Airport taxis

Vaste taxi tarieven

Bent u op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer? Of heeft u bijvoorbeeld nood aan een betrouwbare taxi service? Liefst met vaste taxi tarieven? Zodat u met een gerust hart van de ene locatie naar de andere kan gaan? Dan kan u beroep doen op ons.

Wij zijn de perfecte keuze voor al uw verplaatsingen. Want wij zijn intussen al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in luchthavenvervoer. En dat dan ook over heel België. Wij bieden daarnaast ook al jaren onze intercity taxi diensten aan. Niet enkel naar nationale maar ook naar internationale locaties.

Onze ervaren chauffeurs brengen u bovendien stipt en veilig naar uw bestemming. Ondertussen kan u genieten van een comfortabele rit in een luxueuze Mercedes. Een wagen aangepast aan de grootte van uw gezelschap.

Bij ons staat u dus nooit voor verrassingen. U ziet de taxi tarieven meteen tijdens uw boeking. Want wij werken altijd met lage, vaste prijzen. Die krijgt u te zien, zodra u uw adres heeft ingevuld in het formulier.

Reserveer dus snel en voordelig uw taxi!

Hierom kiest u best voor Airport Taxis!

  • Gegarandeerd lage, vaste prijzen vanuit uw regio

  • Professionele chauffeurs

  • Prijs per auto, niet per persoon

  • Privé deur-tot-deur taxi service

  • Comfortabele, luxueuze wagens

  • Beveiligde online boeking

  • 24/24 en 7/7 bereikbaar

BESTEL UW TAXI IN SLECHTS 3 STAPPEN

Stap 1

Boek uw taxi op voorhand via onze website. Geef eerst uw adres in. U krijg dan meteen een offerte.

Stap 2

In de prijs is alles al inbegrepen. Dus ook: de wachttijd, de parking en de BTW. Gaat u akkoord met de prijs? Klik dan op “Nu bestellen”.

Stap 3

Nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u ook een bevestiging. Hierin staan de gegevens van de chauffeur. Alsook het noodnummer.

Taxi tarieven

 Luchthavenvervoer Taxi tarieven

Luchthavenvervoer Taxi tarieven

Taxi tarieven

Luchthavenvervoer Taxi tarieven

Luchthavenvervoer Taxi tarieven

Luchthavenvervoer Taxi tarieven

Luchthavenvervoer Taxi tarieven