Taxi Luchthavenvervoer Kortrijk

Airport Taxis biedt professioneel en betrouwbaar luchthavenvervoer shuttle vanuit uw gemeente. Vaste prijzen en geen verborgen kosten. Wij bieden de goedkoopste vliegveld taxi voor u, bespaar tot wel 35%. Luchthaventaxi transfer in verschillende luchthavens België, Nederland, Frankrijk en Duitsland: Luchthaven Zaventem (Brussel), Charleroi, Oostende, Antwerpen, Luik, Schiphol Amsterdam, Eindhoven, Parijs, Lille, Keulen, Dusseldorf, Frankfurt en andere luchthavens. Luchthaven vervoer met comfortabele wagens. Privé en zakelijk vervoer met luxe wagens. Reserveer uw taxi in uw regio online!

Zowel betrouwbaar als klantgericht. En steeds aan scherpe prijzen.

Taxi Luchthavenvervoer KortrijkBent u op zoek naar goedkoop en snel taxivervoer naar de luchthaven? Dan staat Airport Taxis tot uw dienst! We brengen u voordelig naar de luchthaven van uw keuze. Ook kunt u bij ons terecht als u van uw reis terugkeert. Onze chauffeurs vervoeren u van deur tot deur. Onze taxi’s zijn bovendien geschikt voor een reisgezelschap van acht of meer.

Ook brengen we u naar de internationale vliegvelden. Twijfel dus niet langer om gebruik te maken van buitenlandse luchthavens. In Düsseldorf, Eindhoven, Keulen en Schiphol vind je immers goedkopere vliegtickets.

Reserveer uw taxi dus meteen online. Dit kan via onze website of via de Airport Taxis app. Door uw ophaal –en afzetadres in te voeren, kunt u ook direct de kosten van uw taxirit berekenen. U ziet meteen het totaalbedrag. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. De BTW, parking en wachttijd zijn altijd in de prijs inbegrepen.

Reserveer hier dus meteen uw taxi in Kortrijk!

Waarom kiezen voor Airport Taxis?

 • Gegarandeerd lage, vaste prijzen vanuit uw regio

 • Professionele chauffeurs
 • Prijs per auto, niet per persoon
 • Privé deur-tot-deur taxi service
 • Comfortabele, luxueuze wagens
 • Veilige online boeking

 • 24/24 en 7/7 bereikbaar
Taxi Luchthavenvervoer Kortrijk

Bestel Uw Taxi In 3 Eenvoudige Stappen

Boek uw taxi op voorhand via onze website. Geef eerst uw adres in en krijg dan meteen een offerte.

In de prijs is alles al inbegrepen. Dus ook de wachttijd, de parking en de BTW. Klik op “Nu bestellen” indien u akkoord gaat met de prijs.

Nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u ook een bevestigingsvoucher. Hierin staan de gegevens van de chauffeur en het noodnummer.

BOEK UW TAXI DUS NU!

We bedienen alle luchthavens van België

België telt vijf luchthavens voor passagiersvervoer en Airport Taxis Kortrijk bedient ze allemaal. Brussels International Airport Zaventem, Internationale luchthaven Antwerpen-Deurne en Internationale luchthaven Oostende-Brugge. Maar ook Brussels South Charleroi Airport en Liége Airport.

De luchthaven van Brussel Zaventem ligt op een afstand van 102 km van Kortrijk.

Dit is de meest gebruikte luchthaven van België met ook het grootste aantal internationale vluchtconnecties.

De afstand tussen Kortrijk en de luchthaven van Brussels South Charleroi Airport bedraagt ongeveer 128 km.

Vanuit deze luchthaven worden dagelijks vluchten gerealiseerd via Ryanair. Alsook andere low-cost vliegmaatschappijen.

De luchthaven van Antwerpen-Deurne ligt op een afstand van 104 km van Kortrijk. Deze luchthaven wordt grotendeels voor privé -en zakenvluchten gebruikt. Na de uitbreiding die voor binnenkort gepland is, zullen vanuit het vliegveld van Antwerpen ook meer passagiersvluchten gerealiseerd kunnen worden.

