Taxi Luchthavenvervoer Roeselare

Airport Taxis biedt professioneel en betrouwbaar luchthavenvervoer shuttle vanuit uw gemeente. Vaste prijzen en geen verborgen kosten. Wij bieden de goedkoopste vliegveld taxi voor u, bespaar tot wel 35%. Luchthaventaxi transfer in verschillende luchthavens België, Nederland, Frankrijk en Duitsland: Luchthaven Zaventem (Brussel), Charleroi, Oostende, Antwerpen, Luik, Schiphol Amsterdam, Eindhoven, Parijs, Lille, Keulen, Dusseldorf, Frankfurt en andere luchthavens. Luchthaven vervoer met comfortabele wagens. Privé en zakelijk vervoer met luxe wagens. Reserveer uw taxi in uw regio online!

Zowel betrouwbaar als klantgericht. En dat steeds aan scherpe prijzen.

Taxi Luchthavenvervoer RoeselareEen snelle, voordelige en meteen ook een veilige luchthaven shuttle? Dan kunt u rekenen op Airport Taxis. En dat dag en nacht, 7 op 7. Want we staan altijd klaar om u in alle comfort te vervoeren. Van deur tot deur. Naar de locatie van uw keuze.

Bij ons kunt u trouwens zowel privé- als groepsvervoer bestellen. Voor een groep vanaf 8 personen sturen we één of meerdere busjes. Zo kan u altijd makkelijk samen reizen.

Ook voor VIP vervoer kunt u bij ons terecht. Dus als u luxe vervoer zoekt voor uzelf of voor uw zakenpartner, dan kan u ons steeds contacteren.

Graag brengen we u tevens naar internationale luchthavens. Zoals onder andere Düsseldorf en Eindhoven. Maar ook Keulen en Schiphol bijvoorbeeld. Ook andere vliegvelden in het buitenland bedienen wij.

Bij Airport Taxis geniet u bovendien steeds van een goedkoop tarief. Een prijs dat tot wel 45% lager is dan elders.

Boek uw taxi simpel en veilig op onze website. Of via de Airport Taxis app. Vul de gevraagde info in. U krijgt dan de kosten van uw rit te zien. Dit is het totale bedrag waarin alle kosten zitten inbegrepen. Zoals de BTW, de parking en ook de wachttijd. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Reserveer dus snel uw taxi!

Hierom kiest u best voor Airport Taxis

 • Gegarandeerd lage, vaste prijzen vanuit uw regio

 • Professionele chauffeurs
 • Prijs per auto, niet per persoon
 • Privé deur-tot-deur taxi service
 • Comfortabele, luxueuze wagens
 • Veilige online boeking

 • 24/24 en 7/7 bereikbaar
Taxi Luchthavenvervoer Roeselare

Bestel Uw Taxi In 3 Eenvoudige Stappen

Boek uw taxi op voorhand via onze website. Geef eerst uw adres in en krijg dan meteen een offerte.

In de prijs is alles al inbegrepen. Dus ook de wachttijd, de parking en de BTW. Klik op “Nu bestellen” indien u akkoord gaat met de prijs.

Nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u ook een bevestigingsvoucher. Hierin staan de gegevens van de chauffeur. Alsook het noodnummer.

BOEK UW TAXI DUS NU!

We bedienen alle luchthavens van België

België telt vijf luchthavens voor passagiersvervoer. Airport Taxi Roeselare bedient ze natuurlijk allemaal. Brussels International Airport Zaventem, Internationale luchthaven Antwerpen-Deurne en Internationale luchthaven Oostende-Brugge. Maar ook Brussels South Charleroi Airport en Liége Airport.

De luchthaven van Brussel Zaventem ligt 127 km van Roeselare.

De nationale luchthaven van Brussel bestaat sinds 1940. Het behoort trouwens tot de grootste en de meest gebruikte vliegvelden van België. In 2018 zijn er maar liefst 235.000 vluchten gerealiseerd.

