Taxi Strijen

Voordelige taxidienst met vaste prijzen

Bent u op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer? Of heeft u bijvoorbeeld nood aan een betrouwbare taxi service? Zodat u steeds met een goed gevoel van de ene locatie naar de andere kan gaan? Dan kan u beroep doen op Taxi Strijen.

Wij zijn de perfecte keuze voor al uw verplaatsingen. Want wij zijn intussen al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in luchthavenvervoer. En dat dan ook over heel België. Wij bieden daarnaast ook al jaren onze intercity taxi diensten aan. Niet enkel naar nationale maar ook naar internationale locaties.

Onze ervaren chauffeurs brengen u bovendien stipt en veilig naar uw bestemming. Ondertussen kan u genieten van een comfortabele rit in een luxueuze Mercedes. Een wagen aangepast aan de grootte van uw gezelschap.

Bij Taxi Strijen staat u daarenboven nooit voor verrassingen. U ziet namelijk meteen de prijs voor uw rit. Want wij werken altijd met lage, vaste prijzen. Die krijgt u te zien, zodra u uw adres heeft ingevuld in het formulier.

Reserveer dus snel uw taxi!

Book your taxi now online!

Hierom kiest u best voor Taxi Strijen!

  • Gegarandeerd lage, vaste prijzen vanuit uw regio

  • Professionele chauffeurs

  • Prijs per auto, niet per persoon

  • Privé deur-tot-deur taxi service

  • Comfortabele, luxueuze wagens

  • Beveiligde online boeking

  • 24/24 en 7/7 bereikbaar

Bestel Uw Taxi In 3 Eenvoudige Stappen

Boek uw taxi op voorhand via onze website. Geef eerst uw adres in en krijg dan meteen een offerte.

In de prijs is alles al inbegrepen. Dus ook de wachttijd, de parking en de BTW. Klik op “Nu bestellen” indien u akkoord gaat met de prijs.

Nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u ook een bevestigingsvoucher. Hierin staan de gegevens van de chauffeur en het noodnummer.

BOEK UW TAXI DUS NU!

Reken op Taxi Strijen voor uw vervoer naar luchthavens in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk

Luchthaven Taxi Strijen – Zaventem:

Zoekt u nog snel een taxi van of naar Brussels Airport, de nationale luchthaven van België? Kies dan voor ons goedkoop luchthavenvervoer van Strijen naar Zaventem.

Luchthaven Taxi Strijen – Charleroi:

Wij brengen dagelijks toeristen van Brussels South
Charleroi Airport naar Strijen. De Luchthaven van Gosselies is vooral gekend om zijn low-budget vluchten. En daarbij hoort dus een low-budget taxi voor luchthavenvervoer van Strijen naar Charleroi!

Luchthaven Taxi Strijen – Oostende:

Zoekt u een betrouwbare, goedkope taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge naar Strijen? Bereken dan hier snel de taxi prijs voor luchthavenvervoer van Strijen naar Oostende.

Luchthaven Taxi Strijen – Antwerpen:

De Internationale Luchthaven Antwerpen is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Strijen naar de luchthaven van Deurne voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Strijen naar Antwerpen.

Luchthaven Taxi Strijen – Luik:

Luchthaven Luik is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Strijen naar de luchthaven van Luik voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Strijen naar Luik.

Luchthaven Taxi Strijen – Eindhoven:

Een comfortabele taxi van Eindhoven Airport naar Strijen. Of van regio 1830 naar de vliegbasis Eindhoven. Deze connectie maakt deel uit van ons vast aanbod luchthavenvervoer van Strijen naar Eindhoven.

Luchthaven Taxi Strijen – Schiphol:

Via ons is het nu wel héél goedkoop taxi boeken naar Amsterdam Airport Schiphol vanuit Strijen. Ga dus nu voor een gunstige prijs naar de Koninklijke luchthaven Schiphol vanuit regio 1830.

Luchthaven Taxi Strijen – Düsseldorf:

Düsseldorf: Een goedkoper vliegticket kunnen boeken vanuit Düsseldorf Airport? En zoekt u nu dus een taxi van Strijen naar de Flughafen Düsseldorf? Bij ons vindt u goedkoop luchthavenvervoer naar Duitsland, vanuit Strijen naar Düsseldorf.

Luchthaven Taxi Strijen – Cologne Bonn:

Keulen: Soms is het goedkoper om via Cologne Bonn Airport te vliegen en een taxi te nemen tot Keulen luchthaven. Wij bieden goedkoop luchthaventransfers aan naar Duitsland, vanuit Strijen naar Keulen.

Luchthaven Taxi Strijen – Charles de Gaulle:

U wenst een taxi naar Aéroport de Paris-Charles de Gaulle, oftewel luchthaven van Parijs vanuit Strijen? Lees dan snel verder over ons goedkoop luchthavenvervoer van Strijen naar Charles de Gaulle in Roissy.

Luchthaven Taxi Strijen – Lille:

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin nodig? Oftewel de luchthaven van Rijsel. Ontdek dan snel onze lage tarieven voor goedkoop luchthavenvervoer vanuit Strijen naar Rijsel.

Low-cost privé taxi voor luchthaventransfer vanuit Strijen – nu met vaste prijzen!

Het grootste voordeel van Taxi Strijen is dat we werken met lage, vaste prijzen … tot wel 45% goedkoper dan andere taxibedrijven. En dat zowel voor luchthaven taxi service als voor intercity taxidienst. Wij bieden taxi’s aan voor een gezelschap van 2 tot 8 personen.

Een taxi is bij ons trouwens ook gewoon gemakkelijk te boeken online of via de app. Want bij Taxi Strijen staat uw comfort en gemak op de eerste plaats. Daarom zorgen we ook altijd voor een luxueuze Mercedes om u te vervoeren naar de luchthaven van uw keuze.

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven?

De prijs voor luchthavenvervoer vanuit Strijen hangt natuurlijk af van de locatie van de luchthaven. Maar u kan altijd rekenen op de laagste prijzen naar Düsseldorf Airport, Schiphol, Maastricht, Keulen luchthaven, Charleroi, Zaventem, en veel andere luchthavens.

Bereken de taxi prijs naar luchthaven simpelweg via ons online boekingssysteem. In tegenstelling tot andere taxibedrijven in Strijen, weet u bij ons exact hoeveel de vervoerskosten luchthaven zullen bedragen. Dit ziet u namelijk meteen bij de boeking. Geen onaangename verrassingen dus bij Taxi Strijen!

Wordt een van onze
tevreden klanten!

Krijg een offerte & Reserveer Online
airport taxis

Goedkoop luchthavenvervoer
bespaar tot 45%

airport taxis

Professionele
chauffeurs met jarenlange ervaring

airport taxis

Gemakkelijk & beveiligd
online boekingssysteem

airport taxis

Meer dan 230 000
tevreden klanten per jaar

Taxi Strijen

Taxi Strijen

Taxi Strijen

Taxi Strijen

Taxi Strijen

Taxi Strijen

Taxi Strijen

Taxi Strijen