Kostprijs luchthavenvervoer

Goedkoop taxivervoer / taxibusje

Bent u op zoek naar een goedkope taxi of een goedkoop taxibusje? En vooral ook een betrouwbaar taxivervoer?  Zodat u steeds met een goed gevoel van de ene locatie naar de andere kan gaan? Wel, dan kan u beroep doen op Airport taxis.

Wij zijn de perfecte keuze voor al uw verplaatsingen. Want wij zijn intussen al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in luchthavenvervoer. En dat dan ook over heel België. Wij bieden daarnaast ook al jaren onze intercity taxi diensten aan. Niet enkel naar nationale maar ook naar internationale locaties.

Onze ervaren chauffeurs brengen u bovendien stipt en veilig naar uw bestemming. Ondertussen kan u genieten van een comfortabele rit in een luxueuze Mercedes. Een wagen aangepast aan de grootte van uw gezelschap. Dus ook een goedkoop taxibusje voor uw groep.

Bij ons staat u daarenboven nooit voor verrassingen. U ziet namelijk meteen de kostprijs voor uw rit. Want wij werken altijd met lage, vaste prijzen. Die krijgt u te zien, zodra u uw adres heeft ingevuld in het formulier.

Reserveer dus snel uw goedkoop taxivervoer!

Hierom kiest u best voor Airport Taxis!

  • Gegarandeerd lage kostprijs luchthavenvervoer

  • Professionele chauffeurs

  • Prijs per taxi / taxibusje, niet per persoon

  • Privé deur-tot-deur taxi service

  • Comfortabele, luxueuze wagens

  • Beveiligde online boeking

  • 24/24 en 7/7 bereikbaar

TAXI BESTELLEN IN SLECHTS 3 STAPPEN

Stap 1

Uw taxi bestellen kan op voorhand via onze site. Geef eerst uw adres in. U krijg dan meteen een offerte.

Stap 2

In de prijs is alles al inbegrepen. Dus ook: de wachttijd, de parking en de BTW. Gaat u akkoord met de prijs? Klik dan op “Nu taxi bestellen”.

Stap 3

Nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u ook een bevestiging. Hierin staan de gegevens van de chauffeur. Alsook het noodnummer.

goedkoop taxibusje

goedkoop taxivervoer

kostprijs luchthavenvervoer

goedkope taxi

kostprijs luchthavenvervoer

goedkoop taxivervoer

goedkoop taxivervoer

kostprijs luchthavenvervoer