Luchthavenvervoer Antwerpen

Airport Taxis biedt professioneel en betrouwbaar luchthavenvervoer shuttle vanuit uw gemeente. Vaste prijzen en geen verborgen kosten. Wij bieden de goedkoopste vliegveld taxi voor u, bespaar tot wel 35%. Luchthaventaxi transfer in verschillende luchthavens België, Nederland, Frankrijk en Duitsland: Luchthaven Zaventem (Brussel), Charleroi, Oostende, Antwerpen, Luik, Schiphol Amsterdam, Eindhoven, Parijs, Lille, Keulen, Dusseldorf, Frankfurt en andere luchthavens. Luchthaven vervoer met comfortabele wagens. Privé en zakelijk vervoer met luxe wagens. Reserveer uw taxi in uw regio online!

Voordelige taxidienst met vaste prijzen

Bent u op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer? Of heeft u bijvoorbeeld nood aan een betrouwbare taxi service? Zodat u steeds met een goed Luchthavenvervoer Antwerpengevoel van de ene locatie naar de andere kan gaan? Dan kan u beroep doen op Airport Taxis.

Wij zijn de perfecte keuze voor al uw verplaatsingen. Want wij zijn intussen al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in luchthavenvervoer. En dat dan ook over heel België. Wij bieden daarnaast ook al jaren onze intercity taxi diensten aan. Niet enkel naar nationale maar ook naar internationale locaties.

Onze ervaren chauffeurs brengen u bovendien stipt en veilig naar uw bestemming. Ondertussen kan u genieten van een comfortabele rit in een luxueuze Mercedes. Een wagen aangepast aan de grootte van uw gezelschap.

Bij Airport Taxis staat u daarenboven nooit voor verrassingen. U ziet namelijk meteen de prijs voor uw rit. Want wij werken altijd met lage, vaste prijzen. Die krijgt u te zien, zodra u uw adres heeft ingevuld in het formulier.

Reserveer dus snel uw taxi!

Hierom kiest u best voor Airport Taxis!

  • Gegarandeerd lage, vaste prijzen vanuit uw regio

  • Professionele chauffeurs
  • Prijs per auto, niet per persoon
  • Privé deur-tot-deur taxi service
  • Comfortabele, luxueuze wagens
  • Beveiligde online boeking
  • 24/24 en 7/7 bereikbaar
Luchthavenvervoer Antwerpen

Bestel Uw Taxi In 3 Eenvoudige Stappen

Boek uw taxi op voorhand via onze website. Geef eerst uw adres in en krijg dan meteen een offerte.

In de prijs is alles al inbegrepen. Dus ook de wachttijd, de parking en de BTW. Klik op “Nu bestellen” indien u akkoord gaat met de prijs.

Nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u ook een bevestigingsvoucher. Hierin staan de gegevens van de chauffeur en het noodnummer.

BOEK UW TAXI DUS NU!

Reken op Airport Taxis voor uw vervoer naar luchthavens in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk

Luchthavenvervoer Antwerpen – Zaventem:

Zoekt u nog snel een taxi van of naar Brussels Airport, de nationale luchthaven van België? Kies dan voor ons goedkoop luchthavenvervoer van Antwerpen naar Zaventem.

Nationale Luchthaven Zaventem is ongeveer 40 km en 30 minuten rijden. De prijs vanaf 55 euro.

Luchthavenvervoer Antwerpen – Charleroi:

Wij brengen dagelijks toeristen van Brussels South Charleroi Airport naar Antwerpen. De Luchthaven van Gosselies is vooral gekend om zijn low-budget vluchten. En daarbij hoort dus een low-budget taxi voor luchthavenvervoer van Antwerpen naar Charleroi!

Luchthaven Charleroi is ongeveer 100 km en 60 minuten rijden. De prijs vanaf 110 euro.

Luchthavenvervoer Antwerpen – Oostende:

Zoekt u een betrouwbare, goedkope taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge naar Antwerpen? Bereken dan hier snel de taxi prijs voor luchthavenvervoer van Antwerpen naar Oostende.

Luchthaven Oostende is ongeveer 120 km en 60 minuten rijden. De prijs vanaf 130 euro.

Luchthavenvervoer Antwerpen – Antwerpen:

De Internationale Luchthaven Antwerpen is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Antwerpen naar de luchthaven van Deurne voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Antwerpen naar Antwerpen.

Luchthaven Antwerpen is ongeveer 6 km en 20 minuten rijden. De prijs vanaf 43 euro.

Luchthavenvervoer Antwerpen – Luik:

Luchthaven Luik is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Antwerpen naar de luchthaven van Luik voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Antwerpen naar Luik.

