Taxi Luchthavenvervoer Hasselt

Airport Taxis biedt professioneel en betrouwbaar luchthavenvervoer shuttle vanuit uw gemeente. Vaste prijzen en geen verborgen kosten. Wij bieden de goedkoopste vliegveld taxi voor u, bespaar tot wel 35%. Luchthaventaxi transfer in verschillende luchthavens België, Nederland, Frankrijk en Duitsland: Luchthaven Zaventem (Brussel), Charleroi, Oostende, Antwerpen, Luik, Schiphol Amsterdam, Eindhoven, Parijs, Lille, Keulen, Dusseldorf, Frankfurt en andere luchthavens. Luchthaven vervoer met comfortabele wagens. Privé en zakelijk vervoer met luxe wagens. Reserveer uw taxi in uw regio online!

Zowel betrouwbaar als klantgericht. En steeds ook aan lage tarieven.

Taxi Luchthavenvervoer HasseltHeeft u een taxi nodig om naar de luchthaven te vertrekken? Of komt u net terug van uw reis en wilt u op een ontspannen manier thuis geraken? Airport Taxis staat tot uw dienst! Vertrouw dus op ons en geniet van topservice aan een laag tarief. Bij ons bespaart u namelijk tot wel 45% op de prijs van uw rit. Onze chauffeurs brengen u bovendien van deur tot deur naar de bestemming van uw keuze. En ook voor groepsvervoer zijn wij de goede keuze. Onze luxewagens en busjes zijn immers geschikt om tot 8 personen tegelijkertijd te vervoeren. Reist u met een groter gezelschap? Ook dat regelen wij meteen!

We bieden bovendien ook vervoer naar de internationale luchthavens. We brengen u immers naar de luchthavens van Düsseldorf, Eindhoven, Keulen, Schiphol en andere locaties.

U kunt uw taxi op onze website of via onze Airport Taxis app reserveren. Voer simpelweg de nodige gegevens in (zoals uw ophaal –en afzetadres) en bereken zo de kosten voor uw rit. De prijs die u ziet is trouwens het totaalbedrag voor uw taxi. Met andere woorden inclusief BTW, parking en ook de wachttijd.

Reserveer dus snel uw taxi in Hasselt!

Waarom kiezen voor Airport Taxis Hasselt?

 • Gegarandeerd lage, vaste prijzen vanuit uw regio

 • Professionele chauffeurs
 • Prijs per auto, niet per persoon
 • Privé deur-tot-deur taxi service
 • Comfortabele, luxueuze wagens
 • Veilige online boeking

 • 24/24 en 7/7 bereikbaar
Taxi Luchthavenvervoer Hasselt

Bestel Uw Taxi In 3 Eenvoudige Stappen

Boek uw taxi op voorhand via onze website. Geef eerst uw adres in en krijg dan meteen een offerte.

In de prijs is alles al inbegrepen. Dus ook de wachttijd, de parking en de BTW. Klik op “Nu bestellen” indien u akkoord gaat met de prijs.

Nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u ook een bevestigingsvoucher. Hierin staan de gegevens van de chauffeur en het noodnummer.

BOEK UW TAXI DUS NU METEEN!

We bedienen alle luchthavens van België

België telt vijf vliegvelden voor passagiersvervoer en Airport Taxi Hasselt bedient ze ook allemaal. Brussels International Airport Zaventem, Internationale luchthaven Antwerpen-Deurne, Internationale luchthaven Oostende-Brugge, Brussels South Charleroi Airport en ook Liége Airport.

De luchthaven van Brussel Zaventem ligt op een afstand van 77 km van Hasselt.

Zaventem is de hoofdluchthaven van België op gebied van passagiersvluchten. Deze luchthaven biedt namelijk het grootste aantal internationale vluchtconnecties.

Boek uw taxi vanuit de luchthaven van Zaventem en we brengen u aan een voordelig tarief naar de bestemming van uw keuze. We werken trouwens met online-boeking zodat u gemakkelijk uw reservatie kunt maken.

De afstand tussen Hasselt en de luchthaven van Brussels South Charleroi Airport bedraagt ongeveer 99 km.

Hier worden dagelijks vluchten gerealiseerd via Ryanair, alsook andere low-cost vliegmaatschappijen.

De luchthaven van Antwerpen-Deurne ligt op een afstand van 78 km van Hasselt. Deze luchthaven wordt vooral voor privé -en zakenvluchten gebruikt. Binnenkort zal deze luchthaven uitgebreid worden en zullen er ook meer passagiersvluchten gerealiseerd worden.

Liège Airport (Luik) ligt op een afstand van ongeveer 54 km van Hasselt. Deze luchthaven dient vooral voor goederentransport. Op vlak van passagiersvluchten staat de luchthaven van Luik op de derde plaats na Zaventem en Charleroi.

De luchthaven van Oostende-Brugge ligt op een afstand van 200 km van Hasselt. TUI Fly is hier de meest gebruikte luchtvaartmaatschappij.
Toch dient de luchthaven hoofdzakelijk voor goederentransport. Het passagiersverkeer bestaat ook voornamelijk uit chartervluchten gerealiseerd door touroperators.

Reken ook op Airport Taxis Hasselt voor uw vervoer naar luchthavens in Nederland, Duitsland en Frankrijk

Luchthaventaxi Hasselt – Eindhoven:

Een comfortabele taxi van Eindhoven Airport naar Hasselt? Of van regio 3500 naar de vliegbasis Eindhoven? Deze connectie maakt namelijk deel uit van ons vast aanbod luchthavenvervoer van Hasselt naar Eindhoven.

