Taxi Luchthavenvervoer Brugge

Airport Taxis biedt professioneel en betrouwbaar luchthavenvervoer shuttle vanuit uw gemeente. Vaste prijzen en geen verborgen kosten. Wij bieden de goedkoopste vliegveld taxi voor u, bespaar tot wel 35%. Luchthaventaxi transfer in verschillende luchthavens België, Nederland, Frankrijk en Duitsland: Luchthaven Zaventem (Brussel), Charleroi, Oostende, Antwerpen, Luik, Schiphol Amsterdam, Eindhoven, Parijs, Lille, Keulen, Dusseldorf, Frankfurt en andere luchthavens. Luchthaven vervoer met comfortabele wagens. Privé en zakelijk vervoer met luxe wagens. Reserveer uw taxi in uw regio online!

Zowel betrouwbaar als klantgericht. En steeds aan voordelige prijzen.

Taxi Luchthavenvervoer BruggeU bent op zoek naar betrouwbaar, voordelig en snel luchthavenvervoer? Dan hoeft u niet verder zoeken! Want Airport Taxis staat voor u klaar! We brengen u 24/7 aan een voordelig tarief naar de luchthaven of terug. U kunt bovendien bij ons terecht voor groepsvervoer in luxueuze Mercedes busjes.

Onze opgeleide chauffeurs met jarenlange ervaring vervoeren u van deur tot deur. Naar de door u gewenste bestemming. Voor groepsvervoer beschikken we over luxe voertuigen die tot 8 personen kunnen vervoeren. Maar ook als u een groter reisgezelschap hebt, kan u bij ons terecht.

Tevens bedienen we de internationale luchthavens in onze buurlanden. Zo hoeft u niet te twijfelen om een goedkoper vliegticket te boeken in het buitenland. Dus, reserveer uw taxi vandaag nog om gemakkelijk naar de vliegvelden van Düsseldorf, Eindhoven, Keulen, Schiphol en andere te laten vervoeren.

U kunt de taxi eenvoudig op onze website of via de Airport Taxis app reserveren. Door uw ophaaladres en bestemming in te voeren, krijgt u ook direct de kosten van uw taxirit te zien. Er staan u dus geen verborgen kosten te wachten. De BTW, parking en wachttijd zitten namelijk altijd in de prijs inbegrepen.

Reserveer dus snel uw taxi!

Waarom Airport Taxis de beste oplossing is?

 • Gegarandeerd lage, vaste prijzen vanuit uw regio

 • Professionele chauffeurs
 • Prijs per auto, niet per persoon
 • Privé deur-tot-deur taxi service
 • Comfortabele, luxueuze wagens
 • Veilige online boeking

 • 24/24 en 7/7 bereikbaar
Taxi Luchthavenvervoer Brugge

Bestel Uw Taxi In 3 Eenvoudige Stappen

Boek uw taxi op voorhand via onze website. Geef eerst uw adres in en krijg dan meteen een offerte.

In de prijs is alles al inbegrepen. Dus ook de wachttijd, de parking en de BTW. Klik op “Nu bestellen” indien u akkoord gaat met de prijs.

Nadat u uw boeking heeft afgerond, ontvangt u ook een bevestigingsvoucher. Hierin staan de gegevens van de chauffeur en het noodnummer.

BOEK UW TAXI DUS NU!

We bedienen alle luchthavens van België

België telt vijf luchthavens voor passagiersvervoer. En Airport Taxi Brugge bedient ze allemaal! Van Brussels International Airport Zaventem, Internationale luchthaven Antwerpen-Deurne tot de Internationale luchthaven Oostende-Brugge. Alsook Brussels South Charleroi Airport en Liége Airport.

De Nationale luchthaven van Brussel Zaventem ligt op een afstand van 108 km van Brugge.

Jaarlijks reizen er trouwens zo een 25 miljoen passagiers via deze luchthaven.

De afstand tussen Brugge en de luchthaven van Brussels South Charleroi Airport bedraagt ongeveer 160 km.

Als je voor deze luchthaven kiest kan je trouwens met verschillende low-cost vliegmaatschappijen zoals Ryan Air en Flypgs reizen.

De internationale luchthaven van Antwerpen-Deurne ligt op een afstand van 105 km van Brugge. Deze luchthaven wordt voornamelijk als zakenluchthaven gebruikt. In 2017 hebben ongeveer 273.130 passagiers gebruik gemaakt van Luchthaven Antwerpen.

