Taxi Hasselt

Voordelige taxidienst met vaste prijzen

Bent u op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer? Of heeft u bijvoorbeeld nood aan een betrouwbare taxi service? Zodat u steeds met een goed gevoel van de ene locatie naar de andere kan gaan? Dan kan u beroep doen op Taxi Hasselt.

Wij zijn de perfecte keuze voor al uw verplaatsingen. Want wij zijn intussen al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in luchthavenvervoer. En dat dan ook over heel België. Wij bieden daarnaast ook al jaren onze intercity taxi diensten aan. Niet enkel naar nationale maar ook naar internationale locaties.

Onze ervaren chauffeurs brengen u bovendien stipt en veilig naar uw bestemming. Ondertussen kan u genieten van een comfortabele rit in een luxueuze Mercedes. Een wagen aangepast aan de grootte van uw gezelschap.

Bij Taxi Hasselt staat u daarenboven nooit voor verrassingen. U ziet namelijk meteen de prijs voor uw rit. Want wij werken altijd met lage, vaste prijzen. Die krijgt u te zien, zodra u uw adres heeft ingevuld in het formulier.

Reserveer dus snel uw taxi!

Hierom kiest u best voor Taxi Hasselt!

  • Gegarandeerd lage, vaste prijzen vanuit uw regio

  • Professionele chauffeurs

  • Prijs per auto, niet per persoon

  • Privé deur-tot-deur taxi service

  • Comfortabele, luxueuze wagens

  • Beveiligde online boeking

  • 24/24 en 7/7 bereikbaar

BESTEL UW TAXI IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN

Stap 1

Boek uw taxi op voorhand via onze website. Geef eerst uw adres in en krijg dan meteen een offerte.

Stap 2

In de prijs is alles al inbegrepen. Dus ook de wachttijd, de parking en de BTW. Klik op “Nu bestellen” indien u akkoord gaat met de prijs.

Stap 3

Nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u ook een bevestigingsvoucher. Hierin staan de gegevens van de chauffeur en het noodnummer.

Reken op taxi Hasselt voor uw vervoer naar luchthavens in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk

Luchthaven taxi Hasselt – Zaventem:

Zoekt u nog snel een taxi van of naar Brussels Airport, de nationale luchthaven van België? Kies dan voor ons goedkoop luchthavenvervoer van Hasselt naar Zaventem.

Luchthaven taxi Hasselt – Charleroi:

Wij brengen dagelijks toeristen van Brussels South

Charleroi Airport naar Hasselt. De Luchthaven van Gosselies is vooral gekend om zijn low-budget vluchten. En daarbij hoort dus een low-budget taxi voor luchthavenvervoer van Hasselt naar Charleroi!

Luchthaven taxi Hasselt – Oostende:

Zoekt u een betrouwbare, goedkope taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge naar Hasselt? Bereken dan hier snel de taxi prijs voor luchthavenvervoer van Hasselt naar Oostende.

Luchthaven taxi Hasselt – Antwerpen:

De Internationale Luchthaven Antwerpen is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Hasselt naar de luchthaven van Deurne voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Hasselt naar Antwerpen.

Luchthaven taxi Hasselt – Luik:

Luchthaven Luik is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Hasselt naar de luchthaven van Luik voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Hasselt naar Luik.

Luchthaven taxi Hasselt – Eindhoven:

Een comfortabele taxi van Eindhoven Airport naar Hasselt. Of van regio 3500 naar de vliegbasis Eindhoven. Deze connectie maakt deel uit van ons vast aanbod luchthavenvervoer van Hasselt naar Eindhoven.

Luchthaven taxi Hasselt – Schiphol:

Via ons is het nu wel héél goedkoop taxi boeken naar Amsterdam Airport Schiphol vanuit Hasselt. Ga dus nu voor een gunstige prijs naar de Koninklijke luchthaven Schiphol vanuit regio 3500.

Luchthaven taxi Hasselt – Düsseldorf:

Düsseldorf: Een goedkoper vliegticket kunnen boeken vanuit Düsseldorf Airport? En zoekt u nu dus een taxi van Hasselt naar de Flughafen Düsseldorf? Bij ons vindt u goedkoop luchthavenvervoer naar Duitsland, vanuit Hasselt naar Düsseldorf.

Luchthaven taxi Hasselt – Cologne Bonn:

Keulen: Soms is het goedkoper om via Cologne Bonn Airport te vliegen en een taxi te nemen tot Keulen luchthaven. Wij bieden goedkoop luchthaventransfers aan naar Duitsland, vanuit Hasselt naar Keulen.

Luchthaven taxi Hasselt – Charles de Gaulle:

U wenst een taxi naar Aéroport de Paris-Charles de Gaulle, oftewel luchthaven van Parijs vanuit Hasselt? Lees dan snel verder over ons goedkoop luchthavenvervoer van Hasselt naar Charles de Gaulle in Roissy.

Luchthaven taxi Hasselt – Lille:

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin nodig? Oftewel de luchthaven van Rijsel. Ontdek dan snel onze lage tarieven voor goedkoop luchthavenvervoer vanuit Hasselt naar Rijsel.

Low-cost privé taxi voor luchthaventransfer vanuit Hasselt – nu met vaste prijzen!

Het grootste voordeel van Taxi Hasselt is dat we werken met lage, vaste prijzen … tot wel 45% goedkoper dan andere taxibedrijven. En dat zowel voor luchthaven taxi service als voor intercity taxidienst. Wij bieden taxi’s aan voor een gezelschap van 2 tot 8 personen.

Een taxi is bij ons trouwens ook gewoon gemakkelijk te boeken online of via de app. Want bij Taxi Hasselt staat uw comfort en gemak op de eerste plaats. Daarom zorgen we ook altijd voor een luxueuze Mercedes om u te vervoeren naar de luchthaven van uw keuze.

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven?

De prijs voor luchthavenvervoer vanuit Hasselt hangt natuurlijk af van de locatie van de luchthaven. Maar u kan altijd rekenen op de laagste prijzen naar Düsseldorf Airport, Schiphol, Maastricht, Keulen luchthaven, Charleroi, Zaventem, en veel andere luchthavens.

Bereken de taxi prijs naar luchthaven simpelweg via ons online boekingssysteem. In tegenstelling tot andere taxibedrijven in Hasselt, weet u bij ons exact hoeveel de vervoerskosten luchthaven zullen bedragen. Dit ziet u namelijk meteen bij de boeking. Geen onaangename verrassingen dus bij Taxi Hasselt!

Taxi Hasselt

Taxi Hasselt

Taxi Hasselt

Taxi Hasselt

Taxi Hasselt

Taxi Hasselt

Taxi Hasselt

Taxi Hasselt