Taxi Luchthavenvervoer Turnhout

Airport Taxis biedt professioneel en betrouwbaar luchthavenvervoer shuttle vanuit uw gemeente. Vaste prijzen en geen verborgen kosten. Wij bieden de goedkoopste vliegveld taxi voor u, bespaar tot wel 35%. Luchthaventaxi transfer in verschillende luchthavens België, Nederland, Frankrijk en Duitsland: Luchthaven Zaventem (Brussel), Charleroi, Oostende, Antwerpen, Luik, Schiphol Amsterdam, Eindhoven, Parijs, Lille, Keulen, Dusseldorf, Frankfurt en andere luchthavens. Luchthaven vervoer met comfortabele wagens. Privé en zakelijk vervoer met luxe wagens. Reserveer uw taxi in uw regio online!

Zowel betrouwbaar als klantgericht. En steeds aan scherpe prijzen.

Taxi Luchthavenvervoer TurnhoutHeeft u een taxi nodig om u van of naar de luchthaven te verplaatsen? Of om uw zakenpartner in stijl op te halen van het vliegveld? Zoek dan zeker niet verder en vertrouw op ons voor uw luchthavenvervoer! Reken op de service die Airport Taxis u te bieden heeft! We staan namelijk dag en nacht klaar om u veilig en in alle comfort naar de bestemming van uw keuze te vervoeren.

U kunt bovendien op ons rekenen voor zowel privé- als groepsvervoer. We brengen u ook met plezier naar internationale vliegvelden. Zoals onder andere Düsseldorf, Eindhoven, Keulen, Schiphol en andere luchthavens.

We garanderen u tevens een tarief dat tot wel 45% voordeliger is dan bij andere taxibedrijven. En dat voor een luxueuze shuttle dienst in een comfortabele Mercedes. Aangepast aan uw noden uiteraard.

Reserveer uw luchthaven taxi veilig en eenvoudig op onze website. Dit kan ook via de Airport Taxis app. Hoe? Vul simpelweg de nodige gegevens van uw ophaaladres en bestemming in. U ziet dan meteen de totale kosten voor uw rit.

Hierin is alles inbegrepen! Dus ook BTW, parking en wachttijd. We bieden u volledige transparantie in onze prijzen, zodat u van tevoren exact weet hoeveel de rit u zal kosten. U zal dus nooit voor onaangename verrassingen komen te staan.

Reserveer dus hier uw taxi in Turnhout!

Waarom kiezen voor Airport Taxis Turnhout?

 • Gegarandeerd lage, vaste prijzen vanuit uw regio

 • Professionele chauffeurs
 • Prijs per auto, niet per persoon
 • Privé deur-tot-deur taxi service
 • Comfortabele, luxueuze wagens
 • Veilige online boeking

 • 24/24 en 7/7 bereikbaar
Taxi Luchthavenvervoer Turnhout

Bestel Uw Taxi In 3 Eenvoudige Stappen

Boek uw taxi op voorhand via onze website. Geef eerst uw adres in en krijg dan meteen een offerte.

In de prijs is alles al inbegrepen. Dus ook de wachttijd, de parking en de BTW. Klik op “Nu bestellen” indien u akkoord gaat met de prijs.

Nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u ook een bevestigingsvoucher. Hierin staan de gegevens van de chauffeur en het noodnummer.

We bedienen alle luchthavens van België

België telt vijf luchthavens voor passagiersvervoer en Airport Taxi Turnhout bedient ze allemaal. Brussels International Airport Zaventem, Internationale luchthaven Antwerpen-Deurne, Internationale luchthaven Oostende-Brugge, Brussels South Charleroi Airport en Liége Airport.

De luchthaven van Brussel Zaventem ligt op een afstand van ongeveer 82 km van Turnhout.

De nationale luchthaven van Zaventem is bovendien het grootste vliegveld van België. Dit is ook het vaakst door de passagiers gebruikte luchthaven.

De afstand tussen Turnhout en de luchthaven van Brussels South Charleroi Airport bedraagt ongeveer 150 km.

Deze luchthaven staat vooral bekend voor de budgetmaatschappijen die daar vliegen. Zoals Ryan Air, Flypgs en TUYfly bijvoorbeeld.

