Taxi Luchthavenvervoer Brussel

Airport Taxis biedt professioneel en betrouwbaar luchthavenvervoer shuttle vanuit uw gemeente. Vaste prijzen en geen verborgen kosten. Wij bieden de goedkoopste vliegveld taxi voor u, bespaar tot wel 35%. Luchthaventaxi transfer in verschillende luchthavens België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Luchthaven vervoer met comfortabele wagens. Privé en zakelijk vervoer met luxe wagens. Reserveer uw taxi in uw regio online!

Zowel betrouwbaar als klantgericht. En steeds aan scherpe prijzen.

Taxi Luchthavenvervoer BrusselVoor stipt en veilig luchthavenvervoer kan u te allen tijde vertrouwen op Airport Taxis – Taxi Brussel !

Onze professionele chauffeurs met jarenlange ervaring staan namelijk 24/7 tot uw dienst. En ze vervoeren u met plezier naar de bestemming van uw keuze. Daarbovenop geniet u van een tarief dat 45% lager is dan bij andere maatschappijen.

Reist u alleen of per groep? Voor elk reisgezelschap hebben we de juiste taxi klaar staan. Het maakt dus niet uit of u nood hebt aan een taxi voor 8 personen, voor 16 personen, of maar 4 personen.

Heeft u een goedkoper vliegticket gevonden in het buitenland? Wees gerust! We brengen u eveneens naar de internationale luchthavens van Düsseldorf, Eindhoven, Keulen of Schiphol. En ook andere vliegvelden.

Reserveer uw taxi dus eenvoudig op onze website of via de Airport Taxis app. Voer uw ophaaladres en het adres van uw bestemming in. Zo ziet u direct de kosten van uw rit. Hierin is alles inbegrepen, dus ook de BTW, parking en tevens de wachttijd.

Waarom kiezen voor Airport Taxis Brussel?

 • Gegarandeerd lage, vaste prijzen vanuit uw regio

 • Professionele chauffeurs
 • Prijs per auto, niet per persoon
 • Privé deur-tot-deur taxi service
 • Comfortabele, luxueuze wagens
 • Veilige online boeking

 • 24/24 en 7/7 bereikbaar
Taxi Luchthavenvervoer Brussel

Bestel Uw Taxi In 3 Eenvoudige Stappen

Boek uw taxi op voorhand via onze website. Geef eerst uw adres in en krijg dan meteen een offerte.

In de prijs is alles al inbegrepen. Dus ook de wachttijd, de parking en de BTW. Klik op “Nu bestellen” indien u akkoord gaat met de prijs.

Nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u ook een bevestigingsvoucher. Hierin staan de gegevens van de chauffeur en het noodnummer.

BOEK UW TAXI DUS NU!

We bedienen alle luchthavens van België

België telt vijf luchthavens voor passagiersvervoer en Airport Taxi Brussel bedient ze allemaal. Brussels International Airport Zaventem, Internationale luchthaven Antwerpen-Deurne en Internationale luchthaven Oostende-Brugge. Zo ook Brussels South Charleroi Airport en Liége Airport.

De Nationale luchthaven van Brussel Zaventem ligt op een afstand van ongeveer 15 km van de stad Brussel zelf.

Vanuit Zaventem, die trouwens als de grootste en populairste luchthaven van België geldt, reizen er jaarlijks zo een 25 miljoen passagiers.

De afstand tussen Brussel en de luchthaven van Brussels South Charleroi Airport bedraagt ongeveer 70 km.

Deze luchthaven staat bekend voor de low-cost vliegmaatschappijen die er vliegen. Zoals bijvoorbeeld Ryanair en Flypgs.

De internationale luchthaven van Antwerpen-Deurne ligt op een afstand van 50 km van Brussel. Deze luchthaven geldt voornamelijk als zakenluchthaven. In het jaar 2017 hebben ongeveer 273.130 passagiers vanuit deze luchthaven gereisd.

Liège Airport (Luik) ligt op een afstand van ongeveer 90 km van Brussel. Voor passagiersverkeer staat de luchthaven van Luik trouwens op de derde plaats. Na de vliegvelden van Charleroi en Zaventem. De luchthaven van Luik dient vooral voor goederentransport.

