Taxi Luchthavenvervoer Tongeren

Airport Taxis biedt professioneel en betrouwbaar luchthavenvervoer shuttle vanuit uw gemeente. Vaste prijzen en geen verborgen kosten. Wij bieden de goedkoopste vliegveld taxi voor u, bespaar tot wel 35%. Luchthaventaxi transfer in verschillende luchthavens België, Nederland, Frankrijk en Duitsland: Luchthaven Zaventem (Brussel), Charleroi, Oostende, Antwerpen, Luik, Schiphol Amsterdam, Eindhoven, Parijs, Lille, Keulen, Dusseldorf, Frankfurt en andere luchthavens. Luchthaven vervoer met comfortabele wagens. Privé en zakelijk vervoer met luxe wagens. Reserveer uw taxi in uw regio online!

Voordelige taxidienst met vaste prijzen

Bent u op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer? Of heeft u bijvoorbeeld nood aan een betrouwbare taxi service? Zodat u steeds met een goed gevoelTaxi Luchthavenvervoer Tongeren van de ene locatie naar de andere kan gaan? Dan kan u beroep doen op Taxi Tongeren.

Wij zijn de perfecte keuze voor al uw verplaatsingen. Want wij zijn intussen al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in luchthavenvervoer. En dat dan ook over heel België. Wij bieden daarnaast ook al jaren onze intercity taxi diensten aan. Niet enkel naar nationale maar ook naar internationale locaties.

Onze ervaren chauffeurs brengen u bovendien stipt en veilig naar uw bestemming. Ondertussen kan u genieten van een comfortabele rit in een luxueuze Mercedes. Een wagen aangepast aan de grootte van uw gezelschap.

Bij Luchthavenvervoer Tongeren staat u daarenboven nooit voor verrassingen. U ziet namelijk meteen de prijs voor uw rit. Want wij werken altijd met lage, vaste prijzen. Die krijgt u te zien, zodra u uw adres heeft ingevuld in het formulier.

Reserveer dus snel uw taxi!

Hierom kiest u best voor Taxi Tongeren!

  • Gegarandeerd lage, vaste prijzen vanuit uw regio

  • Professionele chauffeurs
  • Prijs per auto, niet per persoon
  • Privé deur-tot-deur taxi service
  • Comfortabele, luxueuze wagens
  • Beveiligde online boeking
  • 24/24 en 7/7 bereikbaar
Taxi Luchthavenvervoer Tongeren

Bestel Uw Taxi In 3 Eenvoudige Stappen

Boek uw taxi op voorhand via onze website. Geef eerst uw adres in en krijg dan meteen een offerte.

In de prijs is alles al inbegrepen. Dus ook de wachttijd, de parking en de BTW. Klik op “Nu bestellen” indien u akkoord gaat met de prijs.

Nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u ook een bevestigingsvoucher. Hierin staan de gegevens van de chauffeur en het noodnummer.

BOEK UW TAXI DUS NU!

Reken op Taxi Tongeren voor uw vervoer naar luchthavens in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk

Luchthavenvervoer Taxi Tongeren – Zaventem:

Zoekt u nog snel een taxi van of naar Brussels Airport, de nationale luchthaven van België? Kies dan voor ons goedkoop luchthavenvervoer van Tongeren naar Zaventem. Nationale Luchthaven Zaventem is ongeveer 86 km en 57 minuten rijden.

Luchthavenvervoer Taxi Tongeren – Charleroi:

Wij brengen dagelijks toeristen van Brussels South
Charleroi Airport naar Tongeren. De Luchthaven van Gosselies is vooral gekend om zijn low-budget vluchten. En daarbij hoort dus een low-budget taxi voor luchthavenvervoer van Tongeren naar Charleroi! Brussels South Charleroi Airport is ongeveer 105 km en 63 minuten rijden.

Luchthaven shuttle Tongeren – Oostende:

Zoekt u een betrouwbare, goedkope taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge naar Tongeren? Bereken dan hier snel de taxi prijs voor luchthavenvervoer van Tongeren naar Oostende. Luchthaven Oostende–Brugge is ongeveer 207 km en 127 minuten rijden.

Luchthaven service Tongeren – Antwerpen:

De Internationale Luchthaven Antwerpen is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Tongeren naar de luchthaven van Deurne voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Tongeren naar Antwerpen. Internationale Luchthaven Antwerpen is ongeveer 101,2 km en 65 minuten rijden.