Luchthaventaxi Hasselt – Schiphol:

Via ons is het nu wel héél goedkoop taxi boeken naar Amsterdam Airport Schiphol vanuit Hasselt. Ga dus nu voor een gunstige prijs naar de Koninklijke luchthaven Schiphol vanuit regio 3500.

Luchthaventaxi Hasselt – Düsseldorf:

Düsseldorf: Een goedkoper vliegticket kunnen boeken vanuit Düsseldorf Airport? En zoekt u nu dus een taxi van Hasselt naar de Flughafen Düsseldorf? Bij ons vindt u goedkoop luchthavenvervoer naar Duitsland, vanuit Hasselt naar Düsseldorf.

Luchthaventaxi Hasselt – Cologne Bonn:

Keulen: Soms is het goedkoper om via Cologne Bonn Airport te vliegen en een taxi te nemen tot Keulen luchthaven. Wij bieden daarom ook goedkoop luchthaventransfers aan naar Duitsland. Vanuit Hasselt naar Keulen.

Luchthaventaxi Hasselt – Lille:

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin nodig? Oftewel de luchthaven van Rijsel. Ontdek dan snel onze lage tarieven voor goedkoop luchthavenvervoer vanuit Hasselt naar Rijsel.

Luchthaventaxi Hasselt – Charles de Gaulle:

U wenst een taxi naar Aéroport de Paris-Charles de Gaulle? Oftewel luchthaven van Parijs vanuit Hasselt? Lees dan snel verder over ons goedkoop luchthavenvervoer van Hasselt naar Charles de Gaulle in Roissy.

Luchthaventaxi Hasselt – Zaventem:

Zoekt u nog snel een taxi van of naar Brussels Airport? De nationale luchthaven van België. Kies dan voor ons goedkoop luchthavenvervoer van Hasselt naar Zaventem.

Luchthaventaxi Hasselt – Charleroi:

Wij brengen dagelijks toeristen van Brussels South Charleroi Airport naar Hasselt. De Luchthaven van Gosselies is trouwens vooral gekend om zijn low-budget vluchten. En daarbij hoort dus ook een low-budget taxi voor luchthavenvervoer van Hasselt naar Charleroi!

Luchthaventaxi Hasselt – Oostende:

Zoekt u een betrouwbare, goedkope taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge naar Hasselt? Bereken dan hier snel de taxi prijs voor luchthavenvervoer van Hasselt naar Oostende.

Luchthaventaxi Hasselt – Antwerpen:

De Internationale Luchthaven Antwerpen is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Hasselt naar de luchthaven van Deurne voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Hasselt naar Antwerpen.

Luchthaventaxi Hasselt– Luik:

Luchthaven Luik is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Hasselt naar de luchthaven van Luik voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Hasselt naar Luik.

Toerisme in Hasselt

Hasselt ligt in de provincie van Limburg. De stad telt ongeveer 77.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 102.24 km².

 • Refugehuis van de abdij van Herkenrode
 • Waerdenhof
 • Grote markt
 • Vergaderhuis van het Literair Genootschap
 • Japanse Tuin
 • Stadsmus
 • Radisson Blu Hotel Hasselt
 • Holiday Inn Hasselt
 • Maison Stout
 • Carbon Hotel
 • Hotel Stiemerheide

In Hasselt kan u een taxi boeken van of naar volgende stations:

 • Kiewit
 • Alken
 • Bokrijk
 • Zonhoven
 • Diepenbeek
 • Schulen
 • Zolder

taxi hasselt luchthavenvervoer, taxi hasselt zaventem,  taxi hasselt luchthaven, hasselt taxi, hasselt antwerpen, hasselt brussel-charleroi, oostende hasselt, luik hasselt, goedkope taxi, taxi zaventem hasselt, hasselt luchthaven zaventem, taxi bestellen,  goedkoop luchthavenvervoer en prijs taxi hasselt, centrale taxi hasselt, taxi hasselt tarieven, taxi brussel hasselt, vervoer naar luchthaven, taxi in hasselt, taxi centrale hasselt, taxi brussel hasselt prijs, taxi hasselt, taxibedrijf hasselt, transport hasselt, budgettaxi, hasselt zaventem airport, luchthavenvervoer schiphol vanuit belgie

Privé taxi en luchthavenvervoer Hasselt, waarom zo interessant?

Taxivervoer associeert men met comfort en gemak.  En dat is ook wel belangrijk omdat men tijdens het reizen al genoeg stress ervaart. Onbezorgd naar uw bestemming vertrekken zal u heel wat zenuwen besparen. Wanneer u kiest voor Airport Taxis, bespaart u daarbovenop ook tot wel 45% aan kosten dan wanneer u met een andere taximaatschappij zou reizen.

Kortom, aarzel niet en kies voor taxi Hasselt.

Luchthavenvervoer Hasselt, hoeveel betaalt u ervoor?

Wanneer u overweegt om een taxi te bestellen vraagt u zich wellicht af hoeveel het zal kosten. De prijs is natuurlijk afhankelijk van de afstand die u zal afleggen. Maar waar u wel zeker van kan zijn, is het feit dat u bij Airport Taxis tot wel 45% minder zal betalen. Wij doen er namelijk alles aan om u voordelig naar uw bestemming te brengen.

Bestel uw taxi online en weet exact hoeveel uw taxirit zal kosten!

Bent u binnenkort ook één van onze tevreden klanten?

Krijg een offerte & Reserveer Online
Taxi Luchthavenvervoer Hasselt

Goedkoop luchthavenvervoer
bespaar tot 45%

Taxi Luchthavenvervoer Hasselt

Professionele
chauffeurs met jarenlange ervaring

Taxi Luchthavenvervoer Hasselt

Gemakkelijk & beveiligd
online boekingssysteem

Taxi Luchthavenvervoer Hasselt

Meer dan 23 000
tevreden klanten per jaar