Taxi Luchthavenvervoer Genk

Airport Taxis biedt professioneel en betrouwbaar luchthavenvervoer shuttle vanuit uw gemeente. Vaste prijzen en geen verborgen kosten. Wij bieden de goedkoopste vliegveld taxi voor u, bespaar tot wel 35%. Luchthaventaxi transfer in verschillende luchthavens België, Nederland, Frankrijk en Duitsland: Luchthaven Zaventem (Brussel), Charleroi, Oostende, Antwerpen, Luik, Schiphol Amsterdam, Eindhoven, Parijs, Lille, Keulen, Dusseldorf, Frankfurt en andere luchthavens. Luchthaven vervoer met comfortabele wagens. Privé en zakelijk vervoer met luxe wagens. Reserveer uw taxi in uw regio online!

Voordelige taxidienst met vaste prijzen

Bent u op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer? Of heeft u bijvoorbeeld nood aan een betrouwbare taxi service? Zodat u steeds met een goed gevoelTaxi Luchthavenvervoer Genk van de ene locatie naar de andere kan gaan? Dan kan u beroep doen op Taxi Service Genk.

Wij zijn de perfecte keuze voor al uw verplaatsingen. Want wij zijn intussen al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in luchthavenvervoer. En dat dan ook over heel België. Wij bieden daarnaast ook al jaren onze intercity taxi diensten aan. Niet enkel naar nationale maar ook naar internationale locaties.

Onze ervaren chauffeurs brengen u bovendien stipt en veilig naar uw bestemming. Ondertussen kan u genieten van een comfortabele rit in een luxueuze Mercedes. Een wagen aangepast aan de grootte van uw gezelschap.

Bij Luchthavenvervoer Genk staat u daarenboven nooit voor verrassingen. U ziet namelijk meteen de prijs voor uw rit. Want wij werken altijd met lage, vaste prijzen. Die krijgt u te zien, zodra u uw adres heeft ingevuld in het formulier.

Reserveer dus snel uw taxi!

Luchthavenvervoer Taxi Genk

  • Gegarandeerd lage, vaste prijzen vanuit uw regio

  • Professionele chauffeurs
  • Prijs per auto, niet per persoon
  • Privé deur-tot-deur taxi service
  • Comfortabele, luxueuze wagens
  • Beveiligde online boeking
  • 24/24 en 7/7 bereikbaar
Taxi Luchthavenvervoer Genk

Bestel Uw Taxi In 3 Eenvoudige Stappen

Boek uw taxi op voorhand via onze website. Geef eerst uw adres in en krijg dan meteen een offerte.

In de prijs is alles al inbegrepen. Dus ook de wachttijd, de parking en de BTW. Klik op “Nu bestellen” indien u akkoord gaat met de prijs.

Nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u ook een bevestigingsvoucher. Hierin staan de gegevens van de chauffeur en het noodnummer.

BOEK UW TAXI DUS NU!

Reken op Taxi Genk voor uw vervoer naar luchthavens in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk

Luchthavenvervoer Taxi Genk – Zaventem:

Zoekt u nog snel een taxi van of naar Brussels Airport, de nationale luchthaven van België? Kies dan voor ons goedkoop luchthavenvervoer van Genk naar Zaventem. Nationale Luchthaven Zaventem is ongeveer 89 km en 55 minuten rijden.

Luchthavenvervoer Taxi Genk – Charleroi:

Wij brengen dagelijks toeristen van Brussels South
Charleroi Airport naar Genk. De Luchthaven van Gosselies is vooral gekend om zijn low-budget vluchten. En daarbij hoort dus een low-budget taxi voor luchthavenvervoer van Genk naar Charleroi! Brussels South Charleroi Airport is ongeveer 127 km en 79 minuten rijden.

Luchthavenvervoer Genk – Oostende:

Zoekt u een betrouwbare, goedkope taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge naar Genk? Bereken dan hier snel de taxi prijs voor luchthavenvervoer van Genk naar Oostende. Luchthaven Oostende–Brugge is ongeveer 211 km en 125 minuten rijden.

Goedkoop vervoer Genk – Antwerpen:

De Internationale Luchthaven Antwerpen is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Genk naar de luchthaven van Deurne voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Genk naar Antwerpen. Internationale Luchthaven Antwerpen is ongeveer 85,85 km en 58 minuten rijden.