Liège Airport (Luik) ligt op een afstand van ongeveer 200 km van Brugge. Deze luchthaven wordt ook als de grootste goederenluchthaven van België beschouwd. Wat het passagiersverkeer betreft, staat de internationale luchthaven van Luik trouwens op de derde plaats. Na Zaventem en Charleroi.

De luchthaven van Oostende-Brugge ligt 34 km verwijderd van Brugge. Dit vliegveld heeft rechtstreekse connecties voor goederentransport naar Egypte, Midden-Oosten, Libië, Centraal-Afrika alsook Zuid-Afrika.
De grootste touroperator voor passagiersvluchten is hier trouwens de luchtvaartmaatschappij van TUI FLY .

Reken ook op Airport Taxis Brugge voor uw vervoer naar luchthavens in Nederland, Duitsland en Frankrijk

Luchthaventaxi Brugge – Eindhoven:

Een comfortabele taxi van Eindhoven Airport naar Brugge? Of van regio 8000 naar de vliegbasis Eindhoven? Deze connectie maakt namelijk deel uit van ons vast aanbod luchthavenvervoer van Brugge naar Eindhoven. Eindhoven Airport is ongeveer 194,01 km en 123 minuten rijden.

Luchthaventaxi Brugge – Schiphol:

Via ons is het nu wel héél goedkoop taxi boeken naar Amsterdam Airport Schiphol vanuit Brugge. Ga dus nu voor een gunstige prijs naar de Koninklijke luchthaven Schiphol vanuit regio 8000. De Luchthaven Amsterdam Schipholis ongeveer 239,31 km en 157 minuten rijden.

Luchthaventaxi Brugge – Düsseldorf:

Düsseldorf: Een goedkoper vliegticket kunnen boeken vanuit Düsseldorf Airport? En zoekt u nu dus een taxi van Brugge naar de Flughafen Düsseldorf? Bij ons vindt u goedkoop luchthavenvervoer naar Duitsland, vanuit Brugge naar Düsseldorf. Düsseldorf Airport is ongeveer 350 km en 3 uur rijden.

Luchthaventaxi Brugge – Cologne Bonn:

Keulen: Soms is het goedkoper om via Cologne Bonn Airport te vliegen en een taxi te nemen tot Keulen luchthaven. Wij bieden daarom ook goedkoop luchthaventransfers aan naar Duitsland. Vanuit Brugge naar Keulen. Cologne Boon airport is ongeveer 350 km en 3 uur rijden.

Luchthaventaxi Brugge – Lille:

Een taxi van Aéroport de Lille-Lesquin nodig? Oftewel de luchthaven van Rijsel. Ontdek dan snel onze lage tarieven voor goedkoop luchthavenvervoer vanuit Brugge naar Rijsel. Luchthaven van Rijsel is ongeveer 80 km en 67 minuten rijden.

Luchthaventaxi Brugge – Charles de Gaulle:

U wenst een taxi naar Aéroport de Paris-Charles de Gaulle? Oftewel luchthaven van Parijs vanuit Brugge? Lees dan snel verder over ons goedkoop luchthavenvervoer van Brugge naar Charles de Gaulle in Roissy. Luchthaven van Parijs is ongeveer 320 km en 3 uur rijden.

Luchthaventaxi Brugge – Zaventem:

Zoekt u nog snel een taxi van of naar Brussels Airport? De nationale luchthaven van België. Kies dan voor ons goedkoop luchthavenvervoer van Brugge naar Zaventem. Nationale Luchthaven Zaventem is ongeveer 111 km en 76 minuten rijden.

Luchthaventaxi Brugge – Charleroi:

Wij brengen dagelijks toeristen van Brussels South Charleroi Airport naar Brugge. De Luchthaven van Gosselies is trouwens vooral gekend om zijn low-budget vluchten. En daarbij hoort dus ook een low-budget taxi voor luchthavenvervoer van Brugge naar Charleroi! Nationale Luchthaven Zaventem is ongeveer 111 km en 76 minuten rijden.

Luchthaventaxi Brugge – Oostende:

Zoekt u een betrouwbare, goedkope taxi van de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge naar Brugge? Bereken dan hier snel de taxi prijs voor luchthavenvervoer van Brugge naar Oostende. Luchthaven Oostende-Brugge is ongeveer 33 km en 36 minuten rijden.