De internationale luchthaven van Antwerpen-Deurne ligt op een afstand van 42 km van Turnhout. Op deze luchthaven worden voornamelijk zakelijke vluchten gerealiseerd. De regering plant echter een uitbreiding van de luchthaven binnenkort. Zodat meer passagiers hier gebruik van kunnen maken.

Liège Airport (Luik) ligt op een afstand van ongeveer 110 km van Turnhout. Goederentransport is de voornaamste activiteit op deze luchthaven.

De luchthaven van Oostende-Brugge ligt 170 km van Turnhout. Men doet hier aan goederentransport. Zo heeft de luchthaven rechtstreekse connecties opgebouwd naar landen en werelddelen zoals bijvoorbeeld Egypte, Midden-Oosten en Libië. Maar ook naar Centraal-Afrika en Zuid-Afrika.

Als touroperator voor passagiersvluchten is  TUI fly hier actief.

Reken ook op Airport Taxis Turnhout voor uw vervoer naar luchthavens in Nederland, Duitsland en Frankrijk

Luchthaventaxi Turnhout – Eindhoven:

Een comfortabele taxi van Eindhoven Airport naar Turnhout? Of van regio 2300 naar de vliegbasis Eindhoven? Deze connectie maakt namelijk deel uit van ons vast aanbod luchthavenvervoer van Turnhout naar Eindhoven. Eindhoven Airport is ongeveer 49,62 km en 37 minuten rijden.

Luchthaventaxi Turnhout – Schiphol:

Via ons is het nu wel héél goedkoop taxi boeken naar Amsterdam Airport Schiphol vanuit Turnhout. Ga dus nu voor een gunstige prijs naar de Koninklijke luchthaven Schiphol vanuit regio 2300. De Luchthaven Amsterdam Schiphol is ongeveer 146,13 km en 104 minuten rijden.

Luchthaventaxi Turnhout – Düsseldorf:

Düsseldorf: Een goedkoper vliegticket kunnen boeken vanuit Düsseldorf Airport? En zoekt u nu dus een taxi van Turnhout naar de Flughafen Düsseldorf? Bij ons vindt u goedkoop luchthavenvervoer naar Duitsland, vanuit Turnhout naar Düsseldorf. Düsseldorf Airport is ongeveer 115 km en 90 minuten rijden.

Luchthaventaxi Turnhout – Cologne Bonn:

Keulen: Soms is het goedkoper om via Cologne Bonn Airport te vliegen en een taxi te nemen tot Keulen luchthaven. Wij bieden daarom ook goedkoop luchthaventransfers aan naar Duitsland. Vanuit Turnhout naar Keulen. Cologne Bonn Airport is ongeveer 130 km en 85 minuten rijden.

Luchthaventaxi Turnhout – Lille:

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin nodig? Oftewel de luchthaven van Rijsel. Ontdek dan snel onze lage tarieven voor goedkoop luchthavenvervoer vanuit Turnhout naar Rijsel. Luchthaven van Rijsel is ongeveer 175 km en 117 minuten rijden.

Luchthaventaxi Turnhout – Charles de Gaulle:

U wenst een taxi naar Aéroport de Paris-Charles de Gaulle? Oftewel luchthaven van Parijs vanuit Turnhout? Lees dan snel verder over ons goedkoop luchthavenvervoer van Turnhout naar Charles de Gaulle in Roissy. Luchthaven van Parijs is ongeveer 362 km en 4 uur rijden.

Luchthaventaxi Turnhout – Zaventem:

Zoekt u nog snel een taxi van of naar Brussels Airport? De nationale luchthaven van België. Kies dan voor ons goedkoop luchthavenvervoer van Turnhout naar Zaventem. Nationale Luchthaven Zaventem is ongeveer 84 km en 57 minuten rijden.

Luchthaventaxi Turnhout – Charleroi:

Wij brengen dagelijks toeristen van Brussels South Charleroi Airport naar Turnhout. De Luchthaven van Gosselies is trouwens vooral gekend om zijn low-budget vluchten. En daarbij hoort dus ook een low-budget taxi voor luchthavenvervoer van Turnhout naar Charleroi! Brussels South Charleroi Airport is ongeveer 142 km en 95 minuten rijden.