Het vliegveld van Oostende-Brugge ligt 120 km verwijderd van Brussel. De luchthaven heeft rechtstreekse verbindingen om goederen naar Egypte, Midden-Oosten en Libië te transporteren. Alsook naar Centraal-Afrika en Zuid-Afrika

Voor passagiersvluchten vindt men hier trouwens de luchtvaartmaatschappij van TUI FLY die bovendien optreedt als de grootste touroperator.

Reken ook op Airport Taxis Brussel voor uw vervoer naar luchthavens in Nederland, Duitsland en Frankrijk

Luchthaventaxi Brussel  – Eindhoven:

Een comfortabele taxi van Eindhoven Airport naar Brussel? Of van regio 1000 naar de vliegbasis Eindhoven? Deze connectie maakt namelijk deel uit van ons vast aanbod luchthavenvervoer van Brussel naar Eindhoven. Eindhoven Airport is ongeveer 194,01 km en 123 minuten rijden.

Luchthaventaxi Brussel – Schiphol:

Via ons is het nu wel héél goedkoop taxi boeken naar Amsterdam Airport Schiphol vanuit Brussel. Ga dus nu voor een gunstige prijs naar de Koninklijke luchthaven Schiphol vanuit regio 1000. De Luchthaven Amsterdam Schipholis ongeveer 239,31 km en 157 minuten rijden.

Luchthaventaxi Brussel – Düsseldorf:

Düsseldorf: Een goedkoper vliegticket kunnen boeken vanuit Düsseldorf Airport? En zoekt u nu dus een taxi van Brussel naar de Flughafen Düsseldorf? Bij ons vindt u goedkoop luchthavenvervoer naar Duitsland, vanuit Brussel naar Düsseldorf. Düsseldorf Airport is ongeveer 210,5 km en 120 minuten rijden.

Luchthaventaxi Brussel – Cologne Bonn:

Keulen: Soms is het goedkoper om via Cologne Bonn Airport te vliegen en een taxi te nemen tot Keulen luchthaven. Wij bieden daarom ook goedkoop luchthaventransfers aan naar Duitsland. Vanuit Brussel naar Keulen. Cologne Bonn Airport is ongeveer 180,5 km en 110 minuten rijden.

Luchthaventaxi Brussel – Lille:

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin nodig? Oftewel de luchthaven van Rijsel. Ontdek dan snel onze lage tarieven voor goedkoop luchthavenvervoer vanuit Brussel naar Rijsel. Luchthaven van Rijsel is ongeveer 100 km en 67 minuten rijden.

Luchthaventaxi Brussel – Charles de Gaulle:

U wenst een taxi naar Aéroport de Paris-Charles de Gaulle? Oftewel luchthaven van Parijs vanuit Brussel? Lees dan snel verder over ons goedkoop luchthavenvervoer van Brussel naar Charles de Gaulle in Roissy. Luchthaven van Parijs is ongeveer 312,81 km en 178 minuten rijden.

Luchthaventaxi Brussel – Zaventem:

Zoekt u nog snel een taxi van of naar Brussels Airport? De nationale luchthaven van België. Kies dan voor ons goedkoop luchthavenvervoer van Brussel naar Zaventem. Nationale Luchthaven Zaventem is ongeveer 25 km en 20 minuten rijden.

Luchthaventaxi Brussel – Charleroi:

Wij brengen dagelijks toeristen van Brussels South Charleroi Airport naar Brussel. De Luchthaven van Gosselies is trouwens vooral gekend om zijn low-budget vluchten. En daarbij hoort dus ook een low-budget taxi voor luchthavenvervoer van Brussel naar Charleroi! Brussels South Charleroi Airport is ongeveer 60 km en 50 minuten rijden.

Luchthaventaxi Brussel – Oostende:

Zoekt u een betrouwbare, goedkope taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge naar Brussel? Bereken dan hier snel de taxi prijs voor luchthavenvervoer van Brussel naar Oostende. Luchthaven Oostende-Brugge is ongeveer 133 km en 100 minuten rijden.

Luchthaventaxi Brussel – Antwerpen:

De Internationale Luchthaven Antwerpen is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Brussel naar de luchthaven van Deurne voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Brussel naar Antwerpen. Internationale Luchthaven Antwerpen is ongeveer 45 km en 50 minuten rijden.

