Taxi Rotterdam

Voordelige taxidienst met vaste prijzen

Bent u op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer? Of heeft u bijvoorbeeld nood aan een betrouwbare taxi service? Zodat u steeds met een goed gevoel van de ene locatie naar de andere kan gaan? Dan kan u beroep doen op Taxi Rotterdam.

Wij zijn de perfecte keuze voor al uw verplaatsingen. Want wij zijn intussen al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in luchthavenvervoer. En dat dan ook over heel Nederland. Wij bieden daarnaast ook al jaren onze intercity taxi diensten aan. Niet enkel naar nationale maar ook naar internationale locaties.

Onze ervaren chauffeurs brengen u bovendien steeds stipt en veilig naar uw bestemming. Ondertussen kan u genieten van een comfortabele rit in een luxueuze Mercedes. Een wagen dat aangepast is aan de grootte van uw gezelschap.

Bij Taxi Rotterdam staat u daarenboven nooit voor onaangename verrassingen. U ziet namelijk meteen de exacte prijs voor uw rit. Want wij werken altijd met lage, vaste prijzen. Die krijgt u te zien, zodra u uw adres heeft ingevuld in het formulier.

Reserveer dus snel uw taxi online!

Hierom kiest u best voor Taxi Rotterdam!

  • Gegarandeerd lage, vaste prijzen vanuit uw regio

  • Professionele chauffeurs

  • Prijs per auto, niet per persoon

  • Privé deur-tot-deur taxi service

  • Comfortabele, luxueuze wagens

  • Beveiligde online boeking

  • 24/24 en 7/7 bereikbaar

BESTEL UW TAXI IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN

Stap 1

Boek uw taxi op voorhand via onze website. Geef eerst uw adres in en krijg dan meteen een offerte.

Stap 2

In de prijs is alles reeds inbegrepen. Dus ook de wachttijd, de parking en de BTW. Gaat u akkoord met de prijs? Klik dan op “Nu bestellen”.

Stap 3

Nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u ook een bevestiging. Hierin staan de gegevens van de chauffeur. Alsook het noodnummer.

Reken op taxi Rotterdam voor uw vervoer naar luchthavens in Nederland, België en Duitsland.

Luchthaven taxi Rotterdam – Schiphol:

Via ons is het nu wel héél goedkoop taxi boeken naar Amsterdam Airport Schiphol vanuit Rotterdam. Ga dus nu voor een gunstige prijs naar de Koninklijke luchthaven Schiphol vanuit regio 3000.

Luchthaven taxi Rotterdam – Rotterdam Den Haag:

U wenst een taxi naar Rotterdam Den Haag Luchthaven , oftewel luchthaven van Rotterdam Den Haag vanuit Rotterdam? Lees dan snel verder over ons goedkoop luchthavenvervoer van Rotterdam naar Den Haag in Rotterdam.

Luchthaven taxi Rotterdam – Eindhoven:

Een comfortabele taxi van Eindhoven Airport naar Rotterdam. Of van regio 3000 naar de vliegbasis Eindhoven. Deze connectie maakt deel uit van ons vast aanbod luchthavenvervoer van Rotterdam naar Eindhoven.

Luchthaven taxi Rotterdam – Maastricht Aachen:

Een taxi van Luchthaven Maastricht Aachen nodig? Oftewel de luchthaven van Maastricht. Ontdek dan snel onze lage tarieven voor goedkoop luchthavenvervoer vanuit Rotterdam naar Maastricht.

Luchthaven taxi Rotterdam – Zaventem:

Zoekt u nog snel een taxi van of naar Brussels Airport, de nationale luchthaven van België? Kies dan voor ons goedkoop luchthavenvervoer van Rotterdam naar Zaventem.

Luchthaven taxi Rotterdam – Charleroi:

Wij brengen dagelijks toeristen van Brussels South
Charleroi Airport naar Rotterdam. De Luchthaven van Gosselies is vooral gekend om zijn low-budget vluchten. En daarbij hoort dus een low-budget taxi voor luchthavenvervoer van Rotterdam naar Charleroi!

Luchthaven taxi Rotterdam – Düsseldorf:

Düsseldorf: Een goedkoper vliegticket kunnen boeken vanuit Düsseldorf Airport? En zoekt u nu dus een taxi van Rotterdam naar de Flughafen Düsseldorf? Bij ons vindt u goedkoop luchthavenvervoer naar Duitsland, vanuit Rotterdam naar Düsseldorf.

Luchthaven taxi Rotterdam – Cologne Bonn:

Keulen: Soms is het goedkoper om via Cologne Bonn Airport te vliegen en een taxi te nemen tot Keulen luchthaven. Wij bieden goedkoop luchthaventransfers aan naar Duitsland, vanuit Rotterdam naar Keulen.

Luchthaven taxi Rotterdam – Antwerpen:

De Internationale Luchthaven Antwerpen is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Rotterdam naar de luchthaven van Deurne voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Rotterdam naar Antwerpen.

Luchthaven taxi Rotterdam – Luik:

Luchthaven Luik is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Rotterdam naar de luchthaven van Luik voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Rotterdam naar Luik.

Luchthaven taxi Rotterdam – Oostende:

Zoekt u een betrouwbare, goedkope taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge naar Rotterdam? Bereken dan hier snel de taxi prijs voor luchthavenvervoer van Rotterdam naar Oostende.

Low-cost privé taxi voor luchthaventransfer vanuit Rotterdam – nu met vaste prijzen!

Het grootste voordeel van Taxi Rotterdam is dat we werken met lage, vaste prijzen … tot wel 45% goedkoper dan andere taxibedrijven. En dat zowel voor luchthaven taxi service als voor intercity taxidienst. Wij bieden taxi’s aan voor een gezelschap van 2 tot 8 personen.

Een taxi is bij ons trouwens ook gewoon gemakkelijk te boeken online of via de app. Want bij Taxi Rotterdam staat uw comfort en gemak op de eerste plaats. Daarom zorgen we ook altijd voor een luxueuze Mercedes om u te vervoeren naar de luchthaven van uw keuze.

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven?

De prijs voor luchthavenvervoer vanuit Rotterdam hangt natuurlijk af van de locatie van de luchthaven. Maar u kan altijd rekenen op de laagste prijzen naar Luchthaven Schiphol, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Brussel, Charleroi, Düsseldorf, Keulen en veel andere luchthavens.

Bereken de taxi prijs naar luchthaven simpelweg via ons online boekingssysteem. In tegenstelling tot andere taxibedrijven in Rotterdam, weet u bij ons exact hoeveel de vervoerskosten luchthaven zullen bedragen. Dit ziet u namelijk meteen bij de boeking. Geen onaangename verrassingen dus bij Taxi Rotterdam!

Taxi Rotterdam

Taxi Rotterdam

Taxi Rotterdam

Luchthavenvervoer Rotterdam

Taxi Rotterdam

Taxi Rotterdam

Luchthavenvervoer Rotterdam

Luchthavenvervoer Rotterdam