Liège Airport (Luik) ligt op een afstand van ongeveer 186 km van Kortrijk. Deze luchthaven functioneert vooral voor goederentransport. Wat betreft passagiersvluchten, staat de luchthaven van Luik trouwens op de derde plaats. Na het vliegveld van Zaventem en van Charleroi.

De luchthaven van Oostende-Brugge ligt 70 km van Kortrijk. De luchthaven dient grotendeels voor goederentransport. Met verbindingen naar Egypte, Midden-Oosten, Libië, Centraal-Afrika en ook Zuid-Afrika.

Voor reizigersverkeer is TUI FLY trouwens de grootste operator.

Reken ook op Airport Taxis Kortrijk voor uw vervoer naar luchthavens in Nederland, Duitsland en Frankrijk

Luchthaventaxi Kortrijk – Eindhoven:

Een comfortabele taxi van Eindhoven Airport naar Kortrijk? Of van regio 8500 naar de vliegbasis Eindhoven? Deze connectie maakt namelijk deel uit van ons vast aanbod luchthavenvervoer van Kortrijk naar Eindhoven. Nationale Luchthaven Zaventem is ongeveer 104 km en 63 minuten rijden.

Luchthaventaxi Kortrijk – Schiphol:

Via ons is het nu wel héél goedkoop taxi boeken naar Amsterdam Airport Schiphol vanuit Kortrijk. Ga dus nu voor een gunstige prijs naar de Koninklijke luchthaven Schiphol vanuit regio 8500. Brussels South Charleroi Airport is ongeveer 124 km en 76 minuten rijden.

Luchthavenvervoer Kortrijk – Düsseldorf:

Düsseldorf: Een goedkoper vliegticket kunnen boeken vanuit Düsseldorf Airport? En zoekt u nu dus een taxi van Kortrijk naar de Flughafen Düsseldorf? Bij ons vindt u goedkoop luchthavenvervoer naar Duitsland, vanuit Kortrijk naar Düsseldorf. Düsseldorf Airport is ongeveer 203,74 km en 2 uur rijden.

Luchthaventaxi Kortrijk – Cologne Bonn:

Keulen: Soms is het goedkoper om via Cologne Bonn Airport te vliegen en een taxi te nemen tot Keulen luchthaven. Wij bieden daarom ook goedkoop luchthaventransfers aan naar Duitsland. Vanuit Kortrijk naar Keulen. Cologne Bonn Airport is ongeveer 143,74 km en 2 uur rijden.

Luchthaventaxi Kortrijk – Lille:

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin nodig? Oftewel de luchthaven van Rijsel. Ontdek dan snel onze lage tarieven voor goedkoop luchthavenvervoer vanuit Kortrijk naar Rijsel. Luchthaven van Rijsel is ongeveer 45 km en 34 minuten rijden.

Luchthaventaxi Kortrijk – Charles de Gaulle:

U wenst een taxi naar Aéroport de Paris-Charles de Gaulle? Oftewel luchthaven van Parijs vanuit Kortrijk? Lees dan snel verder over ons goedkoop luchthavenvervoer van Kortrijk naar Charles de Gaulle in Roissy. Luchthaven van Parijs is ongeveer 305,95 km en 3 uur rijden.

Luchthaventaxi Kortrijk – Zaventem:

Zoekt u nog snel een taxi van of naar Brussels Airport? De nationale luchthaven van België. Kies dan voor ons goedkoop luchthavenvervoer van Kortrijk naar Zaventem. Nationale Luchthaven Zaventem is ongeveer 104 km en 63 minuten rijden.

Luchthaventaxi Kortrijk – Charleroi:

Wij brengen dagelijks toeristen van Brussels South Charleroi Airport naar Kortrijk. De Luchthaven van Gosselies is trouwens vooral gekend om zijn low-budget vluchten. En daarbij hoort dus ook een low-budget taxi voor luchthavenvervoer van Kortrijk naar Charleroi! Brussels South Charleroi Airport is ongeveer 124 km en 76 minuten rijden.

Luchthavenservice Kortrijk – Oostende:

Zoekt u een betrouwbare, goedkope taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge naar Kortrijk? Bereken dan hier snel de taxi prijs voor luchthavenvervoer van Kortrijk naar Oostende. Luchthaven Oostende–Brugge is ongeveer 72 km en 49 minuten rijden.

