Airport shuttle Antwerpen Brussel

Airport Taxis biedt professioneel en betrouwbaar luchthavenvervoer shuttle vanuit Antwerpen. Vaste prijzen en geen verborgen kosten. Wij bieden de goedkoopste vliegveld taxi voor u, bespaar tot wel 35%. Luchthaventaxi transfer in verschillende luchthavens België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Luchthaven vervoer met comfortabele wagens. Privé en zakelijk vervoer met luxe wagens. Reserveer uw taxi in Antwerpen online!

Voordelige taxidienst met vaste prijzen

Bent u op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer? Of heeft u bijvoorbeeld nood aan een betrouwbare taxi service? Zodat u steeds met een goedAirport shuttle Antwerpen Brussel gevoel van de ene locatie naar de andere kan gaan? Dan kan u beroep doen op Airport shuttle Antwerpen Brussel.

Wij zijn de perfecte keuze voor al uw verplaatsingen. Want wij zijn intussen al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in luchthavenvervoer. En dat dan ook over heel België. Wij bieden daarnaast ook al jaren onze intercity taxi diensten aan. Niet enkel naar nationale maar ook naar internationale locaties.

Onze ervaren chauffeurs brengen u bovendien stipt en veilig naar uw bestemming. Ondertussen kan u genieten van een comfortabele rit in een luxueuze Mercedes. Een wagen aangepast aan de grootte van uw gezelschap.

Bij Airport shuttle Antwerpen Brussel staat u daarenboven nooit voor verrassingen. U ziet namelijk meteen de prijs voor uw rit. Want wij werken altijd met lage, vaste prijzen. Die krijgt u te zien, zodra u uw adres heeft ingevuld in het formulier.

Hierom kiest u best voor Airport shuttle Antwerpen Brussel!

  • Gegarandeerd lage, vaste prijzen vanuit uw regio

  • Professionele chauffeurs

  • Prijs per auto, niet per persoon

  • Privé deur-tot-deur taxi service

  • Comfortabele, luxueuze wagens

  • Beveiligde online boeking

  • 24/24 en 7/7 bereikbaar

Airport shuttle Antwerpen Brussel

Bestel Uw Taxi In 3 Eenvoudige Stappen

Boek uw taxi op voorhand via onze website. Geef eerst uw adres in en krijg dan meteen een offerte.

In de prijs is alles al inbegrepen. Dus ook de wachttijd, de parking en de BTW. Klik op “Nu bestellen” indien u akkoord gaat met de prijs.

Nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u ook een bevestigingsvoucher. Hierin staan de gegevens van de chauffeur en het noodnummer.

BOEK UW TAXI DUS NU!

Reken op Airport shuttle Antwerpen Brussel voor uw vervoer naar luchthavens in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk

Luchthavenvervoer shuttle Antwerpen Brussel – Zaventem:

Zoekt u nog snel een taxi van of naar Brussels Airport, de nationale luchthaven van België? Kies dan voor ons goedkoop luchthavenvervoervervoer Antwerpen Brussel naar Zaventem. Nationale Luchthaven Zaventem is ongeveer 46 km en 37 minuten rijden.

Luchthavenvervoer Antwerpen Brussel – Charleroi:

Wij brengen dagelijks toeristen van Brussels South Charleroi Airport naar Antwerpen en Brussel. De Luchthaven van Gosselies is vooral gekend om zijn low-budget vluchten. En daarbij hoort dus een low-budget taxi voor luchthavenvervoer vanuit Antwerpen en Brussel naar Charleroi! Brussels South Charleroi Airport is ongeveer 102 km en 74 minuten rijden.

Luchthavenvervoer shuttle Antwerpen Brussel – Oostende:

Zoekt u een betrouwbare, goedkope taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge naar Antwerpen en Brussel? Bereken dan hier snel de taxi prijs voor luchthavenvervoer vanuit Antwerpen en Brussel naar Oostende. Luchthaven Oostende–Brugge is ongeveer 123 km en 83 minuten rijden.

Luchthavenvervoer shuttle Antwerpen Brussel – Antwerpen:

De Internationale Luchthaven Antwerpen is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Antwerpen en Brussel naar de luchthaven van Deurne voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Antwerpen en Brussel naar Antwerpen. Internationale Luchthaven Antwerpen is ongeveer 6,68 km en 20 minuten rijden.

Luchthavenvervoer Antwerpen Brussel – Luik:

Luchthaven Luik is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Antwerpen en Brussel naar de luchthaven van Luik voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Antwerpen en Brussel naar Luik. Luchthaven Luik-Bierset is ongeveer 129 km en 79 minuten rijden.