Luchthaven Taxi Tongeren – Luik:

Luchthaven Luik is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Tongeren naar de luchthaven van Luik voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Tongeren naar Luik. Luchthaven Luik-Bierset is ongeveer 29 km en 22 minuten rijden.

LuchthaventaxiTongeren – Eindhoven:

Een comfortabele taxi van Eindhoven Airport naar Tongeren. Of van regio 3700 naar de vliegbasis Eindhoven. Deze connectie maakt deel uit van ons vast aanbod luchthavenvervoer van Tongeren naar Eindhoven. Eindhoven Airport is ongeveer 112,58 km en 81 minuten rijden.

Luchthaventaxi Tongeren – Schiphol:

Via ons is het nu wel héél goedkoop taxi boeken naar Amsterdam Airport Schiphol vanuit Tongeren. Ga dus nu voor een gunstige prijs naar de Koninklijke luchthaven Schiphol vanuit regio 3700. De Luchthaven Amsterdam Schipholis ongeveer 237,63 km en 151 minuten rijden.

Luchthaventaxi Tongeren – Düsseldorf:

Düsseldorf: Een goedkoper vliegticket kunnen boeken vanuit Düsseldorf Airport? En zoekt u nu dus een taxi van Tongeren naar de Flughafen Düsseldorf? Bij ons vindt u goedkoop luchthavenvervoer naar Duitsland, vanuit Tongeren naar Düsseldorf. Düsseldorf Airport is ongeveer 135,66 km en 80 minuten rijden.

Luchthaventaxi Tongeren – Cologne Bonn:

Keulen: Soms is het goedkoper om via Cologne Bonn Airport te vliegen en een taxi te nemen tot Keulen luchthaven. Wij bieden goedkoop luchthaventransfers aan naar Duitsland, vanuit Tongeren naar Keulen. Cologne Bonn Airport is ongeveer 155,66 km en 90 minuten rijden.

Luchthaventaxi Tongeren – Charles de Gaulle:

U wenst een taxi naar Aéroport de Paris-Charles de Gaulle, oftewel luchthaven van Parijs vanuit Tongeren? Lees dan snel verder over ons goedkoop luchthavenvervoer van Tongeren naar Charles de Gaulle in Roissy. Luchthaven van Parijs is ongeveer 389 km en 4 uur rijden

Luchthaventaxi Tongeren – Lille:

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin nodig? Oftewel de luchthaven van Rijsel. Ontdek dan snel onze lage tarieven voor goedkoop luchthavenvervoer vanuit Tongeren naar Rijsel. Luchthaven van Rijsel is ongeveer 211 km en 128 minuten rijden.

Low-cost privé taxi voor luchthaventransfer vanuit Tongeren – nu met vaste prijzen!

Het grootste voordeel van Taxi Tongeren is dat we werken met lage, vaste prijzen … tot wel 45% goedkoper dan andere taxibedrijven zoals: Transferservice, Teza Taxi, Van Dyck, Taksi Dave, Taxani. En dat zowel voor luchthaven taxi service als voor intercity taxidienst. Wij bieden taxi’s aan voor een gezelschap van 2 tot 8 personen.

Een taxi is bij ons trouwens ook gewoon gemakkelijk te boeken online of via de app. Want bij Taxi Tongeren staat uw comfort en gemak op de eerste plaats. Daarom zorgen we ook altijd voor een luxueuze Mercedes om u te vervoeren naar de luchthaven van uw keuze.

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven?

De prijs voor luchthavenvervoer vanuit Tongeren hangt natuurlijk af van de locatie van de luchthaven. Maar u kan altijd rekenen op de laagste prijzen naar Düsseldorf Airport, Schiphol, Maastricht, Keulen luchthaven, Charleroi, Zaventem, en veel andere luchthavens.

Bereken de taxi prijs naar luchthaven simpelweg via ons online boekingssysteem. In tegenstelling tot andere taxibedrijven in Tongeren, weet u bij ons exact hoeveel de vervoerskosten luchthaven zullen bedragen. Dit ziet u namelijk meteen bij de boeking. Geen onaangename verrassingen dus bij Taxi Tongeren!

Wordt een van onze
tevreden klanten!

Krijg een offerte & Reserveer Online
Taxi Luchthavenvervoer Tongeren

Goedkoop luchthavenvervoer
bespaar tot 45%

Taxi Luchthavenvervoer Tongeren

Professionele
chauffeurs met jarenlange ervaring

Taxi Luchthavenvervoer Tongeren

Gemakkelijk & beveiligd
online boekingssysteem

Taxi Luchthavenvervoer Tongeren

Meer dan 230 000
tevreden klanten per jaar