan u de geschikte wagen kiezen.
  • Betaling:

    Op het laatste stap van de boeking hebt u twee mogelijkheden:
    1. Betalen later: betalen cash of betalen met een credit kaart aan de chauffeur ( in dit geval moet de klant bij opmerkingen een nota achterlaten dat hij/zij met een credit kaart wenst te betalen en type van credit kaart, de chauffeurs accepteren geen American Express). Gelieve een rekening mee te houden dat bij betaling online vragen wij 5% extra voor een transactiekosten.
    2. Betalen online: We maken een gebruik van Stripe, het meest beveiligt online betalingssysteem. Met Stripe kan man met verschillende credit karten betalen. Na de betaling de klant krijgt een bevestiging van de betaling. In het geval als u een betalingsbewijs nodig hebt, dan kan u terecht bij de chauffeur of ons per mail contacteren. Gelieve een rekening mee te houden dat bij betaling online vragen wij 5% extra voor een transactiekosten.

 

  • Na de bestelling krijgt de klant een bevestiging met een gegevens van de chauffeur, noodnummer en toegangscode op uw bestelling. Met deze toegangscode kan u uw bestelling aanpassen, annuleren en in de toekomst bestellen.

 

Pick-up informatie op de luchthaven:

In de luchthaven van Zaventem wachten onze chauffeurs in de aankomsthal voor de “Java Coffee Shop” met een bordje/tablet met de naam van de persoon of van de groep erop. Onze chauffeurs gebruiken smartphone om de vluchtstatus te checken.

Op de luchthaven van Charleroi wachten onze chauffeurs voor de pralinenwinkel Leonidas met een bordje/tablet met de naam van de persoon of van de groep erop. Onze chauffeurs gebruiken smartphone om de vluchtstatus te checken.

Bij online boeking vragen wij jullie vriendelijk uw vluchtnummer en gsm nummer niet te vergeten in te vullen.  Bij extra informatie kan men b.v. toevoegen: een buggy, een kinderzetel ( de leeftijd van het kind moet vermeld zijn).

Website van Brussels Airport .        Website van Charleroi Airport

 Intercity

Onze dienstverlening strekt zich uit over gans België. Wij zijn gespecialiseerd in intercity verbindingen en luchthavenvervoer, internationaal en zakenvervoer, vervoer tussen steden zoals Brussel, Leuven, Antwerpen, Gent, Brugge. Uw bestelling wordt via een mail bevestigd. Onze chauffeurs wachten in het station met een bordje en brengen u veilig naar uw bestemming.

Nuttige informatie:

Gelieve het juiste en “volledige” adres in te geven. Uw huisnummer niet vergeten door te geven !
In het geval als uw plaats moeilijk bereikbaar is, gelieve bij “Opmerkingen” in te geven.
Bij Extra stop moet u de straat, huisnummer en de naam van de gemeente ingeven. Dan op “Zoek adres” klikken en op het adres zelf klikken.
U kan verschillende adressen toevoegen.
Let aub op dat voor sommige locaties (stad Leuven, Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge) hebben wij een vaste prijzen en toeslag voor een extra stop wordt niet berekent. Wij vragen 5 Euro voor een extra stop. In dit geval u zal de prijs aangepast worden en u krijgt een mail waar u een keuze moet maken tussen Accepteren of Weigeren.
Gelieve alleen de “koffers voor de check-in” door te geven en “geen handbagage”. Indien als u alleen handbagage hebt, gelieve geen “koffers” kiezen. Zo weten wij dat de klant snel naar buiten zal komen.

In het geval als u een bagage vertraging hebt of bagage verloren hebt aan de luchthaven, gelieve onze chauffeur te contacteren.

Speciale bagage, in dit geval moeten wij op voorhand weten, gelieve een nota achterlaten bij opmerkingen.

Gelieve het juiste datum in te geven.
In het geval als U in de luchthaven moet opgehaald worden, gelieve het aankomsttijd van de vlucht en vluchtnummer in te geven.

Wij hebben uw vluchtnummer nodig indien als u op de luchthaven aankomt zodat wij uw vluchtstatus kunnen checken.

Gelieve bij de opmerkingen bij stap 3, de leeftijd van het kind door te geven.

Bij deze stap kan u de wagen kiezen en gewoon op “Boek Nu” klikken.
Bij de wagens waar geen prijs opstaat, gelieve op “Request Quote” klikken. U krijgt een mail later met de prijs, waar u een keuze moet maken tussen Accepteren of Weigeren.

Wij vragen u vriendelijk om de juiste en “volledige naam” door te geven in onze “online bestellingsformulier”. Wij hebben uw naam nodig zodat onze chauffeur de juiste persoon oppikt.
Indien als wij een groep mensen moeten oppikken gelieve de naam van de bedrijf of de logo door te sturen per mail.

Wij vragen u vriendelijk om het juiste telefoonnummer te geven in onze “online bestellen formulier”. Voor de buitenlandse nummers gelieve de landcode niet vergeten om in te geven. Wij hebben uw telefoonnummer nodig in noodgeval.
In het geval als u verkeerde mailadres doorgeeft, in dit geval krijgt u geen automatische bevestiging van uw boeking. Soms komt ons mail bij spam terecht.

Na uw bestelling krijgt u een mail dat wij u bestelling goed ontvangen hebben. Wij moeten uw bestelling nakijken of alles correct ingevuld is en dan pas sturen wij een bevestiging met de gegevens van de chauffeur.
Indien als u iets wenst aan te passen, gelieve ons per mail te contacteren, gewoon uw bevestiging beantwoorden.

Hier kan u uw extra informatie geven bijvoorbeeld:

1. De straat moeilijk te vinden. Er zijn werken in de straat.
2. Kinderen: De leeftijd van het kind, zodat wij het juiste kinderstoel kunnen brengen.
3. De klant heeft bepaalde moeilijkheden, bijvoorbeeld: stappen, spreken enzovoort.
4. De klant heeft een assistentie nodig bij de check in.
5. Betalingsmethode: de klant betaald met een credit kaart aan de chauffeur: VISA, Master card.
6. Betalingsbewijs nodig
7. etc

Wij maken een gebruik van Stipe het veiligste online betalingsmogelijkheid. Met Stripe kan u met meeste kredietkaarten betalen.
Betaling met kredietkaart online, wordt 5% extra aangerekend.

CASH: Betaling bij aankomst op uw bestemming aan de chauffeur.
Indien als u de betalingsbewijs nodig hebt dan kan u aan de chauffeur vragen of per mail ons contacteren.

KREDIETKAART: Indien als u met een kredietkaart wenst te betalen, gelieve bij “Opmerkingen” een nota achterlaten dat u met kaart wenst te betalen en de naam van kaart.

Betaling met kredietkaart aan de chauffeur, wordt 5% extra aangerekend.

Gelieve ons per mail (met uw officiële mailadres) contacteren met een aanvraag.

Datum:
Tijdstip: (indien als de klant in de luchthaven aankomt gelieve de aankomstuur door te geven)
Van:
Naar:
Vluchtnummer:
Naam: (van de klant)
Tel: (gsm nummer)

Book your taxi now

Online bestellen:

Boek uw taxi online op voorhand via onze online boeking formulier. Na uw bestelling krijgt u uw bevestiging automatisch via de mail met de gegevens van de chauffeur en noodnummer.
Book your taxi now