De afstand tussen Roeselare en de luchthaven van Brussels South Charleroi Airport is ongeveer 150 km.

De luchthaven is opgericht in 1919 en telt jaarlijks zo ongeveer 6,5 miljoen passagiers. Hiermee is het de tweede meest gebruikte luchthaven. Na Brussel Nationaal Airport.

Het is bovendien een populaire low-cost maatschappijen vliegveld. Hier zijn onder andere Ryan Air, TUI Fly en Wizz Air actief. Daarnaast wordt de luchthaven ook gebruikt voor privé luchtverkeer.

De internationale luchthaven van Antwerpen-Deurne ligt op een afstand van 130 km van Roeselare.
Het vliegveld is in 1923 opgericht en dient ook vooral voor privé -en zakelijke vluchten.

Liège Airport (Luik) ligt op ongeveer 210 km van Roeselare. De luchthaven is opgericht in 1914 en wordt vooral gebruikt voor de transport van goederen. Op vlak van passagiersvluchten staat de luchthaven van Luik op de derde plaats. En dat na Zaventem en Charleroi.

De luchthaven van Oostende-Brugge ligt 50 km van Roeselare. De luchthaven is opgericht in 1923 en dient vooral voor goederentransport. Daarnaast bestaat het voor de helft uit charter vluchten. Maar ook voor zakenvluchten.

Reken ook op Airport Taxis Roeselare voor uw vervoer naar luchthavens in Nederland, Duitsland en Frankrijk

Luchthaventaxi Roeselare – Eindhoven:

Een comfortabele taxi van Eindhoven Airport naar Roeselare ? Of van regio 8800 naar de vliegbasis Eindhoven? Deze connectie maakt namelijk deel uit van ons vast aanbod luchthavenvervoer van Roeselare naar Eindhoven.

Luchthaventaxi Roeselare – Schiphol:

Via ons is het nu wel héél goedkoop taxi boeken naar Amsterdam Airport Schiphol vanuit Roeselare . Ga dus nu voor een gunstige prijs naar de Koninklijke luchthaven Schiphol vanuit regio 8800.

Luchthaventaxi Roeselare – Düsseldorf:

Düsseldorf: Een goedkoper vliegticket kunnen boeken vanuit Düsseldorf Airport? En zoekt u nu dus een taxi van Roeselare naar de Flughafen Düsseldorf? Bij ons vindt u goedkoop luchthavenvervoer naar Duitsland, vanuit Roeselare naar Düsseldorf.

Luchthaventaxi Roeselare – Cologne Bonn:

Keulen: Soms is het goedkoper om via Cologne Bonn Airport te vliegen en een taxi te nemen tot Keulen luchthaven. Wij bieden daarom ook goedkoop luchthaventransfers aan naar Duitsland. Vanuit Roeselare naar Keulen.

Luchthaventaxi Roeselare – Lille:

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin nodig? Oftewel de luchthaven van Rijsel. Ontdek dan snel onze lage tarieven voor goedkoop luchthavenvervoer vanuit Roeselare naar Rijsel.

Luchthaventaxi Roeselare – Charles de Gaulle:

U wenst een taxi naar Aéroport de Paris-Charles de Gaulle? Oftewel luchthaven van Parijs vanuit Roeselare ? Lees dan snel verder over ons goedkoop luchthavenvervoer van Roeselare naar Charles de Gaulle in Roissy.

Luchthaventaxi Roeselare – Zaventem:

Zoekt u nog snel een taxi van of naar Brussels Airport? De nationale luchthaven van België. Kies dan voor ons goedkoop luchthavenvervoer van Roeselare naar Zaventem.

Luchthaventaxi Roeselare – Charleroi:

Wij brengen dagelijks toeristen van Brussels South Charleroi Airport naar Roeselare . De Luchthaven van Gosselies is trouwens vooral gekend om zijn low-budget vluchten. En daarbij hoort dus ook een low-budget taxi voor luchthavenvervoer van Roeselare naar Charleroi!

