Autocars

Airport Taxis biedt professioneel en betrouwbaar luchthavenvervoer shuttle vanuit Limburg. Vaste prijzen en geen verborgen kosten. Wij bieden de goedkoopste vliegveld taxi voor u, bespaar tot wel 35%. Luchthaventaxi transfer in verschillende luchthavens. Reserveer uw taxi in Limburg online!

Voordelige taxidienst met vaste prijzen

Bent u op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer? Of heeft u bijvoorbeeld nood aan een betrouwbare taxi service? Zodat u steeds met een goed gevoel van de ene locatie naar de andere kan gaan? Dan kan u beroep doen op Autocars.

Wij zijn de perfecte keuze voor al uw verplaatsingen. Want wij zijn intussen al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in luchthavenvervoer. En dat dan ook over heel België. Wij bieden daarnaast ook al jaren onze intercity taxi diensten aan. Niet enkel naar nationale maar ook naar internationale locaties.

Onze ervaren chauffeurs brengen u bovendien stipt en veilig naar uw bestemming. Ondertussen kan u genieten van een comfortabele rit in een luxueuze Mercedes. Een wagen aangepast aan de grootte van uw gezelschap.

Bij Autocars staat u daarenboven nooit voor verrassingen. U ziet namelijk meteen de prijs voor uw rit. Want wij werken altijd met lage, vaste prijzen. Die krijgt u te zien, zodra u uw adres heeft ingevuld in het formulier.

Reserveer dus snel uw taxi!

Hierom kiest u best voor Autocars!

  • Gegarandeerd lage, vaste prijzen vanuit uw regio

  • Professionele chauffeurs
  • Prijs per auto, niet per persoon
  • Privé deur-tot-deur taxi service
  • Comfortabele, luxueuze wagens
  • Beveiligde online boeking
  • 24/24 en 7/7 bereikbaar
Autocars

Bestel Uw Taxi In 3 Eenvoudige Stappen

Boek uw taxi op voorhand via onze website. Geef eerst uw adres in en krijg dan meteen een offerte.

In de prijs is alles al inbegrepen. Dus ook de wachttijd, de parking en de BTW. Klik op “Nu bestellen” indien u akkoord gaat met de prijs.

Nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u ook een bevestigingsvoucher. Hierin staan de gegevens van de chauffeur en het noodnummer.

BOEK UW TAXI DUS NU!

Reken op Autocars voor uw vervoer naar luchthavens in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk

Luchthaven Autocars – Zaventem:

Zoekt u nog snel een taxi van of naar Brussels Airport, de nationale luchthaven van België? Kies dan voor ons goedkoop luchthavenvervoer van Autocars naar Zaventem.

Luchthaven Autocars – Charleroi:

Wij brengen dagelijks toeristen van Brussels South
Charleroi Airport naar Autocars. De Luchthaven van Gosselies is vooral gekend om zijn low-budget vluchten. En daarbij hoort dus een low-budget taxi voor luchthavenvervoer van Autocars naar Charleroi!

Luchthaven Autocars – Oostende:

Zoekt u een betrouwbare, goedkope taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge naar Autocars? Bereken dan hier snel de taxi prijs voor luchthavenvervoer van Autocars naar Oostende.

Luchthaven Autocars – Antwerpen:

De Internationale Luchthaven Antwerpen is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Autocars naar de luchthaven van Deurne voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Autocars naar Antwerpen.

Luchthaven Autocars – Luik:

Luchthaven Luik is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van naar de luchthaven van Luik voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Autocars naar Luik.

Luchthaven Autocars – Eindhoven:

Een comfortabele taxi van Eindhoven Airport naar Autocars. Of van regio 1830 naar de vliegbasis Eindhoven. Deze connectie maakt deel uit van ons vast aanbod luchthavenvervoer van naar Eindhoven.

Luchthaven Autocars – Schiphol:

Via ons is het nu wel héél goedkoop taxi boeken naar Amsterdam Airport Schiphol vanuit Autocars. Ga dus nu voor een gunstige prijs naar de Koninklijke luchthaven Schiphol vanuit regio 1830.

Luchthaven Autocars – Düsseldorf:

Düsseldorf: Een goedkoper vliegticket kunnen boeken vanuit Düsseldorf Airport? En zoekt u nu dus een taxi van  naar de Flughafen Düsseldorf? Bij ons vindt u goedkoop luchthavenvervoer naar Duitsland, vanuit naar Düsseldorf.

Luchthaven Autocars – Cologne Bonn:

Keulen: Soms is het goedkoper om via Cologne Bonn Airport te vliegen en een taxi te nemen tot Keulen luchthaven. Wij bieden goedkoop luchthaventransfers aan naar Duitsland, vanuit naar Keulen.

Luchthaven Autocars – Charles de Gaulle:

U wenst een taxi naar Aéroport de Paris-Charles de Gaulle, oftewel luchthaven van Parijs? Lees dan snel verder over ons goedkoop luchthavenvervoer van Autocars naar Charles de Gaulle in Roissy.

Luchthaven Autocars – Lille:

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin nodig? Oftewel de luchthaven van Rijsel. Ontdek dan snel onze lage tarieven voor goedkoop luchthavenvervoer vanuit Autocars naar Rijsel.

Low-cost privé taxi voor luchthaventransfer vanuit Autocars – nu met vaste prijzen!

Het grootste voordeel is dat we werken met lage, vaste prijzen … tot wel 45% goedkoper dan andere taxibedrijven. En dat zowel voor luchthaven taxi service als voor intercity taxidienst. Wij bieden taxi’s aan voor een gezelschap van 2 tot 8 personen.

Een taxi is bij ons trouwens ook gewoon gemakkelijk te boeken online of via de app. Want bij Autocars staat uw comfort en gemak op de eerste plaats. Daarom zorgen we ook altijd voor een luxueuze Mercedes om u te vervoeren naar de luchthaven van uw keuze.

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven?

De prijs voor luchthavenvervoer vanuit Autocars hangt natuurlijk af van de locatie van de luchthaven. Maar u kan altijd rekenen op de laagste prijzen naar Düsseldorf Airport, Schiphol, Maastricht, Keulen luchthaven, Charleroi, Zaventem, en veel andere luchthavens.

Bereken de taxi prijs naar luchthaven simpelweg via ons online boekingssysteem. In tegenstelling tot andere taxibedrijven, weet u bij ons exact hoeveel de vervoerskosten luchthaven zullen bedragen. Dit ziet u namelijk meteen bij de boeking. Geen onaangename verrassingen dus bij Autocars!

Wordt een van onze
tevreden klanten!

Krijg een offerte & Reserveer Online
Autocars

Goedkoop luchthavenvervoer
bespaar tot 45%

Autocars

Professionele
chauffeurs met jarenlange ervaring

Autocars

Gemakkelijk & beveiligd
online boekingssysteem

Autocars

Meer dan 230 000
tevreden klanten per jaar