Taxibedrijf Genk – Luik:

Luchthaven Luik is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Genk naar de luchthaven van Luik voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Genk naar Luik. Luchthaven Luik-Bierset is ongeveer 51 km en 39 minuten rijden.

Shuttle dienst Genk – Eindhoven:

Een comfortabele taxi van Eindhoven Airport naar Genk. Of van regio 3600 naar de vliegbasis Eindhoven. Deze connectie maakt deel uit van ons vast aanbod luchthavenvervoer van Genk naar Eindhoven. Eindhoven Airport is ongeveer 75,64 km en 60 minuten rijden.

Shuttle service Genk – Schiphol:

Via ons is het nu wel héél goedkoop taxi boeken naar Amsterdam Airport Schiphol vanuit Genk. Ga dus nu voor een gunstige prijs naar de Koninklijke luchthaven Schiphol vanuit regio 3600. De Luchthaven Amsterdam Schipholis ongeveer 224,41 km en 131 minuten rijden.

Goedkoop vervoer Genk – Düsseldorf:

Düsseldorf: Een goedkoper vliegticket kunnen boeken vanuit Düsseldorf Airport? En zoekt u nu dus een taxi van Genk naar de Flughafen Düsseldorf? Bij ons vindt u goedkoop luchthavenvervoer naar Duitsland, vanuit Genk naar Düsseldorf. Düsseldorf Airport is ongeveer 89,16 km en 55 minuten rijden.

Goedkoop Shuttle Genk – Cologne Bonn:

Keulen: Soms is het goedkoper om via Cologne Bonn Airport te vliegen en een taxi te nemen tot Keulen luchthaven. Wij bieden goedkoop luchthaventransfers aan naar Duitsland, vanuit Genk naar Keulen. Cologne Bonn Airport is ongeveer 189,16 km en 100 minuten rijden.

Taxi dienst Genk – Charles de Gaulle:

U wenst een taxi naar Aéroport de Paris-Charles de Gaulle, oftewel luchthaven van Parijs vanuit Genk? Lees dan snel verder over ons goedkoop luchthavenvervoer van Genk naar Charles de Gaulle in Roissy. Luchthaven van Parijs is ongeveer 288,55 km en 3 uur rijden.

Taxibedrijf Genk – Lille:

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin nodig? Oftewel de luchthaven van Rijsel. Ontdek dan snel onze lage tarieven voor goedkoop luchthavenvervoer vanuit Genk naar Rijsel. Luchthaven van Rijsel is ongeveer 160 km en 90 minuten rijden.

Low-cost privé taxi voor luchthaventransfer vanuit Genk – nu met vaste prijzen!

Het grootste voordeel van Taxi Genk is dat we werken met lage, vaste prijzen … tot wel 45% goedkoper dan andere taxibedrijven zoals: Transferservice, Teza Taxi, Van Dyck, Taksi Dave, Taxani. En dat zowel voor luchthaven taxi service als voor intercity taxidienst. Wij bieden taxi’s aan voor een gezelschap van 2 tot 8 personen.

Een taxi is bij ons trouwens ook gewoon gemakkelijk te boeken online of via de app. Want bij Taxi Genk staat uw comfort en gemak op de eerste plaats. Daarom zorgen we ook altijd voor een luxueuze Mercedes om u te vervoeren naar de luchthaven van uw keuze.

Hoeveel kost een taxi naar de luchthaven?

De prijs voor luchthavenvervoer vanuit Genk hangt natuurlijk af van de locatie van de luchthaven. Maar u kan altijd rekenen op de laagste prijzen naar Düsseldorf Airport, Schiphol, Maastricht, Keulen luchthaven, Charleroi, Zaventem, en veel andere luchthavens.

Bereken de taxi prijs naar luchthaven simpelweg via ons online boekingssysteem. In tegenstelling tot andere taxibedrijven in Genk, weet u bij ons exact hoeveel de vervoerskosten luchthaven zullen bedragen. Dit ziet u namelijk meteen bij de boeking. Geen onaangename verrassingen dus bij Taxi Genk!

Wordt een van onze
tevreden klanten!

Krijg een offerte & Reserveer Online
Taxi Luchthavenvervoer Genk

Goedkoop luchthavenvervoer
bespaar tot 45%

Taxi Luchthavenvervoer Genk

Professionele
chauffeurs met jarenlange ervaring

Taxi Luchthavenvervoer Genk

Gemakkelijk & beveiligd
online boekingssysteem

Taxi Luchthavenvervoer Genk

Meer dan 230 000
tevreden klanten per jaar