Luchthavenvervoer Charleroi

Airport Taxis biedt professioneel en betrouwbaar luchthavenvervoer shuttle vanuit uw gemeente. Vaste prijzen en geen verborgen kosten. Wij bieden de goedkoopste vliegveld taxi voor u, bespaar tot wel 35%. Luchthaventaxi transfer in verschillende luchthavens België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Luchthaven vervoer met comfortabele wagens. Privé en zakelijk vervoer met luxe wagens. Reserveer uw taxi in uw regio online!

Voordelige taxidienst met vaste prijzen

Bent u op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer? Of heeft u bijvoorbeeld nood aan een betrouwbare taxi service? Zodat u steeds met een goed gevoel Luchthavenvervoer Charleroivan de ene locatie naar de andere kan gaan? Dan kan u beroep doen op Luchthavenvervoer Charleroi.

Wij zijn de perfecte keuze voor al uw verplaatsingen. Want wij zijn intussen al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in luchthavenvervoer. En dat dan ook over heel België. Wij bieden daarnaast ook al jaren onze intercity taxi diensten aan. Niet enkel naar nationale maar ook naar internationale locaties.

Onze ervaren chauffeurs brengen u bovendien stipt en veilig naar uw bestemming. Ondertussen kan u genieten van een comfortabele rit in een luxueuze Mercedes. Een wagen aangepast aan de grootte van uw gezelschap.

Bij Luchthavenvervoer Charleroi staat u daarenboven nooit voor verrassingen. U ziet namelijk meteen de prijs voor uw rit. Want wij werken altijd met lage, vaste prijzen. Die krijgt u te zien, zodra u uw adres heeft ingevuld in het formulier.

Hierom kiest u best voor Luchthavenvervoer Charleroi!

  • Gegarandeerd lage, vaste prijzen vanuit uw regio

  • Professionele chauffeurs
  • Prijs per auto, niet per persoon
  • Privé deur-tot-deur taxi service
  • Comfortabele, luxueuze wagens
  • Beveiligde online boeking
  • 24/24 en 7/7 bereikbaar
Luchthavenvervoer Charleroi

Bestel Uw Taxi In 3 Eenvoudige Stappen

Boek uw taxi op voorhand via onze website. Geef eerst uw adres in en krijg dan meteen een offerte.

In de prijs is alles al inbegrepen. Dus ook de wachttijd, de parking en de BTW. Klik op “Nu bestellen” indien u akkoord gaat met de prijs.

Nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u ook een bevestigingsvoucher. Hierin staan de gegevens van de chauffeur en het noodnummer.

BOEK UW TAXI DUS NU!

Reken op Airport Taxis voor uw vervoer naar luchthavens in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk

Taxi service – Zaventem:

Zoekt u nog snel een taxi van of naar Brussels Airport, de nationale luchthaven van België? Kies dan voor ons goedkoop luchthavenvervoer van Charleroi naar Zaventem.

Luchthaven Zaventem is ongeveer 72 km en 1 uur rijden. De prijs vanaf 87 euro.

Luchthaventaxi – Charleroi:

Wij brengen dagelijks toeristen van Brussels South Charleroi Airport naar Charleroi. De Luchthaven van Gosselies is vooral gekend om zijn low-budget vluchten. En daarbij hoort dus een low-budget taxi voor luchthavenvervoer van Charleroi naar Charleroi!

Luchthaven Charleroi is ongeveer 12 km en 18 minuten rijden. De prijs vanaf 37 euro.

Taxidienst – Oostende:

Zoekt u een betrouwbare, goedkope taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge naar Charleroi? Bereken dan hier snel de taxi prijs voor luchthavenvervoer van Charleroi naar Oostende.

Luchthaven Oostende is ongeveer 173 km en 2 uur rijden. De prijs vanaf 209 euro.

Vliegveld Charleroi – Antwerpen:

De Internationale Luchthaven Antwerpen is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Charleroi naar de luchthaven van Deurne voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Charleroi naar Antwerpen.\

Luchthaven Antwerpen is ongeveer 110 km en 1 uur rijden. De prijs vanaf 198 euro.

Taxi Charleroi – Luik:

Luchthaven Luik is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Charleroi naar de luchthaven van Luik voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Charleroi naar Luik.

Luchthaven Luik is ongeveer 85 km en 1 uur rijden. De prijs vanaf 103 euro.

Airport Taxi Charleroi – Eindhoven:

Een comfortabele taxi van Eindhoven Airport naar Charleroi. Of van van uw regio naar de vliegbasis Eindhoven. Deze connectie maakt deel uit van ons vast aanbod luchthavenvervoer van Charleroi naar Eindhoven.

