Taxi Wemmel

Voordelige taxidienst met vaste prijzen

Bent u op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer? Of heeft u bijvoorbeeld nood aan een betrouwbare taxi service? Zodat u steeds met een goed gevoelGoedkope taxi van de ene locatie naar de andere kan gaan? Dan kan u beroep doen op Taxi Wemmel.

Wij zijn de perfecte keuze voor al uw verplaatsingen. Want wij zijn intussen al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in luchthavenvervoer. En dat dan ook over heel België. Wij bieden daarnaast ook al jaren onze intercity taxi diensten aan. Niet enkel naar nationale maar ook naar internationale locaties.

Onze ervaren chauffeurs brengen u bovendien stipt en veilig naar uw bestemming. Ondertussen kan u genieten van een comfortabele rit in een luxueuze Mercedes. Een wagen aangepast aan de grootte van uw gezelschap.

Bij Taxi Wemmel staat u daarenboven nooit voor verrassingen. U ziet namelijk meteen de prijs voor uw rit. Want wij werken altijd met lage, vaste prijzen. Die krijgt u te zien, zodra u uw adres heeft ingevuld in het formulier.

Reserveer dus snel uw taxi!

 

Hierom kiest u best voor Taxi Wemmel!

  • Gegarandeerd lage, vaste prijzen vanuit uw regio

  • Professionele chauffeurs

  • Prijs per auto, niet per persoon

  • Privé deur-tot-deur taxi service

  • Comfortabele, luxueuze wagens

  • Beveiligde online boeking

  • 24/24 en 7/7 bereikbaar

Bestel Uw Taxi In 3 Eenvoudige Stappen

Boek uw taxi op voorhand via onze website. Geef eerst uw adres in en krijg dan meteen een offerte.

In de prijs is alles al inbegrepen. Dus ook de wachttijd, de parking en de BTW. Klik op “Nu bestellen” indien u akkoord gaat met de prijs.

Nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u ook een bevestigingsvoucher. Hierin staan de gegevens van de chauffeur en het noodnummer.

BOEK UW TAXI DUS NU!

Reken op Taxi Wemmel voor uw vervoer naar luchthavens in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk

Luchthaven Taxi Wemmel – Zaventem:

Zoekt u nog snel een taxi van of naar Brussels Airport, de nationale luchthaven van België? Kies dan voor ons goedkoop luchthavenvervoer van Wemmel naar Zaventem.

Luchthaven Taxi Wemmel – Charleroi:

Wij brengen dagelijks toeristen van Brussels South
Charleroi Airport naar Wemmel. De Luchthaven van Gosselies is vooral gekend om zijn low-budget vluchten. En daarbij hoort dus een low-budget taxi voor luchthavenvervoer van Wemmel naar Charleroi!

Luchthaven Taxi Wemmel – Oostende:

Zoekt u een betrouwbare, goedkope taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge naar Wemmel? Bereken dan hier snel de taxi prijs voor luchthavenvervoer van Wemmel naar Oostende.

Luchthaven Taxi Wemmel – Antwerpen:

De Internationale Luchthaven Antwerpen is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Wemmel naar de luchthaven van Deurne voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Wemmel naar Antwerpen.

Luchthaven Taxi Wemmel – Luik:

Luchthaven Luik is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Wemmel naar de luchthaven van Luik voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Wemmel naar Luik.

Luchthaven Taxi Wemmel – Eindhoven:

Een comfortabele taxi van Eindhoven Airport naar Wemmel. Of van regio 1830 naar de vliegbasis Eindhoven. Deze connectie maakt deel uit van ons vast aanbod luchthavenvervoer van Wemmel naar Eindhoven.

Luchthaven Taxi Wemmel – Schiphol:

Via ons is het nu wel héél goedkoop taxi boeken naar Amsterdam Airport Schiphol vanuit Wemmel. Ga dus nu voor een gunstige prijs naar de Koninklijke luchthaven Schiphol vanuit regio 1830.

Luchthaven Taxi Wemmel – Düsseldorf:

Düsseldorf: Een goedkoper vliegticket kunnen boeken vanuit Düsseldorf Airport? En zoekt u nu dus een taxi van Wemmel naar de Flughafen Düsseldorf? Bij ons vindt u goedkoop luchthavenvervoer naar Duitsland, vanuit Wemmel naar Düsseldorf.

Luchthaven Taxi Wemmel – Cologne Bonn:

Keulen: Soms is het goedkoper om via Cologne Bonn Airport te vliegen en een taxi te nemen tot Keulen luchthaven. Wij bieden goedkoop luchthaventransfers aan naar Duitsland, vanuit Wemmel naar Keulen.

Luchthaven Taxi Wemmel – Charles de Gaulle:

U wenst een taxi naar Aéroport de Paris-Charles de Gaulle, oftewel luchthaven van Parijs vanuit Wemmel? Lees dan snel verder over ons goedkoop luchthavenvervoer van Wemmel naar Charles de Gaulle in Roissy.

Luchthaven Taxi Wemmel – Lille:

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin nodig? Oftewel de luchthaven van Rijsel. Ontdek dan snel onze lage tarieven voor goedkoop luchthavenvervoer vanuit Wemmel naar Rijsel.

Low-cost privé taxi voor luchthaventransfer vanuit Wemmel – nu met vaste prijzen!

Het grootste voordeel van Taxi Wemmel is dat we werken met lage, vaste prijzen … tot wel 45% goedkoper dan andere taxibedrijven. En dat zowel voor luchthaven taxi service als voor intercity taxidienst. Wij bieden taxi’s aan voor een gezelschap van 2 tot 8 personen.

Een taxi is bij ons trouwens ook gewoon gemakkelijk te boeken online of via de app. Want bij Taxi Wemmel staat uw comfort en gemak op de eerste plaats. Daarom zorgen we ook altijd voor een luxueuze Mercedes om u te vervoeren naar de luchthaven van uw keuze.

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven?

De prijs voor luchthavenvervoer vanuit Wemmel hangt natuurlijk af van de locatie van de luchthaven. Maar u kan altijd rekenen op de laagste prijzen naar Düsseldorf Airport, Schiphol, Maastricht, Keulen luchthaven, Charleroi, Zaventem, en veel andere luchthavens.

Bereken de taxi prijs naar luchthaven simpelweg via ons online boekingssysteem. In tegenstelling tot andere taxibedrijven in Wemmel, weet u bij ons exact hoeveel de vervoerskosten luchthaven zullen bedragen. Dit ziet u namelijk meteen bij de boeking. Geen onaangename verrassingen dus bij Taxi Wemmel!

Wordt een van onze
tevreden klanten!

Krijg een offerte & Reserveer Online
airport taxis

Goedkoop luchthavenvervoer
bespaar tot 45%

airport taxis

Professionele
chauffeurs met jarenlange ervaring

airport taxis

Gemakkelijk & beveiligd
online boekingssysteem

airport taxis

Meer dan 230 000
tevreden klanten per jaar

Taxi Wemmel

Taxi Wemmel

Taxi Wemmel

Taxi Wemmel

Taxi Wemmel

Taxi Wemmel

Taxi Wemmel

Taxi Wemmel