Taxi De Haan

Voordelige taxidienst met vaste prijzen

Bent u op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer? Of heeft u bijvoorbeeld nood aan een betrouwbare taxi service? Zodat u steeds met een goed gevoelGoedkope taxi van de ene locatie naar de andere kan gaan? Dan kan u beroep doen op Taxi De Haan.

Wij zijn de perfecte keuze voor al uw verplaatsingen. Want wij zijn intussen al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in luchthavenvervoer. En dat dan ook over heel België. Wij bieden daarnaast ook al jaren onze intercity taxi diensten aan. Niet enkel naar nationale maar ook naar internationale locaties.

Onze ervaren chauffeurs brengen u bovendien stipt en veilig naar uw bestemming. Ondertussen kan u genieten van een comfortabele rit in een luxueuze Mercedes. Een wagen aangepast aan de grootte van uw gezelschap.

Bij Taxi De Haan staat u daarenboven nooit voor verrassingen. U ziet namelijk meteen de prijs voor uw rit. Want wij werken altijd met lage, vaste prijzen. Die krijgt u te zien, zodra u uw adres heeft ingevuld in het formulier.

Reserveer dus snel uw taxi!

 

Hierom kiest u best voor Taxi De Haan!

  • Gegarandeerd lage, vaste prijzen vanuit uw regio

  • Professionele chauffeurs

  • Prijs per auto, niet per persoon

  • Privé deur-tot-deur taxi service

  • Comfortabele, luxueuze wagens

  • Beveiligde online boeking

  • 24/24 en 7/7 bereikbaar

Bestel Uw Taxi In 3 Eenvoudige Stappen

Boek uw taxi op voorhand via onze website. Geef eerst uw adres in en krijg dan meteen een offerte.

In de prijs is alles al inbegrepen. Dus ook de wachttijd, de parking en de BTW. Klik op “Nu bestellen” indien u akkoord gaat met de prijs.

Nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u ook een bevestigingsvoucher. Hierin staan de gegevens van de chauffeur en het noodnummer.

BOEK UW TAXI DUS NU!

Reken op Taxi De Haan voor uw vervoer naar luchthavens in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk

Luchthaven Taxi De Haan – Zaventem:

Zoekt u nog snel een taxi van of naar Brussels Airport, de nationale luchthaven van België? Kies dan voor ons goedkoop luchthavenvervoer van De Haan naar Zaventem.

Luchthaven Taxi De Haan – Charleroi:

Wij brengen dagelijks toeristen van Brussels South
Charleroi Airport naar De Haan. De Luchthaven van Gosselies is vooral gekend om zijn low-budget vluchten. En daarbij hoort dus een low-budget taxi voor luchthavenvervoer van De Haan naar Charleroi!

Luchthaven Taxi De Haan – Oostende:

Zoekt u een betrouwbare, goedkope taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge naar De Haan? Bereken dan hier snel de taxi prijs voor luchthavenvervoer van De Haan naar Oostende.

Luchthaven Taxi De Haan – Antwerpen:

De Internationale Luchthaven Antwerpen is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van De Haan naar de luchthaven van Deurne voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit De Haan naar Antwerpen.

Luchthaven Taxi De Haan – Luik:

Luchthaven Luik is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van De Haan naar de luchthaven van Luik voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit De Haan naar Luik.

Luchthaven Taxi De Haan – Eindhoven:

Een comfortabele taxi van Eindhoven Airport naar De Haan. Of van regio 1830 naar de vliegbasis Eindhoven. Deze connectie maakt deel uit van ons vast aanbod luchthavenvervoer van De Haan naar Eindhoven.

Luchthaven Taxi De Haan – Schiphol:

Via ons is het nu wel héél goedkoop taxi boeken naar Amsterdam Airport Schiphol vanuit De Haan. Ga dus nu voor een gunstige prijs naar de Koninklijke luchthaven Schiphol vanuit regio 1830.

Luchthaven Taxi De Haan – Düsseldorf:

Düsseldorf: Een goedkoper vliegticket kunnen boeken vanuit Düsseldorf Airport? En zoekt u nu dus een taxi van De Haan naar de Flughafen Düsseldorf? Bij ons vindt u goedkoop luchthavenvervoer naar Duitsland, vanuit De Haan naar Düsseldorf.

Luchthaven Taxi De Haan – Cologne Bonn:

Keulen: Soms is het goedkoper om via Cologne Bonn Airport te vliegen en een taxi te nemen tot Keulen luchthaven. Wij bieden goedkoop luchthaventransfers aan naar Duitsland, vanuit De Haan naar Keulen.

Luchthaven Taxi De Haan – Charles de Gaulle:

U wenst een taxi naar Aéroport de Paris-Charles de Gaulle, oftewel luchthaven van Parijs vanuit De Haan? Lees dan snel verder over ons goedkoop luchthavenvervoer van De Haan naar Charles de Gaulle in Roissy.

Luchthaven Taxi De Haan – Lille:

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin nodig? Oftewel de luchthaven van Rijsel. Ontdek dan snel onze lage tarieven voor goedkoop luchthavenvervoer vanuit De Haan naar Rijsel.

Low-cost privé taxi voor luchthaventransfer vanuit De Haan – nu met vaste prijzen!

Het grootste voordeel van Taxi De Haan is dat we werken met lage, vaste prijzen … tot wel 45% goedkoper dan andere taxibedrijven. En dat zowel voor luchthaven taxi service als voor intercity taxidienst. Wij bieden taxi’s aan voor een gezelschap van 2 tot 8 personen.

Een taxi is bij ons trouwens ook gewoon gemakkelijk te boeken online of via de app. Want bij Taxi De Haan staat uw comfort en gemak op de eerste plaats. Daarom zorgen we ook altijd voor een luxueuze Mercedes om u te vervoeren naar de luchthaven van uw keuze.

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven?

De prijs voor luchthavenvervoer vanuit De Haan hangt natuurlijk af van de locatie van de luchthaven. Maar u kan altijd rekenen op de laagste prijzen naar Düsseldorf Airport, Schiphol, Maastricht, Keulen luchthaven, Charleroi, Zaventem, en veel andere luchthavens.

Bereken de taxi prijs naar luchthaven simpelweg via ons online boekingssysteem. In tegenstelling tot andere taxibedrijven in De Haan, weet u bij ons exact hoeveel de vervoerskosten luchthaven zullen bedragen. Dit ziet u namelijk meteen bij de boeking. Geen onaangename verrassingen dus bij Taxi De Haan!

Wordt een van onze
tevreden klanten!

Krijg een offerte & Reserveer Online
airport taxis

Goedkoop luchthavenvervoer
bespaar tot 45%

airport taxis

Professionele
chauffeurs met jarenlange ervaring

airport taxis

Gemakkelijk & beveiligd
online boekingssysteem

airport taxis

Meer dan 230 000
tevreden klanten per jaar

Taxi De Haan

Taxi De Haan

Taxi De Haan

Taxi De Haan

Taxi De Haan

Taxi De Haan

Taxi De Haan

Taxi De Haan