Luchthaventaxi Brussel – Luik:

Luchthaven Luik is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Brussel naar de luchthaven van Luik voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Brussel naar Luik. Luchthaven Luik-Bierset is ongeveer 100 km en 60 minuten rijden.

Toerisme in Brussel

Brussel is de hoofdstad van België, alsook de officieuze hoofdstad van Europa. Hier is ook het NAVO-hoofdkwartier gevestigd.

De stad telt ongeveer 180.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 32.61 km². Brussel is de meest multiculturele stad van België. Hier wonen namelijk veel verschillende etnische groepen bij elkaar.

 • Het Atomium
 • Manneken Pis
 • Het Koninklijk Paleis van Brussel
 • De Kathedraal van Sint-Michel en Sint-Goedele
 • Jubelpark
 • Steigenberger Wiltcher’s
 • Warwick Brussels – Grand Place
 • Hotel Metropole
 • Eurostars Montgomery
 • Hotel Le Plaza Brussels

In omgeving Brussel kan u een taxi boeken van of naar volgende treinstations:

 • Mechelen
 • Brussel-Noord
 • Brussel-Congres
 • Brussel-Centraal
 • Bockstael

airport taxi, cheap taxi, taxi2airport, low cost luchthavenvervoer, snel taxi, taxi to airport, taxi prijzen, taxi boeken, brussels airport taxi, taxibedrijf, wat kost een taxi, taxi brussel luchthavenvervoer, taxi service, taxi brussel zaventem,  taxi brussel luchthaven, taxi brussel airport, brussel taxi, zaventem brussel-charleroi, taxi brussel, goedkope taxi, taxi bestellen,  goedkoop luchthavenvervoer en prijs taxi brussel, centrale taxi brussel, taxi brussel tarieven, vervoer naar luchthaven, taxi in brussel, taxi centrale brussel, taxibedrijf brussel, transport brussel, budgettaxi, brussel zaventem airport, taxi brussel reserveren, taxi brussel tarieven, luchthavenvervoer schiphol vanuit belgie

Hoeveel kost een taxirit?

De prijs van uw taxirit zal natuurlijk afhangen van de afstand die aflegt met de taxi. De rit van Brussel Centrum naar Zaventem zal bijvoorbeeld goedkoper zijn dan wanneer u van Brussel naar Luik zou reizen. Waar u echter zeker van kunt zijn is dat u bij Airport Taxis 45 % voordeliger zal reizen. Bestel uw taxi online en bereken snel de exacte prijs voor uw rit.

Een taxi op maat

Bestel een taxi op maat van uw reisgezelschap. Gaat uop vakantie met een gezin van vijf? Of doet u een zakenreis met twee collega’s? Bij Airport taxis zorgen voor een voertuig dat aangepast is aan uw noden. We beschikken namelijk zowel over personenwagens als minibusjes die tot 8 personen tegelijkertijd kunnen vervoeren. In onze luxewagens kunt u bovendien steeds rekenen op comfort en veiligheid.

Hoeveel kost een taxi van Brussel naar Charleroi Airport?

Wilt u weten hoeveel uw rit van Brussel naar Charleroi Airport exact zal bedragen? Of bent u bijvoorbeeld benieuwd naar de prijs voor de taxirit naar een luchthaven in het buitenland? Bereken de taxi prijs naar luchthaven dan simpelweg via ons online boekingssysteem. In tegenstelling tot andere taxibedrijven in Brussel, weet u bij ons namelijk exact hoeveel de vervoerskosten luchthaven zullen bedragen. Dit ziet u immers meteen bij de boeking. Geen onaangename verrassingen dus bij Taxi Brussel!

Krijg een offerte & Reserveer Online
Taxi Luchthavenvervoer Brussel

Goedkoop luchthavenvervoer
bespaar tot 45%

Taxi Luchthavenvervoer Brussel

Professionele
chauffeurs met jarenlange ervaring

Taxi Luchthavenvervoer Brussel

Gemakkelijk & beveiligd
online boekingssysteem

Taxi Luchthavenvervoer Brussel

Meer dan 23 000
tevreden klanten per jaar