Limousine Service Brussel

Airport Taxis biedt professioneel en betrouwbaar luchthavenvervoer shuttle vanuit uw gemeente. Vaste prijzen en geen verborgen kosten. Wij bieden de goedkoopste vliegveld taxi voor u, bespaar tot wel 35%. Luchthaventaxi transfer in verschillende luchthavens België, Nederland, Frankrijk en Duitsland: Luchthaven Zaventem (Brussel), Charleroi, Oostende, Antwerpen, Luik, Schiphol Amsterdam, Eindhoven, Parijs, Lille, Keulen, Dusseldorf, Frankfurt en andere luchthavens. Luchthaven vervoer met comfortabele wagens. Privé en zakelijk vervoer met luxe wagens. Reserveer uw taxi in uw regio online!

Limousine Taxi Service Brussel

VIP vervoer

Bent u op zoek naar VIP vervoer? Of heeft u nood aan een goede limo service? Zodat u steeds in alle comfort vervoerd kan worden? Kies dan voor Limousine Service Brussel.

Wij zijn de perfecte keuze voor al uw VIP vervoer. Want wij zijn intussen al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in luchthavenvervoer. En dat dan ook over heel België. Wij bieden daarnaast ook al jaren onze limo service aan. Niet enkel naar nationale maar ook naar internationale locaties.

Onze ervaren chauffeurs brengen u bovendien stipt en veilig naar uw bestemming. Ondertussen kan u in alle comfort genieten van uw rit in een luxe limo. Een wagen aangepast aan uw noden.

Bij ons staat u ook nooit voor verrassingen. Want wij werken altijd met lage, vaste prijzen.

Reserveer dus snel uw limousine!

  • Gegarandeerd lage, vaste prijzen vanuit uw regio

  • Professionele chauffeurs

  • Prijs per limo

  • Privé deur-tot-deur service

  • Comfortabele, luxueuze limo’s

  • Beveiligde online boeking

  • 24/24 en 7/7 bereikbaar

Limousine Service Brussel

BESTEL UW LIMO IN 3 STAPPEN

Stap 1

Boek uw limo op voorhand via onze website. Geef eerst uw adres in. U krijg dan een offerte.

Stap 2

In de prijs is alles al inbegrepen. Dus ook: de wachttijd, de parking en de BTW. Gaat u akkoord met de prijs? Klik dan op “Nu bestellen”.

Stap 3

Nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u ook een bevestiging. Hierin staan de gegevens van de chauffeur. Alsook het noodnummer.

BOEK UW TAXI DUS NU!