Taxi Tervuren2018-07-21T09:48:40+00:00

Taxi Tervuren

Voordelige taxidienst met vaste prijzen

Bent u op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer? Of heeft u bijvoorbeeld nood aan een betrouwbare taxi service? Zodat u steeds met een goed gevoel van de ene locatie naar de andere kan gaan? Dan kan u beroep doen op Taxi Tervuren.

Wij zijn de perfecte keuze voor al uw verplaatsingen. Want wij zijn intussen al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in luchthavenvervoer. En dat dan ook over heel België. Wij bieden daarnaast ook al jaren onze intercity taxi diensten aan. Niet enkel naar nationale maar ook naar internationale locaties.

Onze ervaren chauffeurs brengen u bovendien stipt en veilig naar uw bestemming. Ondertussen kan u genieten van een comfortabele rit in een luxueuze Mercedes. Een wagen aangepast aan de grootte van uw gezelschap.

Bij Taxi Tervuren staat u daarenboven nooit voor verrassingen. U ziet namelijk meteen de prijs voor uw rit. Want wij werken altijd met lage, vaste prijzen. Die krijgt u te zien, zodra u uw adres heeft ingevuld in het formulier.

Reserveer dus snel uw taxi!

Hierom kiest u best voor Taxi Tervuren!

  • Gegarandeerd lage, vaste prijzen vanuit uw regio

  • Professionele chauffeurs

  • Prijs per auto, niet per persoon

  • Privé deur-tot-deur taxi service

  • Comfortabele, luxueuze wagens

  • Beveiligde online boeking

  • 24/24 en 7/7 bereikbaar

BESTEL UW TAXI IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN

Stap 1

Boek uw taxi op voorhand via onze website. Geef eerst uw adres in en krijg dan meteen een offerte.

Stap 2

In de prijs is alles al inbegrepen. Dus ook de wachttijd, de parking en de BTW. Klik op “Nu bestellen” indien u akkoord gaat met de prijs.

Stap 3

Nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u ook een bevestigingsvoucher. Hierin staan de gegevens van de chauffeur en het noodnummer.

Reken op taxi Tervuren voor uw vervoer naar luchthavens in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk

Luchthaven taxi Tervuren – Zaventem:

Zoekt u nog snel een taxi van of naar Brussels Airport, de nationale luchthaven van België? Kies dan voor ons goedkoop luchthavenvervoer van Tervuren naar Zaventem.

Luchthaven taxi Tervuren – Charleroi:

Wij brengen dagelijks toeristen van Brussels South
Charleroi Airport naar Tervuren. De Luchthaven van Gosselies is vooral gekend om zijn low-budget vluchten. En daarbij hoort dus een low-budget taxi voor luchthavenvervoer van Tervuren naar Charleroi!

Luchthaven taxi Tervuren – Oostende:

Zoekt u een betrouwbare, goedkope taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge naar Tervuren? Bereken dan hier snel de taxi prijs voor luchthavenvervoer van Tervuren naar Oostende.

Luchthaven taxi Tervuren – Antwerpen:

De Internationale Luchthaven Antwerpen is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Tervuren naar de luchthaven van Deurne voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Tervuren naar Antwerpen.

Luchthaven taxi Tervuren – Luik:

Luchthaven Luik is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Tervuren naar de luchthaven van Luik voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Tervuren naar Luik.

Luchthaven taxi Tervuren – Eindhoven:

Een comfortabele taxi van Eindhoven Airport naar Tervuren. Of van regio 3080 naar de vliegbasis Eindhoven. Deze connectie maakt deel uit van ons vast aanbod luchthavenvervoer van Tervuren naar Eindhoven.

Luchthaven taxi Tervuren – Schiphol:

Via ons is het nu wel héél goedkoop taxi boeken naar Amsterdam Airport Schiphol vanuit Tervuren. Ga dus nu voor een gunstige prijs naar de Koninklijke luchthaven Schiphol vanuit regio 3080.

Luchthaven taxi Tervuren – Düsseldorf:

Düsseldorf: Een goedkoper vliegticket kunnen boeken vanuit Düsseldorf Airport? En zoekt u nu dus een taxi van Tervuren naar de Flughafen Düsseldorf? Bij ons vindt u goedkoop luchthavenvervoer naar Duitsland, vanuit Tervuren naar Düsseldorf.

Luchthaven taxi Tervuren – Cologne Bonn:

Keulen: Soms is het goedkoper om via Cologne Bonn Airport te vliegen en een taxi te nemen tot Keulen luchthaven. Wij bieden goedkoop luchthaventransfers aan naar Duitsland, vanuit Tervuren naar Keulen.

Luchthaven taxi Tervuren – Charles de Gaulle:

U wenst een taxi naar Aéroport de Paris-Charles de Gaulle, oftewel luchthaven van Parijs vanuit Tervuren? Lees dan snel verder over ons goedkoop luchthavenvervoer van Tervuren naar Charles de Gaulle in Roissy.

Luchthaven taxi Tervuren – Lille:

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin nodig? Oftewel de luchthaven van Rijsel. Ontdek dan snel onze lage tarieven voor goedkoop luchthavenvervoer vanuit Tervuren naar Rijsel.

Low-cost privé taxi voor luchthaventransfer vanuit Tervuren – nu met vaste prijzen!

Het grootste voordeel van Taxi Tervuren is dat we werken met lage, vaste prijzen … tot wel 45% goedkoper dan andere taxibedrijven. En dat zowel voor luchthaven taxi service als voor intercity taxidienst. Wij bieden taxi’s aan voor een gezelschap van 2 tot 8 personen.

Een taxi is bij ons trouwens ook gewoon gemakkelijk te boeken online of via de app. Want bij Taxi Tervuren staat uw comfort en gemak op de eerste plaats. Daarom zorgen we ook altijd voor een luxueuze Mercedes om u te vervoeren naar de luchthaven van uw keuze.

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven?

De prijs voor luchthavenvervoer vanuit Tervuren hangt natuurlijk af van de locatie van de luchthaven. Maar u kan altijd rekenen op de laagste prijzen naar Düsseldorf Airport, Schiphol, Maastricht, Keulen luchthaven, Charleroi, Zaventem, en veel andere luchthavens.

Bereken de taxi prijs naar luchthaven simpelweg via ons online boekingssysteem. In tegenstelling tot andere taxibedrijven in Tervuren, weet u bij ons exact hoeveel de vervoerskosten luchthaven zullen bedragen. Dit ziet u namelijk meteen bij de boeking. Geen onaangename verrassingen dus bij Taxi Tervuren!

Taxi Tervuren

Taxi Tervuren

Taxi Tervuren

Taxi Tervuren

Taxi Tervuren

Taxi Tervuren

Taxi Tervuren

Taxi Tervuren