Luchthaventaxi Brugge – Antwerpen:

De Internationale Luchthaven Antwerpen is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Brugge naar de luchthaven van Deurne voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Brugge naar Antwerpen. Internationale Luchthaven Antwerpen is ongeveer 111,79 km en 80 minuten rijden.

Luchthaventaxi Brugge – Luik:

Luchthaven Luik is nu meer en meer in trek. Wij brengen u van Brugge naar de luchthaven van Luik voor een kleine prijs. Boek dus snel uw luchthavenvervoer vanuit Brugge naar Luik. Luchthaven Luik-Bierset is ongeveer 194 km en 118 minuten rijden.

Toerisme in Brugge

Brugge ligt in West-Vlaanderen en is ook de grootste stad van deze provincie. Het historische centrum staat trouwens als een middeleeuwse stad op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De oppervlakte van Brugge is 138,4 km² en het inwonersaantal is 118.325.

 • De Grote Markt met het Belfort en Stadshallen
 • De Burg
 • Het Guido Gezellemuseum
 • De Vismarkt
 • Het Sint-Janshospitaal
 • Hotel Dukes’ Palace Brugge
 • B&B La Suite
 • Hotel Aragon
 • Grand Hotel Casselbergh Brugge
 • Hotel ter Brughe

In omgeving Brugge kan u een taxi reserveren van of naar volgende stations:

 • Brugge-Sint-Pieters
 • Oostkamp
 • Zedelgem
 • Beernem
 • Blankenberge
 • Knokke

airport taxi, cheap taxi, snel taxi, taxi to airport, taxi prijzen, taxi boeken, taxibedrijf, wat kost een taxi, taxi brugge luchthavenvervoer, taxi service, taxi brugge zaventem, taxi brugge luchthaven, taxi brugge airport, brugge taxi, brugge brussel-charleroi, taxi oostende-brugge, goedkope taxi, taxi bestellen, goedkoop luchthavenvervoer en prijs taxi brugge, centrale taxi brugge, taxi brugge tarieven, vervoer naar luchthaven, taxi in brugge, taxi centrale brugge, taxi brugge, taxibedrijf brugge, transport brugge, budgettaxi, brugge zaventem airport, taxi brugge reserveren, taxi brugge tarieven, luchthavenvervoer schiphol vanuit belgie

We bieden u een uitstekende service

Bij Airport Taxis staat u op de eerste plaats. Wij zorgen er altijd voor dat we een goede service kunnen aanbieden. En dat ook aan een betaalbare prijs.

Onze chauffeurs doen er bovendien alles aan om punctueel te zijn door uw vluchtinfo op de voet te volgen. Uiteraard brengen ze u ook steeds veilig van A naar B, met Meet & Greet in de luchthaven.

Klantvriendelijkheid en professionalisme dragen we immers hoog in het vaandel!

Bereken de prijs voor uw rit eenvoudig online

De prijs van een taxirit hangt af van de kilometers die u zal afleggen. Maar waar u echter zeker van kunt zijn? Dat is dat u bij Airport Taxis tot wel 45% minder zal betalen dan wanneer u kiest voor een ander taxicentrale.

Onze prijzen zijn bovendien altijd all-inclusive. Dit betekent dat zowel BTW, parkeerkosten en wachttijden inbegrepen zijn. De prijs die u ziet tijdens uw boeking is de prijs die u betaalt. U komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Bestel uw taxi online en bereken snel de exacte kosten van uw rit.

Hoeveel kost een taxi van Brussels Airport naar Brugge?

De prijs voor uw luchthaventaxi berekent u gemakkelijk via ons online boekingsformulier. Klik simpelweg op de knop hieronder om naar de simulatie te gaan. En bereken hoeveel uw rit van of naar de luchthaven exact zal bedragen!

Word ook één van onze tevreden klanten!

Bereken de taxiprijs & reserveer online
Taxi Luchthavenvervoer Brugge

Goedkoop luchthavenvervoer
bespaar tot 45%

Taxi Luchthavenvervoer Brugge

Professionele
chauffeurs met jarenlange ervaring

Taxi Luchthavenvervoer Brugge

Gemakkelijk & beveiligd
online boekingssysteem

Taxi Luchthavenvervoer Brugge

Meer dan 230 000
tevreden klanten per jaar