Luchthaven Eindhoven is ongeveer 196 km en 2 uur rijden. De prijs vanaf 275 euro.

Taxi service Charleroi – Schiphol:

Via ons is het nu wel héél goedkoop taxi boeken naar Amsterdam Airport Schiphol vanuit Charleroi. Ga dus nu voor een gunstige prijs naar de Koninklijke luchthaven Schiphol vanuit uw regio.

Luchthaven Schiphol is ongeveer 269 km en 3 uur rijden. De prijs vanaf 324 euro.

Aankomst Charleroi – Düsseldorf:

Düsseldorf: Een goedkoper vliegticket kunnen boeken vanuit Düsseldorf Airport? En zoekt u nu dus een taxi van Charleroi naar de Flughafen Düsseldorf? Bij ons vindt u goedkoop luchthavenvervoer naar Duitsland, vanuit Charleroi naar Düsseldorf.

Luchthaven Düsseldorf is ongeveer 235 km en 2 uur rijden. De prijs vanaf 283 euro.

Parking Charleroi – Cologne Bonn:

Keulen: Soms is het goedkoper om via Cologne Bonn Airport te vliegen en een taxi te nemen tot Keulen luchthaven. Wij bieden goedkoop luchthaventransfers aan naar Duitsland, vanuit Luchthavenvervoer shuttle naar Keulen.

Luchthaven Cologne Bonn is ongeveer 228 km en 2 uur rijden. De prijs vanaf 274 euro.

Shuttle service Charleroi – Charles de Gaulle:

U wenst een taxi naar Aéroport de Paris-Charles de Gaulle, oftewel luchthaven van Parijs vanuit Charleroi? Lees dan snel verder over ons goedkoop luchthavenvervoer van Charleroi naar Charles de Gaulle in Roissy.

Luchthaven Charles de Gaulle is ongeveer 269 km en 3 uur rijden. De prijs vanaf 324 euro.

Luchthaven Charleroi – Lille:

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin nodig? Oftewel de luchthaven van Rijsel. Ontdek dan snel onze lage tarieven voor goedkoop luchthavenvervoer vanuit Charleroi naar Rijsel.

Luchthaven Lille is ongeveer 123 km en 2 uur rijden. De prijs vanaf 161 euro.

Low-cost privé taxi voor luchthaventransfer vanuit Charleroi – nu met vaste prijzen!

Het grootste voordeel van Charleroi is dat we werken met lage, vaste prijzen … tot wel 45% goedkoper dan andere taxibedrijven zoals: Taxi Giovanna, IG Lukombo for Life,Rony’s Taxi’s, Roos Marc, TAXI E&S, Eurotaxis Brugge,Taxi Snel, Taxi Vini, Shanti Taxi, Transferservice, Boderez Freddy,Taxi-Cruise, AB Drive, Ghosi Mohammad, Martins Taxi, Meysseman, Declercq. En dat zowel voor luchthaven taxi service als voor intercity taxidienst. Wij bieden taxi’s aan voor een gezelschap van 2 tot 8 personen.

Een taxi is bij ons trouwens ook gewoon gemakkelijk te boeken online of via de app. Want bij Luchthavenvervoer Charleroi staat uw comfort en gemak op de eerste plaats. Daarom zorgen we ook altijd voor een luxueuze Mercedes om u te vervoeren naar de luchthaven van uw keuze.

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven?

De prijs voor luchthavenvervoer vanuit Charleroi hangt natuurlijk af van de locatie van de luchthaven. Maar u kan altijd rekenen op de laagste prijzen naar Düsseldorf Airport, Schiphol, Maastricht, Keulen luchthaven, Charleroi, Zaventem, en veel andere luchthavens.

Bereken de taxi prijs naar luchthaven simpelweg via ons online boekingssysteem. In tegenstelling tot andere taxibedrijven in Luchthaven Charleroi, weet u bij ons exact hoeveel de vervoerskosten luchthaven zullen bedragen. Dit ziet u namelijk meteen bij de boeking. Geen onaangename verrassingen dus bij Luchthavenvervoer Charleroi!

Wordt een van onze
tevreden klanten!

Krijg een offerte & Reserveer Online
Luchthavenvervoer Charleroi

Goedkoop luchthavenvervoer
bespaar tot 45%

Luchthavenvervoer Charleroi

Professionele
chauffeurs met jarenlange ervaring

Luchthavenvervoer Charleroi

Gemakkelijk & beveiligd
online boekingssysteem

Luchthavenvervoer Charleroi

Meer dan 230 000
tevreden klanten per jaar