Luchthaventaxi Kortrijk – Antwerpen:

De Internationale Luchthaven Antwerpen is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Kortrijk naar de luchthaven van Deurne voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Kortrijk naar Antwerpen. Internationale Luchthaven Antwerpen is ongeveer 104,93 km en 67 minuten rijden.

Luchthaventaxi Kortrijk – Luik:

Luchthaven Luik is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Kortrijk naar de luchthaven van Luik voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Kortrijk naar Luik. Luchthaven Luik-Bierset is ongeveer 187 km en 105 minuten rijden.

Toerisme in Kortrijk

Kortrijk is geleden in de provincie West-Vlaanderen. Hier stroomt de rivier Leie. De oppervlakte van Kortrijk is 80.02 km² en het aantal inwoners circa 76.000.

 • Het belfort aan de Grote Markt
 • Het begijnhof
 • Het gotische stadhuis
 • De Broeltorens
 • De Artillerietoren
 • Hotel Messeyne
 • Parkhotel Kortrijk
 • Hotel Damier Kortrijk
 • Square Hotel
 • Center Hotel

In de regio rond Kortrijk kan u een taxi boeken van of naar deze treinstations:

 • Bissegem
 • Harelbeke
 • Wevelgem
 • Vichte
 • Moeskroen

airport taxi, cheap taxi, taxi prijzen, wat kost een taxi, taxi kortrijk luchthavenvervoer, taxi service, taxi kortrijk zaventem, taxi kortrijk luchthaven, taxi kortrijk airport, kortrijk taxi, kortrijk antwerpen, kortrijk brussel-charleroi, kortrijk oostende-brugge, goedkope taxi, taxi zaventem kortrijk, kortrijk luchthaven zaventem, taxi bestellen, goedkoop luchthavenvervoer en prijs, centrale taxi kortrijk, tarieven, taxi brussel kortrijk, vervoer naar luchthaven, taxi in kortrijk, taxi centrale kortrijk, taxi brussel kortrijk prijs, taxibedrijf kortrijk, transport kortrijk, budgettaxi, kortrijk zaventem airport, taxi kortrijk reserveren, luchthavenvervoer schiphol vanuit belgie

Waarom een taxi de beste oplossing is voor uw reis?

Dat is simpel! Wanneer u met de taxi reist bent u meer op uw gemak. En komt u ook vlotter aan op uw bestemming. Het bespaart u trouwens ook veel stress! Dit omdat u niet meer hoeft te denken aan al het file rijden en veranderde verkeersomstandigheden. Om maar niet te spreken van het parkeren en de kosten die daaraan gebonden zijn.

Met Airport Taxis , hoeft u zich bovendien ook niet te laten afschrikken door hoge taxiprijzen. Bij ons bespaart u namelijk tot 45%  in vergelijking met andere taxibedrijven. En dat voor zowel intercity taxi vervoer als luchthavenvervoer.

Twijfel dus niet en reserveer meteen uw taxi. Uw rit naar de luchthaven boekt u trouwens gemakkelijk online of via de app.

Hoeveel kost een rit naar de luchthaven?

De prijs van een taxirit hangt af van de af te leggen afstand. Dat is vanzelfsprekend. Maar waar u toch zeker van kunt zijn, is dat het u bij Airport Taxis 45% minder zal kosten.

Bestel uw taxi dus meteen online. U ziet dan meteen de exacte prijs van uw taxirit. In tegenstelling tot andere taxibedrijven in Kortrijk, werken we altijd met vaste prijzen. Die dus niet meer zullen wijzigen na uw reservatie. Geen onaangename verrassingen dus!

Word één van onze tevreden klanten!

Krijg een offerte & Reserveer Online
Taxi Luchthavenvervoer Kortrijk

Goedkoop luchthavenvervoer
bespaar tot 45%

Taxi Luchthavenvervoer Kortrijk

Professionele
chauffeurs met jarenlange ervaring

Taxi Luchthavenvervoer Kortrijk

Gemakkelijk & beveiligd
online boekingssysteem

Taxi Luchthavenvervoer Kortrijk

Meer dan 23. 000
tevreden klanten per jaar