Taxi Amsterdam

Voordelige taxidienst met vaste prijzen

Bent u op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer? Of heeft u bijvoorbeeld nood aan een betrouwbare taxi service? Zodat u steeds met een goed gevoel van de ene locatie naar de andere kan gaan? Dan kan u beroep doen op Taxi Amsterdam.

Wij zijn de perfecte keuze voor al uw verplaatsingen. Want wij zijn intussen al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in luchthavenvervoer. En dat dan ook over heel Nederland. Wij bieden daarnaast ook al jaren onze intercity taxi diensten aan. Niet enkel naar nationale maar ook naar internationale locaties.

Onze ervaren chauffeurs brengen u bovendien steeds stipt en veilig naar uw bestemming. Ondertussen kan u genieten van een comfortabele rit in een luxueuze Mercedes. Een wagen dat aangepast is aan de grootte van uw gezelschap.

Bij Taxi Amsterdam staat u daarenboven nooit voor onaangename verrassingen. U ziet namelijk meteen de exacte prijs voor uw rit. Want wij werken altijd met lage, vaste prijzen. Die krijgt u te zien, zodra u uw adres heeft ingevuld in het formulier.

Reserveer dus snel uw taxi online!

Hierom kiest u best voor Taxi Amsterdam!

  • Gegarandeerd lage, vaste prijzen vanuit uw regio

  • Professionele chauffeurs

  • Prijs per auto, niet per persoon

  • Privé deur-tot-deur taxi service

  • Comfortabele, luxueuze wagens

  • Beveiligde online boeking

  • 24/24 en 7/7 bereikbaar

BESTEL UW TAXI IN 3 EENVOUDIGE STAPPEN

Stap 1

Boek uw taxi op voorhand via onze website. Geef eerst uw adres in en krijg dan meteen een offerte.

Stap 2

In de prijs is alles reeds inbegrepen. Dus ook de wachttijd, de parking en de BTW. Gaat u akkoord met de prijs? Klik dan op “Nu bestellen”.

Stap 3

Nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u ook een bevestiging. Hierin staan de gegevens van de chauffeur. Alsook het noodnummer.

Reken op taxi Amsterdam voor uw vervoer naar luchthavens in Nederland, België en Duitsland.

Luchthaven taxi Amsterdam – Schiphol:

Via ons is het nu wel héél goedkoop taxi boeken naar Amsterdam Airport Schiphol vanuit Amsterdam. Ga dus nu voor een gunstige prijs naar de Koninklijke luchthaven Schiphol vanuit regio 1000.

Luchthaven taxi Amsterdam – Rotterdam Den Haag:

U wenst een taxi naar Rotterdam Den Haag Luchthaven , oftewel luchthaven van Rotterdam Den Haag vanuit Amsterdam? Lees dan snel verder over ons goedkoop luchthavenvervoer van Amsterdam naar Den Haag in Rotterdam.

Luchthaven taxi Amsterdam – Eindhoven:

Een comfortabele taxi van Eindhoven Airport naar Amsterdam. Of van regio 1000 naar de vliegbasis Eindhoven. Deze connectie maakt deel uit van ons vast aanbod luchthavenvervoer van Amsterdam naar Eindhoven.

Luchthaven taxi Amsterdam – Maastricht Aachen:

Een taxi van Luchthaven Maastricht Aachen nodig? Oftewel de luchthaven van Maastricht. Ontdek dan snel onze lage tarieven voor goedkoop luchthavenvervoer vanuit Amsterdam naar Maastricht.

Luchthaven taxi Amsterdam – Zaventem:

Zoekt u nog snel een taxi van of naar Brussels Airport, de nationale luchthaven van België? Kies dan voor ons goedkoop luchthavenvervoer van Amsterdam naar Zaventem.

Luchthaven taxi Amsterdam – Charleroi:

Wij brengen dagelijks toeristen van Brussels South
Charleroi Airport naar Amsterdam. De Luchthaven van Gosselies is vooral gekend om zijn low-budget vluchten. En daarbij hoort dus een low-budget taxi voor luchthavenvervoer van Amsterdam naar Charleroi!

Luchthaven taxi Amsterdam – Düsseldorf:

Düsseldorf: Een goedkoper vliegticket kunnen boeken vanuit Düsseldorf Airport? En zoekt u nu dus een taxi van Amsterdam naar de Flughafen Düsseldorf? Bij ons vindt u goedkoop luchthavenvervoer naar Duitsland, vanuit Amsterdam naar Düsseldorf.

Luchthaven taxi Amsterdam – Cologne Bonn:

Keulen: Soms is het goedkoper om via Cologne Bonn Airport te vliegen en een taxi te nemen tot Keulen luchthaven. Wij bieden goedkoop luchthaventransfers aan naar Duitsland, vanuit Amsterdam naar Keulen.

Luchthaven taxi Amsterdam – Antwerpen:

De Internationale Luchthaven Antwerpen is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Amsterdam naar de luchthaven van Deurne voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Amsterdam naar Antwerpen.

Luchthaven taxi Amsterdam – Luik:

Luchthaven Luik is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Amsterdam naar de luchthaven van Luik voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Amsterdam naar Luik.

Luchthaven taxi Amsterdam – Oostende:

Zoekt u een betrouwbare, goedkope taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge naar Amsterdam? Bereken dan hier snel de taxi prijs voor luchthavenvervoer van Amsterdam naar Oostende.

Low-cost privé taxi voor luchthaventransfer vanuit Amsterdam – nu met vaste prijzen!

Het grootste voordeel van Taxi Amsterdam is dat we werken met lage, vaste prijzen … tot wel 45% goedkoper dan andere taxibedrijven. En dat zowel voor luchthaven taxi service als voor intercity taxidienst. Wij bieden taxi’s aan voor een gezelschap van 2 tot 8 personen.

Een taxi is bij ons trouwens ook gewoon gemakkelijk te boeken online of via de app. Want bij Taxi Amsterdam staat uw comfort en gemak op de eerste plaats. Daarom zorgen we ook altijd voor een luxueuze Mercedes om u te vervoeren naar de luchthaven van uw keuze.

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven?

De prijs voor luchthavenvervoer vanuit Amsterdam hangt natuurlijk af van de locatie van de luchthaven. Maar u kan altijd rekenen op de laagste prijzen naar Luchthaven Schiphol, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Brussel, Charleroi, Düsseldorf, Keulen en veel andere luchthavens.

Bereken de taxi prijs naar luchthaven simpelweg via ons online boekingssysteem. In tegenstelling tot andere taxibedrijven in Amsterdam, weet u bij ons exact hoeveel de vervoerskosten luchthaven zullen bedragen. Dit ziet u namelijk meteen bij de boeking. Geen onaangename verrassingen dus bij Taxi Amsterdam!

Taxi Amsterdam Zuidoost

Taxi Amsterdam West

Taxi Amsterdam Centraal

Taxi Amsterdam Zuidoost

Taxi Amsterdam Zuid

Taxi Amsterdam

Taxi Amsterdam Zuidoost

Taxi Amsterdam Centraal