Luchthavenvervoer shuttle Antwerpen Brussel – Eindhoven:

Een comfortabele taxi van Eindhoven Airport naar Antwerpen en Brussel. Of van uw regio naar de vliegbasis Eindhoven. Deze connectie maakt deel uit van ons vast aanbod luchthavenvervoer van Antwerpen en Brussel naar Eindhoven. Eindhoven Airport is ongeveer 89,59 km en 64 minuten rijden.

Luchthavenvervoer shuttle Antwerpen Brussel – Schiphol:

Via ons is het nu wel héél goedkoop taxi boeken naar Amsterdam Airport Schiphol vanuit Antwerpen Brussel. Ga dus nu voor een gunstige prijs naar de Koninklijke luchthaven Schiphol vanuit uw regio. De Luchthaven Amsterdam Schiphol is ongeveer 164,6 km en 107 minuten rijden.

Luchthavenvervoer shuttle Antwerpen Brussel – Düsseldorf:

Düsseldorf: Een goedkoper vliegticket kunnen boeken vanuit Düsseldorf Airport? En zoekt u nu dus een taxi van Antwerpen Brussel naar de Flughafen Düsseldorf? Bij ons vindt u goedkoop luchthavenvervoer naar Duitsland, vanuit Antwerpen Brussel naar Düsseldorf. Düsseldorf Airport is ongeveer 45,64 km en 37 minuten rijden.

Luchthavenvervoer shuttle Antwerpen Brussel – Cologne Bonn:

Keulen: Soms is het goedkoper om via Cologne Bonn Airport te vliegen en een taxi te nemen tot Keulen luchthaven. Wij bieden goedkoop luchthaventransfers aan naar Duitsland, vanuit Antwerpen Brussel naar Keulen.

Luchthavenvervoer shuttle Antwerpen Brussel – Charles de Gaulle:

U wenst een taxi naar Aéroport de Paris-Charles de Gaulle, oftewel luchthaven van Parijs vanuit Antwerpen Brussel? Lees dan snel verder over ons goedkoop luchthavenvervoer van Antwerpen Brussel naar Charles de Gaulle in Roissy. Luchthaven van Parijs is ongeveer 320 km en 3.25 minuten rijden

Luchthaven Airport shuttle Antwerpen – Lille:

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin nodig? Oftewel de luchthaven van Rijsel. Ontdek dan snel onze lage tarieven voor goedkoop luchthavenvervoer vanuit Airport shuttle Antwerpen Brussel naar Rijsel. Luchthaven van Rijsel is ongeveer 132 km en 1.40 minuten rijden.

Low-cost privé taxi voor luchthaventransfer vanuit Airport shuttle Antwerpen Brussel – nu met vaste prijzen!

Het grootste voordeel van Airport shuttle Antwerpen Brussel is dat we werken met lage, vaste prijzen … tot wel 45% goedkoper dan andere taxibedrijven. En dat zowel voor luchthaven taxi service als voor intercity taxidienst. Wij bieden taxi’s aan voor een gezelschap van 2 tot 8 personen.

Een taxi is bij ons trouwens ook gewoon gemakkelijk te boeken online of via de app. Want bij Airport shuttle Antwerpen Brussel staat uw comfort en gemak op de eerste plaats. Daarom zorgen we ook altijd voor een luxueuze Mercedes om u te vervoeren naar de luchthaven van uw keuze.

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven?

De prijs voor luchthavenvervoer vanuit Airport shuttle Antwerpen Brussel hangt natuurlijk af van de locatie van de luchthaven. Maar u kan altijd rekenen op de laagste prijzen vanuit Antwerpen, Berendrecht, Lillo, Zandvliet, Deurne, Borgerhout, Merksem, Ekeren, Berchem, Wilrijk, Hoboken en veel andere gemeentes.

Bereken de taxi prijs naar luchthaven simpelweg via ons online boekingssysteem. In tegenstelling tot andere taxibedrijven in Airport shuttle Antwerpen Brussel, weet u bij ons exact hoeveel de vervoerskosten luchthaven zullen bedragen. Dit ziet u namelijk meteen bij de boeking. Geen onaangename verrassingen dus bij Airport shuttle Antwerpen Brussel!

Wordt een van onze
tevreden klanten!

Krijg een offerte & Reserveer Online
Airport shuttle Antwerpen Brussel

Goedkoop luchthavenvervoer
bespaar tot 45%

Airport shuttle Antwerpen Brussel

Professionele
chauffeurs met jarenlange ervaring

Airport shuttle Antwerpen Brussel

Gemakkelijk & beveiligd
online boekingssysteem

Airport shuttle Antwerpen Brussel

Meer dan 230 000
tevreden klanten per jaar