Taxi Luchthavenvervoer Leuven

Airport Taxis biedt professioneel en betrouwbaar luchthavenvervoer shuttle vanuit uw gemeente. Vaste prijzen en geen verborgen kosten. Wij bieden de goedkoopste vliegveld taxi voor u, bespaar tot wel 35%. Luchthaventaxi transfer in verschillende luchthavens België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Luchthaven vervoer met comfortabele wagens. Privé en zakelijk vervoer met luxe wagens. Reserveer uw taxi in uw regio online!

Zowel betrouwbaar als klantgericht. En steeds aan scherpe prijzen.

Bent u net als vele reizigers op zoek naar goedkoop taxivervoer van Leuven naar de luchthaven? Of omgekeerd? Wel, met Airport Taxis vervoeren we uTaxi Luchthavenvervoer Leuven stipt en in alle comfort. En dat van deur tot deur. We zijn een taxibedrijf in Leuven waar u te allen tijde op kan rekenen.

In onze luxewagens kan u zich eindelijk ontspannen na uw reis. U kan ook steeds op onze service rekenen.

We werken zowel nationaal als internationaal. Dit betekent dat we u dus met plezier vervoeren naar de luchthavens van Eindhoven, Schiphol, Düsseldorf, Keulen, Parijs, Rijsel (Lille). We brengen u ook naar andere gewenste bestemmingen in binnen- en buitenland. U kan zowel alleen reizen als in groep. Wij bieden namelijk privé busjes aan per 8 personen.

De kostprijs van uw rit bij Airport Taxi Leuven is trouwens 45% (!) lager dan bij andere taxibedrijven.

U hoeft er dus niet over te twijfelen als u luchthavenvervoer nodig hebt. Kortom, kies voor Airport Taxi Leuven! Zo geniet u van top service én een voordelig tarief.

U kan uw taxi gemakkelijk op onze website of via onze Airport Taxis app reserveren. Zo kan u ook direct de kosten voor uw vervoer berekenen. Hiervoor voert u simpelweg uw ophaal -en afzetadres in.

Waarom kiest u best voor ons?

 • Gegarandeerd lage en vaste prijzen vanuit uw regio

 • Professionele chauffeurs
 • Prijs per auto, niet per persoon
 • Privé deur-tot-deur taxi service
 • Comfortabele, luxueuze wagens
 • Veilige online boekingsysteem

 • 24/24 en 7/7 bereikbaar
Taxi Luchthavenvervoer Leuven

Bestel Uw Taxi In 3 Eenvoudige Stappen

Boek uw taxi op voorhand op onze website of via de app. Voer uw ophaal -en afzetadres in, en bereken daarna de prijs van uw rit.

De prijs die u ziet is de totale prijs. Inclusief de wachttijd, parking en BTW. Klik daarna op ‘reserveer nu’ om uw boeking af te ronden.

Na uw reservatie ontvangt u de bevestigingsvoucher met alle nodige informatie over uw boeking. Alsook extra contactgegevens.

BOEK UW TAXI DUS NU!

We bedienen alle luchthavens van België

België telt vijf luchthavens voor passagiersvervoer en Airport Taxi Leuven bedient ze allemaal. Brussels International Airport Zaventem, Internationale luchthaven Antwerpen-Deurne, Internationale luchthaven Oostende-Brugge, Brussels South Charleroi Airport en Liége Airport.

De luchthaven van Brussel Zaventem ligt op een afstand van 21 km van Leuven.

Zaventem is de bekendste en de meest gebruikte luchthaven van België. Deze luchthaven biedt namelijk het grootste aantal internationale vluchtconnecties.

Boek uw taxi vanuit de luchthaven van Zaventem en we brengen u aan een voordelig tarief naar de bestemming van uw keuze. We werken met online boeking. Zo maakt u snel en gemakkelijk uw reservatie.

De afstand tussen Leuven en de luchthaven van Brussels South Charleroi Airport bedraagt ongeveer 83 km.

Vanuit en naar de luchthaven Charleroi Zuid worden dagelijks vluchten gerealiseerd via Ryanair, alsook andere ook low-cost maatschappijen.