Luchthaven Luik is ongeveer 120 km en 60 minuten rijden. De prijs vanaf 130 euro.

Luchthavenvervoer Antwerpen – Eindhoven:

Een comfortabele taxi van Eindhoven Airport naar Antwerpen. Of van regio 2000 naar de vliegbasis Eindhoven. Deze connectie maakt deel uit van ons vast aanbod luchthavenvervoer van Antwerpen naar Eindhoven.

Luchthaven Eindhoven is ongeveer 90 km en 60 minuten rijden. De prijs vanaf 120 euro.

Luchthavenvervoer Antwerpen – Schiphol:

Via ons is het nu wel héél goedkoop taxi boeken naar Amsterdam Airport Schiphol vanuit Antwerpen. Ga dus nu voor een gunstige prijs naar de Koninklijke luchthaven Schiphol vanuit regio 2000.

Nationale Luchthaven Schiphol is ongeveer 164 km en 2 uur rijden. De prijs vanaf 197 euro.

Luchthavenvervoer – Düsseldorf:

Düsseldorf: Een goedkoper vliegticket kunnen boeken vanuit Düsseldorf Airport? En zoekt u nu dus een taxi van Antwerpen naar de Flughafen Düsseldorf? Bij ons vindt u goedkoop luchthavenvervoer naar Duitsland, vanuit Antwerpen naar Düsseldorf.

Luchthaven Dusseldorf is ongeveer 193 km en 2 uur rijden. De prijs vanaf 230 euro.

Luchthavenvervoer – Cologne Bonn:

Keulen: Soms is het goedkoper om via Cologne Bonn Airport te vliegen en een taxi te nemen tot Keulen luchthaven. Wij bieden goedkoop luchthaventransfers aan naar Duitsland, vanuit Antwerpen naar Keulen.

Luchthaven Cologne Bonn is ongeveer 220 km en 2 uur rijden. De prijs vanaf 225 euro.

Luchthavenvervoer Antwerp – Charles de Gaulle:

U wenst een taxi naar Aéroport de Paris-Charles de Gaulle, oftewel luchthaven van Parijs vanuit Antwerpen? Lees dan snel verder over ons goedkoop luchthavenvervoer van Antwerpen naar Charles de Gaulle in Roissy.

Nationale Luchthaven Charles de Gaulle is ongeveer 320 km en 3 uur rijden. De prijs vanaf 404 euro.

Luchthavenvervoer Antwerp – Lille:

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin nodig? Oftewel de luchthaven van Rijsel. Ontdek dan snel onze lage tarieven voor goedkoop luchthavenvervoer vanuit Antwerpen naar Rijsel.

Luchthaven Lille is ongeveer 130 km en 2 uur rijden. De prijs vanaf 173 euro.

Low-cost privé taxi voor luchthaventransfer vanuit Antwerpen – nu met vaste prijzen!

Het grootste voordeel van Antwerpen is dat we werken met lage, vaste prijzen … tot wel 45% goedkoper dan andere taxibedrijven. En dat zowel voor luchthaven taxi service als voor intercity taxidienst. Wij bieden taxi’s aan voor een gezelschap van 2 tot 8 personen.

Een taxi is bij ons trouwens ook gewoon gemakkelijk te boeken online of via de app. Want bij Airport Taxis staat uw comfort en gemak op de eerste plaats. Daarom zorgen we ook altijd voor een luxueuze Mercedes om u te vervoeren naar de luchthaven van uw keuze.

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven?

De prijs voor luchthavenvervoer vanuit Antwerpen hangt natuurlijk af van de locatie van de luchthaven. Maar u kan altijd rekenen op de laagste prijzen naar Düsseldorf Airport, Schiphol, Maastricht, Keulen luchthaven, Charleroi, Zaventem, en veel andere luchthavens.

Bereken de taxi prijs naar luchthaven simpelweg via ons online boekingssysteem. In tegenstelling tot andere taxibedrijven in Antwerpen, weet u bij ons exact hoeveel de vervoerskosten luchthaven zullen bedragen. Dit ziet u namelijk meteen bij de boeking. Geen onaangename verrassingen dus bij Airport Taxis!

Wordt een van onze
tevreden klanten!

Prijs aanvragen & Online taxi reserveren Antwerpen
Luchthavenvervoer Antwerpen

Goedkoop luchthavenvervoer
bespaar tot 45%

Luchthavenvervoer Antwerpen

Professionele
chauffeurs met jarenlange ervaring

Luchthavenvervoer Antwerpen

Gemakkelijk & beveiligd
online boekingssysteem

Luchthavenvervoer Antwerpen

Meer dan 230 000
tevreden klanten per jaar