Taxi België

Online taxidienst met vaste prijzen

Bent u op zoek naar goedkoop vervoer naar Zaventem? Of heeft u bijvoorbeeld een betrouwbare taxi nodig naar de luchthaven vanOnline taxidienst naar de luchthaven uw keuze? Zodat u steeds met een goed gevoel van de ene locatie naar de andere kan gaan? Dan kan u uw taxi reserveren bij Airport Taxis.

Wij zijn de perfecte keuze voor al uw verplaatsingen. Want wij zijn intussen al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in luchthavenvervoer. En dat dan ook over heel België. Wij bieden daarnaast ook al jaren onze intercity taxi diensten aan. Niet enkel naar nationale maar ook naar internationale locaties.

Onze ervaren chauffeurs brengen u bovendien stipt en veilig naar uw bestemming. Ondertussen kan u genieten van een comfortabele rit in een luxueuze Mercedes. Een wagen aangepast aan de grootte van uw gezelschap.

Bij ons staat u daarenboven nooit voor verrassingen. U ziet namelijk meteen de prijs voor uw rit. Want wij werken altijd met lage, vaste prijzen. Die krijgt u te zien, zodra u uw adres heeft ingevuld in het formulier.

Uw taxi reserveren kan altijd online!

Hierom kiest u best voor onze online taxidienst!

  • Gegarandeerd lage, vaste prijzen vanuit uw regio

  • Professionele chauffeurs

  • Prijs per auto, niet per persoon

  • Privé deur-tot-deur taxi service

  • Comfortabele, luxueuze wagens

  • Beveiligd online taxi reserveren

  • 24/24 en 7/7 bereikbaar

BESTEL UW TAXI IN SLECHTS 3 STAPPEN

Stap 1

Boek uw taxi naar de luchthaven op voorhand via onze website. Geef eerst uw adres in. U krijg dan meteen een offerte.

Stap 2

In de prijs is alles al inbegrepen. Dus ook: de wachttijd, de parking en de BTW. Gaat u akkoord met de prijs? Klik dan op “Nu bestellen”.

Stap 3

Nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u ook een bevestiging. Hierin staan de gegevens van de chauffeur. Alsook het noodnummer.

TAXI RESERVEREN!