De luchthaven van Antwerpen-Deurne ligt op een afstand van 59 km van Leuven. Deze luchthaven wordt grotendeels voor privé -en zakenvluchten gebruikt. In de toekomst plant men echter een uitbreiding van het vliegveld, omdat er steeds meer passagiersvluchten gerealiseerd worden.

Liège Airport (Luik) ligt op een afstand van ongeveer 76 km van Leuven.
De luchthaven van Luik staat qua passagiersluchthaven trouwens op de derde plaats na Zaventem en Charleroi. Het is voornamelijk een goederenluchthaven. Daarom komen hier niet zo veel passagiers als bij de andere vliegvelden.

Deze luchthaven ligt op een afstand van 25 km van Brugge en 145 km van Leuven. TUI Fly is hier de meest actieve luchtvaartmaatschappij.
Doch wordt de luchthaven hoofdzakelijk voor goederentransport gebruikt. Het passagiersverkeer bestaat ook voornamelijk uit chartervluchten die door touroperators worden gerealiseerd.

Reken ook op Airport Taxis Leuven voor uw vervoer naar luchthavens in Nederland, Duitsland en Frankrijk

Luchthaventaxi Leuven – Eindhoven:

Een comfortabele taxi van Eindhoven Airport naar Leuven? Of van regio 3000 naar de vliegbasis Eindhoven? Deze connectie maakt namelijk deel uit van ons vast aanbod luchthavenvervoer van Leuven naar Eindhoven.

Luchthaventaxi Leuven – Schiphol:

Via ons is het nu wel héél goedkoop taxi boeken naar Amsterdam Airport Schiphol vanuit Leuven. Ga dus nu voor een gunstige prijs naar de Koninklijke luchthaven Schiphol vanuit regio 3000.

Luchthaventaxi Leuven – Düsseldorf:

Düsseldorf: Een goedkoper vliegticket kunnen boeken vanuit Düsseldorf Airport? En zoekt u nu dus een taxi van Leuven naar de Flughafen Düsseldorf? Bij ons vindt u goedkoop luchthavenvervoer naar Duitsland, vanuit Leuven naar Düsseldorf.

Luchthaventaxi Leuven – Cologne Bonn:

Keulen: Soms is het goedkoper om via Cologne Bonn Airport te vliegen en een taxi te nemen tot Keulen luchthaven. Wij bieden daarom ook goedkoop luchthaventransfers aan naar Duitsland. Vanuit Leuven naar Keulen.

Luchthaventaxi Leuven – Lille:

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin nodig? Oftewel de luchthaven van Rijsel. Ontdek dan snel onze lage tarieven voor goedkoop luchthavenvervoer vanuit Leuven naar Rijsel.

Luchthaventaxi Leuven – Charles de Gaulle:

U wenst een taxi naar Aéroport de Paris-Charles de Gaulle? Oftewel luchthaven van Parijs vanuit Leuven? Lees dan snel verder over ons goedkoop luchthavenvervoer van Leuven naar Charles de Gaulle in Roissy.

Luchthaventaxi Leuven – Zaventem:

Zoekt u nog snel een taxi van of naar Brussels Airport? De nationale luchthaven van België. Kies dan voor ons goedkoop luchthavenvervoer van Leuven naar Zaventem.

Luchthaventaxi Leuven – Charleroi:

Wij brengen dagelijks toeristen van Brussels South Charleroi Airport naar Leuven. De Luchthaven van Gosselies is trouwens vooral gekend om zijn low-budget vluchten. En daarbij hoort dus ook een low-budget taxi voor luchthavenvervoer van Leuven naar Charleroi!

Luchthaventaxi Leuven – Oostende:

Zoekt u een betrouwbare, goedkope taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge naar Leuven? Bereken dan hier snel de taxi prijs voor luchthavenvervoer van Leuven naar Oostende.

Luchthaventaxi Leuven – Antwerpen:

De Internationale Luchthaven Antwerpen is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Leuven naar de luchthaven van Deurne voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Leuven naar Antwerpen.

Luchthaventaxi Leuven – Luik:

Luchthaven Luik is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Leuven naar de luchthaven van Luik voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Leuven naar Luik.

