Kostprijs taxi

Prijs taxi berekenen online

Bent u op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer? Of heeft u bijvoorbeeld nood aan een betrouwbare taxi service? Zodat u steeds met een goed gevoel van de ene locatie naar de andere kan gaan? Dan kan u beroep doen op Airport Taxis.

Wij zijn de perfecte keuze voor al uw verplaatsingen. Want wij zijn intussen al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in luchthavenvervoer. En dat dan ook over heel België. Wij bieden daarnaast ook al jaren onze intercity taxi diensten aan. Niet enkel naar nationale maar ook naar internationale locaties.

Onze ervaren chauffeurs brengen u bovendien stipt en veilig naar uw bestemming. Ondertussen kan u genieten van een comfortabele rit in een luxueuze Mercedes. Een wagen aangepast aan de grootte van uw gezelschap.

Hoeveel kost een taxi bij ons? Wel, wij werken altijd met lage, vaste prijzen. Zodat u nooit voor verrassingen staat. U kan uw taxi berekenen zodra u uw adres heeft ingevuld in dit formulier.

Bereken en reserveer dus snel uw taxi-rit!

Hierom kiest u best voor Airport Taxis!

  • Gegarandeerd lage, vaste taxi tarieven

  • Professionele chauffeurs

  • Kostprijs per taxi, niet per persoon

  • Privé deur-tot-deur taxi service

  • Comfortabele, luxueuze wagens

  • Beveiligde online boeking

  • 24/24 en 7/7 bereikbaar

BESTEL UW TAXI IN SLECHTS 3 STAPPEN

Stap 1

Boek uw taxi op voorhand via onze website. Geef eerst uw adres in. U krijg dan meteen een offerte.

Stap 2

In de taxiprijs is alles al inbegrepen. Dus ook: de wachttijd, de parking en de BTW. Gaat u akkoord met de taxi tarieven? Klik dan op “Nu bestellen”.

Stap 3

Nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u ook een bevestiging. Hierin staan de gegevens van de chauffeur. Alsook het noodnummer.

Hoeveel kost een taxi

kostprijs taxi

prijs taxi

prijs taxi berekenen

kostprijs taxi

prijs taxi berekenen

prijs taxi berekenen

taxi tarieven