Luchthaventaxi Roeselare – Oostende:

Zoekt u een betrouwbare, goedkope taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge naar Roeselare ? Bereken dan hier snel de taxi prijs voor luchthavenvervoer van Roeselare naar Oostende.

Luchthaventaxi Roeselare – Antwerpen:

De Internationale Luchthaven Antwerpen is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Roeselare naar de luchthaven van Deurne voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Roeselare naar Antwerpen.

Luchthaventaxi Roeselare – Luik:

Luchthaven Luik is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Roeselare naar de luchthaven van Luik voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Roeselare naar Luik.

Toerisme in Roeselare

Roeselare ligt in West-Vlaanderen. De stad heeft is 59,79 km² groot en telt wel 62.500 inwoners.

 • De Sint-Michielskerk
 • De Sint-Amandskerk
 • Het Klein Seminarie
 • Arme Klaren
 • De Brouwerij Rodenbach
 • Mercure Roeselare
 • Hotel Vijfwegen
 • Parkhotel
 • Hotel Ter Zuidhoek
 • B&B Le Nord
 • Izegem
 • Lichtervelde
 • Ingelmunster
 • Kortemark
 • Torhout

express taxi, vip taxi, vervoer luchthaven, taxi tarieven, airport taxi, cheap taxi, taxi2airport, low cost luchthavenvervoer, snel taxi, taxi antwerpen, deurne taxi, taxi to airport, taxi prijzen, taxi boeken, roeselare brussels airport taxi, taxibedrijf, wat kost een taxi, taxi brussel luchthavenvervoer, taxi service, taxi roeselare brussel zaventem, taxi roeselare brussel luchthaven, taxi brussel airport, roeselare taxi, roeselare brussel-charleroi, taxi roeselare, goedkope taxi roeselare, taxi bestellen, prijs taxi berekenen, goedkoop luchthavenvervoer, prijs taxi roeselare, centrale taxi roeselare, taxi roeselare tarieven, vervoer naar luchthaven, taxi in roeselare, taxi centrale roeselare, taxibedrijf roeselare, transport brussel roeselare, budgettaxi, brussel zaventem airport, taxi roeselare reserveren, taxi roeselare tarieven, luchthavenvervoer schiphol vanuit belgie

Privé- of groepsvervoer?

Airport Taxis biedt service op maat. Heeft u een taxi nodig voor meerdere personen? Gaat u op reis in groep? Dan bieden we u minibusjes met een capaciteit van 8 personen. Voor een groter gezelschap sturen we natuurlijk gewoon meerdere busjes uw richting uit.

Zoekt u VIP vervoer? Ook dan kan u gebruik maken van onze service. En dat steeds aan scherpe prijzen!

Waarom voor Airport Taxis kiezen?

Wel, omdat we heel veel belang hechten aan uw tevredenheid. Want daarom zorgen we er altijd voor dat u van een kwaliteitsvolle service kan genieten.

Onze chauffeurs zijn goed opgeleide professionals met jarenlange ervaring. Zij dragen klantvriendelijkheid, stiptheid en veiligheid dan ook hoog in het vaandel.

We bieden u bovendien een all-in prijs aan. Dit wil zeggen dat u in vergelijking met andere taxidiensten niet zal moeten betalen voor wachttijden. De chauffeur wacht u kosteloos op tot een uur na uw landing. En dat is natuurlijk handig wanneer uw vlucht vertraging oploopt. Daarnaast zijn ook de kosten van de parking inbegrepen.

Bekijk Het Tarief & Reserveer Online
Taxi Luchthavenvervoer Roeselare

Goedkoop luchthavenvervoer
bespaar tot 45%

Taxi Luchthavenvervoer Roeselare

Professionele
chauffeurs met jarenlange ervaring

Taxi Luchthavenvervoer Roeselare

Gemakkelijk & beveiligd
online boekingssysteem

Taxi Luchthavenvervoer Roeselare

Meer dan 23 000
tevreden klanten per jaar