Toerisme in Leuven

Leuven (fr. Louvain) is gelegen in de provincie Vlaams-Brabant. Met een oppervlakte van 5.663 ha is Leuven de vierde grootste stad van België. Het aantal inwoners bedraagt dan ook circa 101.000. Leuven dankt zijn bekendheid onder andere aan de Katholieke Universiteit van Leuven, die sinds 1425 opgericht is.

 • Het stadhuis
 • De Grote Markt
 • Het Martelarenplein
 • De collegiale Sint-Pieterskerk
 • Het Tafelrond
 • De Lakenhal
 • De Sint-Michielskerk
 • Het Arenbergkasteel
 • Het M-Museum
 • Hotel De Pastorij
 • Park Inn by Radisson Leuven
 • Pentahotel Leuven
 • Begijnhof Hotel
 • Martin’s Klooster 4-sterren
 • Theater Hotel Leuven Centrum

In omgeving Leuven kan u een taxi boeken van of naar volgende stations:

 • LEUVEN
 • HEVERLEE
 • HERENT
 • WIJGMAAL
 • VELTEM
 • OUD-HEVERLEE
 • HAMBOS
 • WEZEMAAL
 • ERPS-KWERPS

taxi leuven luchthavenvervoer, taxi leuven zaventem,  taxi leuven luchthaven, leuven taxi, goedkope taxi, taxi zaventem leuven, leuven luchthaven zaventem, taxi bestellen, luchthavenvervoer tienen,  goedkoop luchthavenvervoer en prijs taxi leuven, centrale taxi leuven, taxi leuven tarieven, taxi brussel leuven, vervoer naar luchthaven, taxi in leuven, taxi centrale leuven, taxi brussel leuven prijs, taxi leuven denny, taxibedrijf leuven,  transport leuven,  taxi kalmthout, budgettaxi, leuven zaventem airport, taxi heverlee, luchthavenvervoer schiphol vanuit belgie

Waarom voor taxivervoer kiezen boven andere transportmiddelen?

Als u zich verplaatst met de taxi dan weet u zeker dat uw rit comfortabeler zal zijn dan wanneer u zou kiezen voor een bus/tram/treinrit bijvoorbeeld.

Met Airport Taxis Leuven moet u echter geen schrik hebben van de te hoge kosten die u gewend bent bij andere taxi services. Ons taxibedrijf hanteert namelijk al jaren een tarief dat 45% lager is dan bij andere taximaatschappijen. Aarzel dus niet en kies ook voor comfort aan een toegankelijke prijs!

Wat is de prijs voor een taxi rit naar de luchthaven?

Wanneer u kiest voor luchthavenvervoer per taxi, is één van uw eerste vragen: “Hoeveel kost zo’n taxi rit?”

Veel hangt natuurlijk af van de afstand die u dan wenst af te leggen. Er is uiteraard een verschil in tarief voor de afstand tussen Leuven-Zaventem en tussen Leuven-Schiphol. Maar één ding is zeker! Bij Airport Taxis bent u er toch altijd zeker van dat u steeds aan het meest voordelige tarief reist. En dat is tot wel 45% lager dan bij andere taxidiensten in de buurt.

Nog niet overtuigd? Bereken dan snel de totale kostprijs van uw taxirit via ons online boekingssysteem, of via de app.

Met Airport Taxis Leuven brengen we u goedkoop, veilig en comfortabel naar uw volgende bestemming. Dus of u nu vertrekt van Heverlee, Kessel-Lo, of een andere gemeente, op ons kan u altijd rekenen.

Word ook één van de tevreden klanten van Airport Taxis Leuven!

Bereken uw offerte & Reserveer online
Taxi Luchthavenvervoer Leuven

Goedkoop luchthavenvervoer
bespaar tot 45%

Taxi Luchthavenvervoer Leuven

Professionele
chauffeurs met jarenlange ervaring

Taxi Luchthavenvervoer Leuven

Gemakkelijk & beveiligd
online boekingssysteem

Taxi Luchthavenvervoer Leuven

Meer dan 230 000
tevreden klanten per jaar