Luchthaventaxi Turnhout – Oostende:

Zoekt u een betrouwbare, goedkope taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge naar Turnhout? Bereken dan hier snel de taxi prijs voor luchthavenvervoer van Turnhout naar Oostende. Luchthaven Oostende–Brugge is ongeveer 166 km en 106 minuten rijden.

Luchthaventaxi Turnhout – Antwerpen:

De Internationale Luchthaven Antwerpen is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Turnhout naar de luchthaven van Deurne voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit  Turnhout naar Antwerpen. Internationale Luchthaven Antwerpen is ongeveer 39,78 km en 34 minuten rijden.

Luchthaventaxi Turnhout – Luik:

Luchthaven Luik is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Turnhout naar de luchthaven van Luik voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Turnhout naar Luik. Luchthaven Luik-Bierset is ongeveer 109 km en 78 minuten rijden.

Toerisme in Turnhout

Turnhout is een stad gelegen in de provincie Antwerpen. Turnhout heeft een oppervlakte van 56,05 km² en telt 44.000 inwoners.

 • Kasteel van de hertogen van Brabant
 • Het neoclassicistische stadhuis van Turnhout
 • De Sint-Pieterskerk
 • Het Begijnhof
 • De Heilig-Hartkerk
 • Best Western Plus Turnhout City Hotel
 • Corsendonk Turnova
 • Hotel Ter Driezen
 • Hotel Corsendonk Viane
 • Terminus

In omgeving Turnhout kan u een taxi boeken van of naar volgende stations:

 • Tielen
 • Olen
 • Herentals
 • Geel
 • Mol

airport taxi, cheap taxi, taxi2airport, low cost luchthavenvervoer, snel taxi, taxi antwerpen, deurne taxi, taxi to airport, taxi prijzen, taxi boeken, turnhout brussels airport taxi, taxibedrijf, wat kost een taxi, taxi brussel luchthavenvervoer, taxi service, taxi turnhout brussel zaventem, taxi turnhout brussel luchthaven, taxi brussel airport, turnhout taxi, zaventem brussel-charleroi, taxi turnhout, goedkope taxi turnhout, taxi bestellen, prijs taxi berekenen, goedkoop luchthavenvervoer en prijs taxi turnhout, centrale taxi turnhout, taxi turnhout tarieven, vervoer naar luchthaven, taxi in turnhout, taxi centrale turnhout, taxibedrijf turnhout, transport brussel turnhout, budgettaxi, brussel zaventem airport, taxi turnhout reserveren, taxi turnhout tarieven, luchthavenvervoer schiphol vanuit belgie

Hoeveel zal ik voor een taxirit betalen?

De prijs is volledig afhankelijk van het totaal af te leggen kilometers. Dat is natuurlijk vanzelfsprekend. Maar bij Airport Taxis weet u echter zeker dat u steeds het laagste bedrag betaalt. We zijn namelijk tot wel 45 % goedkoper dan andere taxidiensten. Vooral voor luchthavenvervoer doe je bij ons dus voordeel!

Waarom Airport Taxis?

We zijn een bedrijf met jarenlange ervaring en schenken ook heel veel aandacht aan de kwaliteit die we aan u bieden. Bij ons bent u namelijk altijd zeker dat u steeds in alle comfort kan reizen in een luxe Mercedes taxi. Uw gemak en comfort staat bij ons steeds op nummer één.

Een van onze voordelen is de all-inclusieve prijs die we hanteren. Dit betekent dat u geen bijkomende kosten heeft als uw vlucht een vertraging oploopt en de chauffeur op u zal moeten wachten. Eveneens zitten de kosten van de parking en de BTW in de prijs inbegrepen.

Taxi Luchthavenvervoer Turnhout

Goedkoop luchthavenvervoer
bespaar tot 45%

Taxi Luchthavenvervoer Turnhout

Professionele
chauffeurs met jarenlange ervaring

Taxi Luchthavenvervoer Turnhout

Gemakkelijk & beveiligd
online boekingssysteem

Taxi Luchthavenvervoer Turnhout

Meer dan 23 000
tevreden klanten per jaar